FORTHNET Christmas Offer και προβλήματα

Reaction score
0
Απάντηση: FORTHNET triple play και προβλήματα

o haralake σε αυτό το post ήθελε απλά να αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο εύχομαι να λύθηκε πλέον, πράγμα το οποίο νομίζω ότι έχει γίνει. Δεν είχε σκοπό να δυσφημίσει την forthent την οποία, όπως ο ίδιος λέει έχει επιλέξει ως πάροχό του από την εποχή της dial-up.
Το πακέτο που πείρες, από ότι κατάλαβα έβγαζε έναν λογαριασμό για τη nova, πράγμα το οποίο δημιουργεί κάποιο κόλλημα στην έκδοση πιστωτικού από την forthnet, αν και δεν θα πρεπε, το οποίο κόλλημα πλέον δεν υπάρχει στο νέο πακέτο 3play που κυκλοφόρησε, αν κατάλαβα καλά ότι αναφέρεσαι σε αυτό, όταν λες για την άλλη ονομασία του πακέτου, για το οποίο πληροφορήθηκες από άλλο forum.

Reaction score
2

o haralake σε αυτό το post ήθελε απλά να αναφέρει το πρόβλημα που αντιμετώπισε, το οποίο εύχομαι να λύθηκε πλέον, πράγμα το οποίο νομίζω ότι έχει γίνει. Δεν είχε σκοπό να δυσφημίσει την forthent την οποία, όπως ο ίδιος λέει έχει επιλέξει ως πάροχό του από την εποχή της dial-up.
Το πακέτο που πείρες, από ότι κατάλαβα έβγαζε έναν λογαριασμό για τη nova, πράγμα το οποίο δημιουργεί κάποιο κόλλημα στην έκδοση πιστωτικού από την forthnet, αν και δεν θα πρεπε, το οποίο κόλλημα πλέον δεν υπάρχει στο νέο πακέτο 3play που κυκλοφόρησε, αν κατάλαβα καλά ότι αναφέρεσαι σε αυτό, όταν λες για την άλλη ονομασία του πακέτου, για το οποίο πληροφορήθηκες από άλλο forum.
Ακριβώς αυτό φίλε μου και σε ευχαριστώ που το κατάλαβες (νιώθω την ανάγκη να στο πώ) γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε μηνύματα του τύπου "δεν συμφωνώ" ή "δεν είναι έτσι" ή "εγώ έιμαι ευχαριστημένος"...... λές και δεν είναι αυτή η αναφορά μου ενα πραγματικό γεγονός, λες και δεν ισχύει επίσημα απο την εταιρεία, τι να πώ.

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε γιατι αυτή είναι η επίσημη στάση του ομίλου. Το νομικό τμήμα στο οποίο έστειλα email μου απάντησε με τον ίδιο τρόπο "η υπηρεσίες είναι δώρο της nova και έτσι δεν εκδίδεται πιστωτικό σε καμία περίπτωση". Με λίγα λόγια όσοι έχουν το παλιό πακέτο christmas offer και αντιμετωπίσουν πρόβλημα δεν θα πάρουν ποτέ πιστωτικό. Στο 3play αν δεν ισχύει όπως λές τότε αντιλαμβάνομαι οτι θα κατάλαβαν το λάθος τους και θα το διόρθωσαν.
Έχω κάποιες ενέργειες ακόμα στις οποίες θα προβώ για να δικαιωθώ ,αλλα δεν θέλω να τις δημοσιεύσω, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι θα βγω κερδισμένος. Αλλα η προσπάθεια μετράει, αμαχητί δεν θα παραδώσω τα όπλα.

Reaction score
0

Ακριβώς αυτό φίλε μου και σε ευχαριστώ που το κατάλαβες (νιώθω την ανάγκη να στο πώ) γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε μηνύματα του τύπου "δεν συμφωνώ" ή "δεν είναι έτσι" ή "εγώ έιμαι ευχαριστημένος"...... λές και δεν είναι αυτή η αναφορά μου ενα πραγματικό γεγονός, λες και δεν ισχύει επίσημα απο την εταιρεία, τι να πώ.

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε γιατι αυτή είναι η επίσημη στάση του ομίλου. Το νομικό τμήμα στο οποίο έστειλα email μου απάντησε με τον ίδιο τρόπο "η υπηρεσίες είναι δώρο της nova και έτσι δεν εκδίδεται πιστωτικό σε καμία περίπτωση". Με λίγα λόγια όσοι έχουν το παλιό πακέτο christmas offer και αντιμετωπίσουν πρόβλημα δεν θα πάρουν ποτέ πιστωτικό. Στο 3play αν δεν ισχύει όπως λές τότε αντιλαμβάνομαι οτι θα κατάλαβαν το λάθος τους και θα το διόρθωσαν.
Έχω κάποιες ενέργειες ακόμα στις οποίες θα προβώ για να δικαιωθώ ,αλλα δεν θέλω να τις δημοσιεύσω, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι θα βγω κερδισμένος. Αλλα η προσπάθεια μετράει, αμαχητί δεν θα παραδώσω τα όπλα.
Oπότε καλά κατάλαβα κι εγώ;; Το 3play είναι οκ σε σχέση μ' αυτό;; Το ελπίζω.

Reaction score
0

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη προσφορά, ψάχνοντας στο google έπεσα πάνω στο θέμα αυτό. Καταλαβαίνω τον haralake και σίγουρα δεν θα ήθελα να βρεθώ στην θέση του γιατι το κομμάτι κυρίως του internet είναι αρκετά ευαίσθητο για να "νίπτει τας χείρας της" μια εταιρεία και να σου λέει είναι δώρο.Στις ελληνικές γραμμές τα προβλήματα είναι αρκετά και συχνά και η εταιρεία πρέπει να αναλαμβάνει να αποκαθιστά το πρόβλημα.
Σαν να σου λέει "Ααα, την πάτησες... ας πρόσεχες." Ή σαν να σου λέει "Ε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, και Nova και ίντερνετ και τηλέφωνο και σωστή εξυπηρέτηση μόνο με 30 ευρώ.." Είναι σαν να τιμωρεί τον πελάτη της...

Δεν ξέρω, τι να πω. Εύχομαι να βρείς το δίκιο σου πάντως.

Reaction score
0

καταρχήν σου εύχομαι καλή τύχη.
Το θετικό για μας τους υπόλοιπους είναι ότι στο 3play το θέμα διορθώθηκε και πλέον μπορούμε να έχουμε αυτή την προσφορά, στην οποία μου έχει αρέσει πάρα πολύ η ευελιξία της στις προτιμήσεις του καθενός. Περίμενα πολύ καιρό κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να εξαρτώμαι από τις επιλογές τις κάθε εταιρίας για τις ανάγκες μου. Αποκλείεται δηλαδή να μην θέλω τα έξτρα δωρεάν τηλέφωνα και να θέλω μόνο πιο γρήγορο ίντερνετ η το αντίστροφο; Θα πρέπει να περιμένω να βγει η προσφορά που θα με καλύπτει ακριβώς ή να πληρώνω πράγματα τα οποία δνε χρειάζομαι;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Μήπως χρειάζεται ν αλλάξω τον τίτλο , μια και το πρόβλημα του φίλου μας δεν αφορά το πακέτο triple play?

Reaction score
2

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ , αλλά θα είναι καλύτερα να μας πεί ο haralake .
Ναι συμφωνώ. Καλό ειναι να αλλαχθεί ο τίτλος γιατί ακόμα δεν ξέρω αν στο καινούργιο πακέτο οι συγκεκριμένες παροχές είναι δώρο. Αν δεν είναι δώρο τότε το καινούργιο πακέτο διαφοροποιείται σημαντικά απο το Christmas Offer και έτσι η όλη συζήτηση σίγουρα δεν το αφορά.

Υπάρχει καμιά ξεκάθαρη διευκρίνηση σχετικά με τις παροχές του καινούργιου πακέτου. Εμφανίζονται σαν δώρα το internet και η τηλεφωνία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi