Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 31.244
Απάντηση: HΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΠΤΕΠΜΒΡΙΟΣ 10
Έρανο! :137:Μελίδηηηηηη...τι θα κάνουμε τώρα;:138:
Έρανο! :137:Μελίδηηηηηη...τι θα κάνουμε τώρα;:138:
O ήχος είναι ένα φαινόμενο.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιοδικό (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με τόσο πιστούς αναγνώστες.Ημουν 16 χρονών όταν τον πρωτοαγόρασα και από τότε έγινε και για μένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.Φάρος!!....και είμαι πιά 48.Αυτό το περιοδικό και οι εκπομπές του Πετρίδη θα έπρεπε κάποια μέρα να τιμηθούν από το υπουργείο Πολιτισμού! [Τι είπα τώρα!!]δεν ξερω για το ποιο κλεινει !αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα ακολουθω τον ηχο απο το 1ο τευχος το 1973 νομιζω !! και αποτελει κομματι του εαυτου μου !! κατι το ιδιαιτερο !!!!!
Βίοι παράλληλοι! Θα έρθεις στην έκθεση;O ήχος είναι ένα φαινόμενο.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιοδικό (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με τόσο πιστούς αναγνώστες.Ημουν 16 χρονών όταν τον πρωτοαγόρασα και από τότε έγινε και για μένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.Φάρος!!....και είμαι πιά 48.Αυτό το περιοδικό και οι εκπομπές του Πετρίδη θα έπρεπε κάποια μέρα να τιμηθούν από το υπουργείο Πολιτισμού! [Τι είπα τώρα!!]
Παιδιά μία παράκληση: μην χρησιμοποιείτε λέξεις κλειδιά που ανήκουν αλλού, όπως "ΤRANSPORTER", (ταινία), "Τ3", (περιοδικό...αλλα βεβαια δεν εγινε και...Τ3, ελεος!
++++++++10000000000O ήχος είναι ένα φαινόμενο.Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιοδικό (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με τόσο πιστούς αναγνώστες.Ημουν 16 χρονών όταν τον πρωτοαγόρασα και από τότε έγινε και για μένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου.Φάρος!!....και είμαι πιά 48.Αυτό το περιοδικό και οι εκπομπές του Πετρίδη θα έπρεπε κάποια μέρα να τιμηθούν από το υπουργείο Πολιτισμού! [Τι είπα τώρα!!]
λιοιπον καπου εκει στο 1987 καποιος πιτσιρικας κοντα στα 18 του χρονια χτυπησε την τοτε πορτα του τοτε ποπ και ροκ .σε ποιες μουσικες ειναι ειρωνικος ο Πετριδης;
...γιατί με ενδιαφέρει μόνο ο ''ήχος''
:444::446:Προσωπικά το περιοδικό θα πρέπει να λέγεται σκέτο''ΕΙΚΟΝΑ''.Κακά τα ψέμματα πλέον είναι μόνο φρου φρου και αρώματα.Πήρα το τεύχος του ιουλίου και το μόνο που είχε από ήχο ήταν ένα πικάπ με ένα ιπτάμενο βραχίονα και ένα προενισχυτή.Δυό δελίδες όλες κι όλες!!Άσε που για να τα αγοράσεις θα έπρεπε να πουλήσεις κανα οικοπεδάκι..Έγω δεν τον αγόρασα ξανά γιατί με ενδιαφέρει μόνο ο ''ήχος''Προσωπική άποψη κύριοι,μη παρεξηγηθεί κανένας φαν.
:444::446:Όποιον τον ενδιαφέρει ο ''ηχος'' υπαρχουν και τα ξένα περιοδικά,από ότι έχω καταλάβει στη πλειονότητα μας μιλάμε καλά αγγλικά.Με 6 ή 7 ευρώ βρίσκω στην επαρχία που μένω εγώ αγγλικά περιοδικά αρκετά καλά για να ενημερωθώ,πόσο μάλλον στην αθήνα..Ασε που σε ένα συγκριτικό δεν βγαίνει πρώτο πάντα το ακριβότερο μηχάνημα!
Όποιον τον ενδιαφέρει ο ''ηχος'' υπαρχουν και τα ξένα περιοδικά,από ότι έχω καταλάβει στη πλειονότητα μας μιλάμε καλά αγγλικά.Με 6 ή 7 ευρώ βρίσκω στην επαρχία που μένω εγώ αγγλικά περιοδικά αρκετά καλά για να ενημερωθώ,πόσο μάλλον στην αθήνα..Ασε που σε ένα συγκριτικό δεν βγαίνει πρώτο πάντα το ακριβότερο μηχάνημα!
:444: :446:Αλλα ρε παιδι μου, πως συμβαινει να ειναι παντα πρωτο αγλικο το μηχανημα. Τον σωβινισμο τους τον εχουν για περηφανεια!
Θα συμφωνησω. Εδω και πολλα χρονια θα επρεπε να εχει σταματησει τη κυκλοφορια του αν σεβονταν το παρελθον τους ή να εχουν αλλαξει τελειως ονομα. Περιοδικα για κινητα και gadgets υπαρχουν καλυτερα απο τον ΗΧΟ. Προσωπικα εχω κοψει τελειως τα περιοδικα, αγοραζω ενα το χρονο στο ταξιδι των διακοπων. Αυτο θα ειναι ειτε αγγλικο ειτε το High Fidelity. Oλα τους αρκετα καλυτερα απο τον ΗΧΟ και με αρθρα που στη πλειοψηφεια τους εχουν να κανουν με ηχο.Προσωπικά το περιοδικό θα πρέπει να λέγεται σκέτο''ΕΙΚΟΝΑ''.Κακά τα ψέμματα πλέον είναι μόνο φρου φρου και αρώματα...
κι εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου καθώς το high fidelity είναι αξιοπρεπέστατο αν και το έχω κόψει και αυτό γιατί απευθύνεται συνεχώς στη υψηλή κατηγορία τιμής(cd-sacd player στα 19.000 ευρω?) αλλά αυτό έχει να κάνει με τη τσέπη του καθενός,είναι σοβαρό και τιμά το όνομα του,μάλλον θα πάρω το ετήσιο τεύχος.Μια και είπα ετήσιο θυμήθηκα το copy paste που κάνουν στον ήχο κάθε χρόνο,άσε τα λάθη στα σχόλια..Θα συμφωνησω. Εδω και πολλα χρονια θα επρεπε να εχει σταματησει τη κυκλοφορια του αν σεβονταν το παρελθον τους ή να εχουν αλλαξει τελειως ονομα. Περιοδικα για κινητα και gadgets υπαρχουν καλυτερα απο τον ΗΧΟ. Προσωπικα εχω κοψει τελειως τα περιοδικα, αγοραζω ενα το χρονο στο ταξιδι των διακοπων. Αυτο θα ειναι ειτε αγγλικο ειτε το High Fidelity. Oλα τους αρκετα καλυτερα απο τον ΗΧΟ και με αρθρα που στη πλειοψηφεια τους εχουν να κανουν με ηχο.