GARMIN HRM PRO+

Reaction score
164
Αγορασμενο 19/03/25. Το φορουσα για τουλαχιστον 25 μερες επι σχεδον 24ωρου βασεως και σημερα παρεδωσε πνευμα η μπαταρια.
Η εταιρεια δινει 1 χρονο διαρκεια με χρηση μιας ωρας ημερησιως.

Το εχω συνδεδεμενο σε iPhone με την εφαρμογη της Garmin και apple watch.
Δινει μονο τις βασικες πληροφοριες, καρδιακους παλμους, βηματα και αποσταση.... αυτα με ενδιαφερουν οποτε οκ.

Ωστοσο, τα γραφικα της εφαρμογης, ειδικα των παλμων μου φαινονται καπως.... δυσχρηστα αν οχι ασαφη.
Στο ρολοι, μου ειναι καπως ποιο οικεια και ενημερωτικα.
Επισης αρκετες φορες χανει μετρησεις κανοντας διακοπες τοσο στην εφαρμογη του οσο και στη μεταφορα δεδομενων στο ρολοι.

Παρακατω καποιες εικονες απο τα δεδομενα.... εχει καπου κρυμενη καποια ρυθμιση για καλυτερη οπτικοποιηση των δεδομενων ?
Πατωντας με το δαχτυλο στην οθονη πανω στο ιστογραμμα βγαζει επιπλεον πληροφοριες, αλλα ειναι καπως δυσχρηστες με μικρη γραμματοσειρα και δνε εχεις συνολικη εικονα, πχ ανα ωρα.

εδω νομιζω δειχνει τις μισες πληροφοριες
IMG_0039.PNG
εδω δεν δειχνει τις χαμηλες μετρησεις
IMG_0038.PNG

δυσκολα διακρινεις παλμους ανα ωρα
IMG_0037.PNG

επισης δυσκολα βγαζεις ακρη τι και πως
IMG_0036.PNG
Στο ρολοι εχω καπως πιο αναλυτικες πληροφοριες, αλλα σιγουρα δεν συνεργαζονται οι 2 εταιρειες απροσκοπτα....

ανα ημερα
IMG_0040.PNG
εδω εχει χασει πληροφοριες απο τη ζωνη
IMG_0042.PNG
ανα ωρα
IMG_0041.PNG

υπαρχει εφαρμογη GARMIN για λαπτοπ να ειναι πιο αναλυτικα τα ρηπορτ ?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.136
Υπάρχει το online portal Garmin Connect, στο οποίο κάνεις λογαριασμό. Συνδέεις τη συσκευή στο Garmin Express (λογισμικό για Η/Υ) και μεταφέρονται αυτόματα (μέσω συγχρονισμού) στο Garmin Connect.

Reaction score
164
Πως συνδεω τη ζωνη με το web portal ? Κατι λεει για συνδεση με καλωδια η στικ... η ζωνη δεν εχει τιποτε απο αυτα

Screenshot 2025-05-04 at 17.01.06.png Screenshot 2025-05-04 at 17.02.05.png

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi