Grimm Audio LS1

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.468
Γιατί όμως η τεχνική αυτή εγκαταλλειπεται όλο και περισσότερο από τα σύγχρονα mastering studios; Μήπως έχει να κάνει με τη μειωμένη αίσθηση περιελιξης λόγω ανυπαρξίας αντηχησεων πίσω από τα ηχεία; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο μειονέκτημα πέρα από τη δυσκολία κατασκευής και την ανάγκη για low shelving.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.468
...και ένα δεύτερο σχετικό ερώτημα που με απασχολεί ειναι γιατί δε χρησιμοποιούνται δίπολα σε mastering αφού έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με ηχεία-κουτιά;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
...και ένα δεύτερο σχετικό ερώτημα που με απασχολεί ειναι γιατί δε χρησιμοποιούνται δίπολα σε mastering αφού έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με ηχεία-κουτιά;
Πιθανόν γιατί θα ήθελαν υπερδιπλάσιους χώρους με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται .

Reaction score
2.566
Δεν το χω ψάξει το θέμα αλλά εικάζω για τους εξής λόγους:
1. Τα κλασσικά δίπολα, ηλεκτροστατικά και μαγνητοστατικά έχουν ανεπαρκές δυναμικό εύρος για χρήση σε στούντιο.
2. Μέχρι την ενασχόληση του Linkwitz γύρω από τα δίπολα με ηλεκτροδυναμικές μονάδες που αίρουν τον παραπάνω περιορισμό + κάποια άλλα πλεονεκτήματα, δεν νομίζω να υπήρχαν άλλα τέτοιου τύπου (δίπολα ηλεκτροδυναμικά) σοβαρά ηχεία (αν κάνω λάθος διορθώστε με, εικάζω), συνεπώς δεν ήταν καν εφικτή η επιλογή αυτή.
3. Μια χαρά αποδίδουν και τα σοβαρά κλασσικά σε στούντιο με μελετημένη ακουστική φροντίδα.
4. Είχα βρει κάποια στούντιο στο εξωτερικό μέσα από το φόρουμ του Linkwitz, που έχουν ορίωνες, ίσως υπάρχουν κι άλλα...το LX521 πάντως το λανσάρει σαν το απόλυτο στούντιο μόνιτορ. Eνδιαφέρον έχει ότι ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη προσέγγιση στην μπάφλα.... http://www.linkwitzlab.com/LX521/Description.htm
http://www.linkwitzlab.com/LX521/PhotoGallery.htm

Last edited:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Χρησιμοποιούνται.
Π.χ.

http://www.barrydiamentaudio.com/

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Δεν το χω ψάξει το θέμα αλλά εικάζω για τους εξής λόγους:
1. Τα κλασσικά δίπολα, ηλεκτροστατικά και μαγνητοστατικά έχουν ανεπαρκές δυναμικό εύρος για χρήση σε στούντιο.

...
Αν εξαιρέσουμε τις πολύ χαμηλές συχνότητες <35Hz (και κάτι ακόμα ίσως...), ειδικά τα μεγάλα Magnepan (20, 20.1, 20.7) δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα υπόλοιπα ηχεία πάνελ.

...

2. Μέχρι την ενασχόληση του Linkwitz γύρω από τα δίπολα με ηλεκτροδυναμικές μονάδες που αίρουν τον παραπάνω περιορισμό + κάποια άλλα πλεονεκτήματα, δεν νομίζω να υπήρχαν άλλα τέτοιου τύπου (δίπολα ηλεκτροδυναμικά) σοβαρά ηχεία (αν κάνω λάθος διορθώστε με, εικάζω), συνεπώς δεν ήταν καν εφικτή η επιλογή αυτή.

...
Στις πολύ χαμηλές συχνότητες δεν τον αίρουν (τουλάχιστον τα ORION - LX521).
Για ψάξε λίγο και παλαιότερες σχεδιάσεις του μπαρμπα - Siegfried:

http://www.linkwitzlab.com/B-Grand.htm

Audio Artistry Beethoven loudspeaker system
http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/328/

http://www.audioartistry.com/products_legacy.htm

http://www.audioartistry.com/products_beethoven_specs.htm

...

3. Μια χαρά αποδίδουν και τα σοβαρά κλασσικά σε στούντιο με μελετημένη ακουστική φροντίδα.
...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Ομολογω οτι το παρον θρεντ το διαβαζω πρωτη φορα αυτες τις μερες. Επισης να πω οτι καποιοι δεν ειναι οι μονοι που ανακαλυψαν την Αμερικη . Σε παρα πολλους κυκλους τρελαμενων χαιεντοφρικουλαδων ειχε γινει σχολιασμος για τα εν λογω ηχεια χωρις να εχει γινει δημοσια αναφορα [ βλεπετε καποιοι σοβαροι ανθρωποι δεν αναλωνουν τον χρονο τους σε δυκτιακα καφενεια] και εννοειται πριν γραφτουν και μερικες αραδες εδω.
Επισης διαπιστωνω οτι μεμονομενα ατομα που πιστευουν οτι εχουν την γνωση [και καλα κανουν, την εχουν αλλωστε] λειτουργουν με μεγαλη στρεβλωση , κοινος, βλεπεις η παραμορφωση ισως να φταιει .
Πέστα βρε Τάκη!

Είμαι σίγουρος ότι οι εν λόγω "τρελαμένοι χαϊεντοφρίκουλες" είχαν σχολιάσει τα εν λόγω ηχεία τόσον καιρό πριν τον Ιούνιο του 2009 που πρωτοέγραψε ο ΚουΦου γι' αυτά, που είναι βέβαιο πως γνώριζαν γι' αυτά προτού καν αποφασίσουν ο Bruno και ο Eelco να τα σχεδιάσουν.

Παρεμπιπτόντως, ξέρεις πόσους 85άρηδες γνωρίζω που σηκώνουν 200 κιλά αρασέ στο υπόγειο του σπιτιού τους;

Άντε τώρα με τον τυχάρπαστο τον Πύρρο, που σήκωνε γύρω στα 180 σε Διεθνείς Αγώνες και νόμιζε ότι κάτι έκανε...

Reaction score
1.788
Πέστα βρε Τάκη!

Είμαι σίγουρος ότι οι εν λόγω "τρελαμένοι χαϊεντοφρίκουλες" είχαν σχολιάσει τα εν λόγω ηχεία τόσον καιρό πριν τον Ιούνιο του 2009 που πρωτοέγραψε ο ΚουΦου γι' αυτά, που είναι βέβαιο πως γνώριζαν γι' αυτά προτού καν αποφασίσουν ο Bruno και ο Eelco να τα σχεδιάσουν.

Παρεμπιπτόντως, ξέρεις πόσους 85άρηδες γνωρίζω που σηκώνουν 200 κιλά αρασέ στο υπόγειο του σπιτιού τους;

Άντε τώρα με τον τυχάρπαστο τον Πύρρο, που σήκωνε γύρω στα 180 σε Διεθνείς Αγώνες και νόμιζε ότι κάτι έκανε...
..................

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Eπιτέλους 10 ποσταρίσματα με ενδιαφέρον, μπράβο.:smile:
Μα, γιατί;

Εγώ θέλω να ασχοληθούμε και άλλο με το να δικαιολογήσουμε το απαράμιλλο ήθος (χυδαίες και αστήρικτες κατηγορίες δίχως να παραχωρείται το δικαίωμα σε αντίλογο, και καπάκι γομολάστιχα σε όλα) και τις σοφές αποφάσεις (φουλ υποκειμενικότητα, πτι φουρ, τσίου τσίου, μοχαμπέτι, χουλιαμάς) των ιθυνόντων του ΧΑΖΟΜΑΓΑΖΟΥ απέναντι.

Βλάση μου... κατ' αρχάς το συμπέρασμά σου είναι απολύτως λανθασμένο. Παρακάτω, παραθέτω στοιχεία για την συμμετοχή μελών σε τρία τυχαία πολύ πρόσφατα θέματα της audio κοινότητας του AVSite.

1. Θέμα: "Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..."
Συμμετοχές: 25 μέλη

2. Θέμα: 2Χ2500 watt rms.
Συμμετοχές: 26 μέλη

3. Θέμα: Ποιος είναι ο τομέας που καθορίζει εντονότερα το τελ. ηχητ. αποτέλεσμα;
Συμμετοχές: 15 μέλη

4. Θέμα: Ψηφιακή Riaa
Συμμετέχοντες: 21

Η ενεργή συμμετοχή των μελών στην παρούσα κατηγορία, πάντα ήταν από τις μεγαλύτερες στο forum. Παραμένει δε, στα υψηλότερα επίπεδα ανάμεσα στις θεματικές κατηγορίες μας. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πολύ εύκολα εάν κάνει τον κόπο να βγάλει στατιστικά και από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία του site. Οποιοσδήποτε μπορεί επίσης να βγάλει στατιστικά και από οποιοδήποτε άλλο site του χώρου. Σας διαβεβαιώνω ότι πουθενά δεν θα βρει μεγαλύτερη συμμετοχή. Τα εύκολα συμπεράσματα λοιπόν πρέπει να αποφεύγονται καθώς είναι 101% λανθασμένα. Αλλού λοιπόν ναι, κυκλοφορούν τρεις κι ένας κούκος. Εδώ όχι. Ποτέ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Πάμε παρακάτω.
Τα λανθασμένα αυτά συμπεράσματα, έγιναν για άλλη μια φορά έναυσμα για να ακουστούν διάφορες απόψεις - επικρίσεις. Οι παλαιότεροι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα θέματα αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλάκις εδώ μέσα. Στα forums όμως πάντα υπάρχουν διάττοντες αστέρες που έρχονται και φεύγουν, αλλά έχουν άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει, για τον τρόπο που λειτουργούν οι συντονιστές, για τον τρόπο που λειτουργεί η διαχείριση και ο ιδρυτής, για την κίνηση των κατηγοριών, την θεματολογία κ.ο.κ. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα είναι στο μέλλον...

Στα θεματικά forums γράφει όποιος θεωρεί ότι μπορεί να εκτεθεί δημοσίως. Ειδικότερα σε έναν χώρο που πολλές φορές πραγματεύεται τεχνολογίες, η συμμετοχή περιορίζεται σε αυτούς που έχουν κάτι σοβαρό να καταθέσουν. Και παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη νεοελληνική αντίληψη επιβάλει να έχουμε άποψη επί παντός, (ακόμη κι αν είμαστε εντελώς άσχετοι με το θέμα), το σωστό και το λογικό είναι να προσέχουμε τι λέμε όταν αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν έχουμε σπουδάσει, δεν έχουμε γνωρίσει, δεν έχουμε μάθει και δεν έχουμε κατανοήσει. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να τηρηθεί. Επιπλέον, η έμφυτη τάση του καθενός από εμάς να απαξιώνει ότι δεν γνωρίζει, να προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να φέρει στα μέτρα του τα "κριτήρια" κάνουν πολλές φορές αδύνατη την συμβίωση μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Σου λέει ο πονηρός... τι να τις κάνω τις γνώσεις ακουστικής χώρων και ηλεκτρονικής, όταν τα αυτιά μου δουλεύουν μια χαρά. Επειδή λοιπόν αυτός μειονεκτεί σε σχέση με κάποιον άλλον σε επίπεδο γνώσης, προβάλει ως σημαντικότερο έναν άλλον παράγοντα, αυτόν που θα εξισώσει την άποψή του με αυτήν του γνώστη. Αντίστοιχα όμως, ο γνώστης αρνείται να παίξει μπάλα σε άλλο γήπεδο και ο καθένας λέει τα δικά του. Υπάρχουν και ορισμένοι που νομίζουν ότι ξέρουν. Γενικότερα η επικοινωνία ενός γνώστη με έναν μη γνώστη είναι σε όλα τα αντικείμενα σε αυτή τη ζωή δύσκολη. Δεν είναι θέμα audio, είναι θέμα κοινής λογικής.

Εάν λοιπόν θέλουμε πολλές συμμετοχές, ανοίγουμε θέματα τέτοια που ο καθένας να μπορεί να πετάξει μια υποκειμενική άποψη χωρίς να γίνει αντικείμενο κριτικής. Εάν θέλουμε λίγες συμμετοχές και καλές, επιλέγουμε θεματολογία που είναι δύσκολο να ακολουθηθεί από πολλούς. Η θεματολογία, χαρακτηρίζει έναν χώρο. Το τσίου τσίου, το μοχαμπέτι, ο χουλιαμάς, τα ανέκδοτα, τα πτι φουρ, ο άκρατος υποκειμενισμός και γενικώς το χαλαρό στυλ, είναι επικοινωνιακό μεν, με την άποψη ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν βήμα, αλλά είναι άχρηστο δε, με την άποψη ότι δεν προσφέρει κάτι εξειδικευμένο. Συνήθως ακολουθείται από ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γιατί δεν έχουν τους ανάλογους ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τέτοιου είδους θεματολογία.

Το έχω ξαναγράψει σε αντίστοιχες συζητήσεις... Κάποτε με τον μακαρίτη τον Σπύρο (οι παλιοί θα τον θυμούνται) είχαμε αποφασίσει ότι σε αυτόν τον χώρο οι απόψεις, (τουλάχιστον οι extreme), θα "ελέγχονται". Τοιουτοτρόπως, εάν βγει κάποιος και γράψει στο AVSite ότι έκανε κρυογέννεση στα καλώδιά του και παίξανε καλύτερα κι έτσι μας την συνιστά ανεπιφύλακτα, θα ακούσει τα γκάζια της αρκούδας, μαζί φυσικά με αρκετές επιστημονικές απόψεις για το θέμα. Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς ένα τέτοιο περιστατικό. Ο πρώτος είναι ο προφανής. Οι μονίμως κακοί του AVSite, χλευάζουν έναν χομπίστα που παρέθεσε μια άποψη και μια εμπειρία. Ο δεύτερος δεν είναι και τόσο προφανής. Και πιστέψτε με αφορά την ηθική υποχρέωση που έχει δημιουργήσει η δέσμευση που όπως σας είπα κάποτε πήραμε σε αυτόν τον χώρο, όχι γιατί οι παλαιότεροι συμμετέχοντες έχουν βίτσια, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι είναι προτιμότερο να γίνεις κακός και να προφυλάξεις όσους σε καταλάβουν, από το να διαιωνίσεις μια κοροϊδία και να κάνεις δημόσιες σχέσεις λέγοντας σε όλους από ένα μπράβο.

Ο χρόνος έχει δείξει ότι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι/μέλη, παρά το γεγονός ότι μπορεί να διαφωνούν ριζικά είτε με την παραπάνω λογική, είτε με την αντιμετώπιση συγκεκριμένων άλλων μελών/συντονιστών μας, δεν απομακρύνονται από το site. Τριγυρνούν χρόνια εδώ γύρω, διαβάζουν και ενίοτε συμμετέχουν γράφοντας όπου το κρίνουν σκόπιμο. Το να έρθει στο site πριν από έξι μήνες - ένα χρόνο κάποιο μέλος ορεξάτο και στην πορεία να αποφασίσει ότι δεν του κάνουμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Για να συνοψίσω, θεωρώ ότι η κουβέντα αυτή δεν έχει και πολύ νόημα. Πρώτον γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει θέμα και δεύτερον γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι αυτοί που αξίζει να είναι μαζί μας, είναι εδώ και δεν πάνε πουθενά. Ακόμη κι αν κάνουν καμιά βόλτα, πάλι εδώ γυρνάνε. Δεν θα μπω σε ανάλυση συμπεριφορών του τύπου: "μπαμπά με μάλωσε γιατί είπα αυτήν την λέξη που δεν είναι και τόσο κακή...". Δεν την βρίσκω σοβαρή μια τέτοια συζήτηση. Επίσης δεν μπορώ να μπω στην λογική των ανεπίδεκτων. Για να υπάρχει επικοινωνία πρέπει να συμφωνούμε τουλάχιστον στις βασικές αρχές διαλόγου και επιχειρηματολογίας, ανεξαρτήτως αντικειμένου. Καταλαβαίνετε ότι δεν έχει όλος ο κόσμος την υπομονή να πείθει κάθε τόσο οποιονδήποτε αμφιβάλει πχ για το σχήμα της γης. Αυτά είναι δουλειά άλλων χώρων.

...
:hi:

Reaction score
2.566
Μα, γιατί;
:hi:
Aυτό το ποστ του Amberjack που παρέθεσες που το βρήκες ? Εξαιρετικό!!

Για το άλλο που λες, παρόλο που έχω θιχτεί προσωπικά, θεωρώ πως δεν είναι σωστό. Εντάξει, πόσταρα μεταξύ σοβαρού και αστείου μια φορά το συμβάν για να δημοσιοποιηθεί και από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, νομίζω δεν είναι ανάγκη να συζητηθεί...αν δεις, οι μόνες φορές που το συζητάω πέρα από την αρχική δημοσιοποίηση είναι για να απαντήσω στον Νίκο (dalanik) και δεν σκοπεύω να το συζητήσω περαιτέρω, εγώ τουλάχιστον.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Aυτό το ποστ του Amberjack που παρέθεσες που το βρήκες ? Εξαιρετικό!!

...
΄Ελα μωρέ τώρα με τον Μ(π)αγιάτικο τον παλιοψαροντουφεκοστολή.

...

Για το άλλο που λες, παρόλο που έχω θιχτεί προσωπικά, θεωρώ πως δεν είναι σωστό.

...
I don't care about what you think is right baby... :p

...

Εντάξει, πόσταρα μεταξύ σοβαρού και αστείου μια φορά το συμβάν για να δημοσιοποιηθεί και από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, νομίζω δεν είναι ανάγκη να συζητηθεί...αν δεις, οι μόνες φορές που το συζητάω πέρα από την αρχική δημοσιοποίηση είναι για να απαντήσω στον Νίκο (dalanik) και δεν σκοπεύω να το συζητήσω περαιτέρω, εγώ τουλάχιστον.
Εσύ κάνε ό,τι θες.

Εγώ πάντως σκοπεύω να ΛΥΣΣΑΞΩ τις επόμενες μέρες σχετικά με διάφορες ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ (φυσικά...) ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που έχουν "δει το φως της δημοσιότητας" από την Έκθεση και μετά, και τα ΓΕΛΟΙΑ και ΓΛΟΙΩΔΗ υποκείμενα που τις διακινούν. >:(

Reaction score
38
Εγώ έχω άλλη απορία. Τι σημαίνει αυτό το Dr. ? :rolleyes:
Είναι γιατρός και του το κόλλησαν... και αυτό πρόβλημα είναι φίλε μου?
Γιατί δεν ασχολείστε με τα μηχανάκια, αλλά με ανθρώπους σε άλλο χώρο πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

+++
@Αlex Zapantis
Ο Άλεξ εκνευρίστηκε και είπε δυο κουβέντες. Μακάρι να το συζητήσει προσωπικά το θέμα και να το λύσει.
Θα καταλάβει γιατί τόση αυστηρότητα, είμαι σίγουρος,
Eσάς όμως τι σας κόφτει? Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλαβω.
(Για να μην αναφερθώ στην λάθος ενημέρωση που του έγινε για κάποια θέματα ουσίας)

Ζούμε σε μια εποχή γεμάτη προβλήματα. ανασφάλειες και γκρεμίσματα ονείρων και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να τη λέτε σε τρίτους, που ούτε καν γνωρίζεται!!! Γιατί? Πιστεύεται ότι έτσι θα τα λύσετε?
Και τα δύο φόρουμ έχουν μια παράλληλη πορεία στο χόμπυ μας. υπάρχουν μέλη που συμμετέχουν και στα δύο, υπάρχουν παρέες, υπάρχουν επιλογές.

Γιατί οι χαρακτηρισμοί?

Μας ξενερώνετε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.240
Είναι γιατρός και του το κόλλησαν... και αυτό πρόβλημα είναι φίλε μου?
Γιατί δεν ασχολείστε με τα μηχανάκια, αλλά με ανθρώπους σε άλλο χώρο πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

+++
@Αlex Zapantis
Ο Άλεξ εκνευρίστηκε και είπε δυο κουβέντες. Μακάρι να το συζητήσει προσωπικά το θέμα και να το λύσει.
Θα καταλάβει γιατί τόση αυστηρότητα, είμαι σίγουρος,
Eσάς όμως τι σας κόφτει? Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλαβω.
(Για να μην αναφερθώ στην λάθος ενημέρωση που του έγινε για κάποια θέματα ουσίας)

Ζούμε σε μια εποχή γεμάτη προβλήματα. ανασφάλειες και γκρεμίσματα ονείρων και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να τη λέτε σε τρίτους, που ούτε καν γνωρίζεται!!! Γιατί? Πιστεύεται ότι έτσι θα τα λύσετε?
Και τα δύο φόρουμ έχουν μια παράλληλη πορεία στο χόμπυ μας. υπάρχουν μέλη που συμμετέχουν και στα δύο, υπάρχουν παρέες, υπάρχουν επιλογές.

Γιατί οι χαρακτηρισμοί?

Μας ξενερώνετε.
Αν το σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν είναι νόσημα λοιμώδες, σου δίνω δίκιο σε όλα...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.468
Η αναφορά με χαρακτηρισμούς σε μέλη του avclub ή στο avclub συνολικά με ενοχλεί και εμένα. Πολύ . Πρόβλημα μου θα μου πείτε αλλά οφείλω να εκφράσω την αντίθετη γνώμη μου.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.468
Όπως το ίδιο με ενόχλησε και ο χαρακτηρισμός παπαγάλος κάτι που επίσης εξέφρασα στο avclub .

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Το θέμα τέθηκε δημόσια εδω (κακώς αναφέρθηκε απο τον Αλεξ και κάκιστα δεν σβήστηκε ως άσχετο με τη θεματολογία του νήματος και του φόρουμ)

Δεν είχα άλλη επιλογή (όπως και παλιότερα σε άλλο θέμα με προβολείς όπου μέλος κατασυκοφάντησε φίλο μου απο δίπλα) παρά να αναφερθώ στο ίδιο τοπικ και όχι αλλού.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εξάλλου πιστεύω ότι αυτά τα θέματα είναι αρκετά ευαίσθητα ώστε να παραμένουν ιδιωτικά.

Με χαρά δε, θα αντιμετώπιζα τη γομολάστιχα στα άσχετα του εδώ νήματος.
Δεν θα ξαναναφερθώ στο θέμα, αυτή θα είναι η τελευταία μου τοποθέτηση.

1. Αναφέρεις συνέχεια να σβηστούν τα άσχετα -φαντάζομαι μαζί με την αρχική τοποθέτηση του ep4nder,- για να μείνει το νήμα "καθαρό".
Ουσιαστικά ζητάς να ακολουθηθούν οι πρακτικές λογοκρισίας που συνηθίζονται στο δίπλα forum, προς χάρην μιας κατά την γνώμη μου κενής "καθαρότητας".
2. Ζητάς την γομολάστιχα από τους διαχειριστές, χωρίς να σε ενδιαφέρει τουλάχιστον η σύμφωνη γνώμη του ep4nder. (Τον γράφεις λοιπόν και αυτόν εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
3. Ενώ συνέχεια αναφέρεις ότι αυτά τα θέματα "είναι αρκετά ευαίσθητα ώστε να παραμένουν ιδιωτικά", είσαι ο πρώτος που δεν το τηρεί, καθώς αντί να συζητήσεις το θέμα μαζί του και να τον πείσεις να ζητήσει την διαγραφή από τους διαχειριστές, πράτεις αυτό που αναφέρω στο (2).

P.S.1. Αν ξανα-προσθέσεις κάτι άλλο, πιθανόν να μην τηρήσω την αρχική μου δέσμευση. :rolleyes:

P.S.2. Οποιοσδήποτε κολλάει το doctor μπροστά από το όνομά του, τουλάχιστον σε άσχετα με το αντικείμενο forum, είναι άξιος του χλευασμού μου. Ζήτα σε παρακαλώ και γι' αυτό γομολάστιχα.

P.S.3. @Zizik : κotec! :roflmao:

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.651
Members
38.356
Νεότερο μέλος
Konpap