GRAN TURISMO 5 Prologue

Reaction score
0
Το πήρα κι εγώ σήμερα!!! απο mediamarkt μόνο 40 ευρώ!
Φθηνό είναι για παιχνίδι του PS3 ...
Μου βγάζει όμως μύνημα οτι "cannot establish connection to the server" γιατί????????
Εαν σου φαίνεται φτηνό δες εδώ

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595201/Gran-Turismo-5-Prologue/Product.html?cur=258

Μονο 28 Ευρουλάκια και στην πόρτα σου...

Reaction score
14
Το πήρα κι εγώ σήμερα!!! απο mediamarkt μόνο 40 ευρώ!
Φθηνό είναι για παιχνίδι του PS3 ...
Μου βγάζει όμως μύνημα οτι "cannot establish connection to the server" γιατί????????

δεν είναι φθηνό...για demo με 6 πίστες..:142:

Πέρα από την πλάκα η τιμή του play είναι πολύ καλή..!!!

Reaction score
1
Το οτι λέγεται prologue σε παραπέμπει σε συνειρμούς οτι κάποια στιγμή θα βγεί και μια standard έκδοση με περισσότερες πίστες......αλλά είναι έτσι ή αυτή είναι η τελική μορφή του παιχνιδιού?

Reaction score
0
Το οτι λέγεται prologue σε παραπέμπει σε συνειρμούς οτι κάποια στιγμή θα βγεί και μια standard έκδοση με περισσότερες πίστες......αλλά είναι έτσι ή αυτή είναι η τελική μορφή του παιχνιδιού?
Δεν είναι η τελική μορφή του, το πλήρες GT5 θα βγει του χρόνου και λογικά θα έχει τουλάχιστον όσο περιεχόμενο είχε το GT4.

Reaction score
4
...και συνηθως το content του φτανει για πανω απο ενα χρονο καθημερινο gaming......

Reaction score
14
ΑΥΤΕΣ οι έξι που έχει μέσα το prologue είναι λίγο για γέλια από πλευράς ποσότητας..
Σε αυτοκίνητα κάτι γίνεται..
Το κανονικό ακούγεται πως θα έχει 8 με 10 φορές περισσότερες...
Εκεί θα γίνει "σφαγή"....

Reaction score
49
Απάντηση: GRAN TURISMO 5 Prologue

Τον server γιατί δεν τον βρίσκει παλικάρια μου???
Έχω προλάβει να παίξω μόνο Σάββατο βράδυ δυστυχώς.
Και όχι υπερβολικά....
Γύρω στις 3 με 4 ώρες.
Έχω τελειώσει τις κατηγορίες C & B (όλα χρυσά εκτός από ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) και είμαι στην Α (όπου μου μένουν οι αγώνες με Αμερικάνικα και με την F430)

Μετά τι γίνεται??
Ξέρει κανείς??
Ανοίγει κάτι ακόμα?
Δυνατότητα modification δεν θα έχουμε??
Ρυθμίσεων??

Reaction score
49

πηγή: http://www.gtplanet.net

GT5:p EVENT WALKTHROUGH

I'll not waste time on writing down all details - instead I'll concentrate on money-making-process, insuring you from not committing the same mistakes I did because I just couldn't know what lies ahead of me. This way, you'll not be spending your hard-earned money on unnecessary cars before reaching the main goal of the first phase of the game - and that is Ferrari F40.

C CLASS
cars needed:
- Suzuki Capuccino
- Honda Integra Type R
You can finish all events in C class with just these two cars. Prize car is Daihatsu OFC-1. For really quick-start go with Integra first since you can enter many events with it.

B CLASS
cars needed:
- Honda Integra Type R (already have it from C class)
- Mitsubushi Lancer Evolution IX GSR
- Nissan GT-R '07
Prize car: BMW Concept 1 Series tii '07

A CLASS
cars needed:
- BMW M3 Coupe
- Ferrari F430
- Ford GT (for "American Muscle Series" races, and you'll need it for one race in S Class)
- any Japanese "300 HP" car for "Japanese 300HP Series" races (I bought NSX Type-R and I didn't regret it
)
Prize car: Nissan Skyline Coupe Concept 'p7

S CLASS
cars needed:
- Mine's Skyline R34
- Ferrari F40
- Ford GT (you have it from A class)
Prize Car: Nissan GT-R Proto '05

Also, notice this - with opening the S class, QTS (Quick-Tune Setup) becomes available for most races. Although you won't be able to mess up with Power and Weight for your cars in one-lap-magic events, you'll be allowed to make mechanical adjustments - and gearing become an imperative. For example, F40's 1st gear limits at 120 km/h, while 2nd is limited at 198 km/h on default setting. Max speed at default setting is extended all the way up to 449 km/h. Reducing gear-ratios makes F40 a true beast (default gearing just kills the rear wheels with the torque), and that's the most important aspect of opening the S class events ASAYC.

QTS Importance for Prologue
After two days, I find QTS most important thing for whole new Prologue, more important than F2007
Reason is simple - QTS actually allows all advanced players to drive events they couldn't beat on Professional physics "before QTS" - on Professional physics (once they finish A class, and QTS become available of course). I know there are many drivers who don't like the fact that some events just can't be finished on Pro setting (myself included), so thisway they'll have their respectful satisfaction.

Also, with QTS you can literally adjust everything on your car up to "big" game standards, thus making all Prologue extremely serious when compared to JP release. It makes many cars actually drivable on S and N compound on Pro setting (Corvette or Viper for example), so it opens a whole new universe for online racing one day - for those who are looking challenges of course, not for those who are using R3 tires and mourn about physics being forgiving
.

As I'm never using any driving-assists whatsoever, importance of QTS is even greater in my book.

Reaction score
4
Κριμα για οσους ηθελαν να μοιραστουν το GT5 με εναν λογαριασμο.
Το παιχνιδι ειναι κλειδωμενο οπως ειχε γινει με το Warhawk.
Λογικο απο την μια , σπαστικο απο την αλλη.

Reaction score
49

Κατεβάζω αυτή τη στιγμή, το "κιτ" για online δυνατότητα του GT5 Prologue.
Εχθές μου έβγαλε τουλάχιστον 4 ή 5 φορές error αλλά σήμερα δείχνει να είναι ΟΚ..... :107:

Reaction score
1
Εγώ είμαι συνδεδεμένος online τις 2 τελευταίες μέρες τώρα και παίζω!!!
Είναι καλη φάση!!! Και το σημαντικότερο είναι οτι απο ταχύτητες και χρόνους απόκρισης "παει" καλά.
Βέβαια στο online gaming γίνεται "σφαγή" για μια πρώτη θέση.
Αυτο που δεν έχω βρεί είναι πως γίνεται το qualifying και παίρνεις συγκεκριμένη θέση εκκίνησης....είναι στην τύχη??
Υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις απευθείας 1-1 με άλλον χρήστη σε συγκεκριμένη πίστα online??

Reaction score
0
Βέβαια στο online gaming γίνεται "σφαγή" για μια πρώτη θέση.
Αυτο που δεν έχω βρεί είναι πως γίνεται το qualifying και παίρνεις συγκεκριμένη θέση εκκίνησης....είναι στην τύχη??
Νομίζω ότι η θέση εκκίνησης είναι αντιστρόφως ανάλογη των credits που έχει συγκεντρώσει κανείς online. Δηλαδή αυτός που έχει τα λιγότερα τρέχει πρώτος κ.ο.κ. Δεν έχω παίξει πολύ αλλά αυτή την εντύπωση έχω, στα 1-2 πρώτα races ξεκίνησα πρώτος ενώ στη συνέχεια πέρασα δεύτερος.

Ωραίο είναι το online αλλά κάποιες στροφές θυμίζουν συγκρουόμενα στο λούνα παρκ. Η έλλειψη damage γίνεται ακόμα πιο αισθητή σε σχέση με το single player παιχνίδι.

Reaction score
0
Συνέντευξη Yamauchi: μεγάλο update το φθινόπωρο για το GT5P με damage (!!!) και βελτιώσεις στο online κομμάτι. Επίσης το GT PSP ζει :116: αλλά θα έχει τη μορφή περισσότερο συνοδευτικού του GT5 και δεν θα βγει φέτος (περίεργο... :121:).

Reaction score
4
Συνέντευξη Yamauchi: μεγάλο update το φθινόπωρο για το GT5P με damage (!!!) και βελτιώσεις στο online κομμάτι. Επίσης το GT PSP ζει :116: αλλά θα έχει τη μορφή περισσότερο συνοδευτικού του GT5 και δεν θα βγει φέτος (περίεργο... :121:).
Το damage να μπει και θα μιλαμε για αξεπεραστο τιτλο.
Οσο για το Psp και το GT5 ........:204:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρω αν θα μ' αρέσει!! :121:

Reaction score
1
Τελικά ξέρει κανείς πως θα παίξω με κάποιον φίλο ένας εναντίων ενός μέσω internet?
Γίνεται κατ'αρχάς?
Φαντάζομαι πως ναι.
Θα έχει πλάκα να κοντράρεσαι με κάποιον φίλο μέσω internet στο GT5 χωρίς να πάς ή να έρθει σπίτι σου και ο καθένας να έχει full οθόνη στην τηλε'ωρασή του και όχι αυτό που χωρίζει την οθόνη στα δυο οριζόντια!!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5 Prologue

Τελικά ξέρει κανείς πως θα παίξω με κάποιον φίλο ένας εναντίων ενός μέσω internet?
Γίνεται κατ'αρχάς?
Φαντάζομαι πως ναι.
Θα έχει πλάκα να κοντράρεσαι με κάποιον φίλο μέσω internet στο GT5 χωρίς να πάς ή να έρθει σπίτι σου και ο καθένας να έχει full οθόνη στην τηλε'ωρασή του και όχι αυτό που χωρίζει την οθόνη στα δυο οριζόντια!!

Θα μου άρεσε και εμένα αυτό Σάββα!
Αν κάποιος γνωρίζει το πως θα ήταν καλό να μας ενημερώσει!
Θα το ψάξω και εγώ γιατί θέλω να κεράσω κάτι τσαγάκια εδώ μέσα :138: :138: :137: :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas