Hλία γύρνα πίσω!

Reaction score
10
Ανοίγω αυτό το Thread για να συμμετάσχουμε όλοι εμείς που μας έχει λείψει ο Ηλίας, που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτόν, που αισθανόμαστε το forum φτωχότερο χωρίς την παρουσία του!

Πέρα από την πλάκα πραγματικά μου έχει λείψει!!!

ΗΛΙΑ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ!!!!! :116:

Reaction score
10
Ενας είναι ο Ηλίας!

Που πόσταρε? Εχω πάθει τέτοια στέρηση, που πάω στο Profile του και κάνω "View more posts by Hλιας Μ" και διαβάζω τα παλαιά του μηνύματα!:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχαλη, ελπιζω να εννοεις πραγματικα αυτο που γραφεις.
Εκτιμω και εγω τον Ηλια ιδιαιτερως και θα ηθελα να τον ξαναδω
εντος αυτων των κατηγοριων.:444:

Reaction score
10
Μιχαλη, ελπιζω να εννοεις πραγματικα αυτο που γραφεις.
Εκτιμω και εγω τον Ηλια ιδιαιτερως και θα ηθελα να τον ξαναδω
εντος αυτων των κατηγοριων.:444:
Nαι βρε, πλακίτσα κάνω και εγώ τον εκτιμώ πολύ και τον θεωρώ πολύ καλό παιδί! :126:
Ασχετα από τις παραξενιές του!

Reaction score
8
Ο Ηλιας βρε ειναι ψυχουλα, αλλα και εσυ πιστευω εισαι καλο παιδι, απλως πειραχτηρι οπως κι εγω. Ποτε θαρθω Αθηνα να σας παρω να παμε να πιουμε καφε, να δειτε πως θα τα βρειτε.

Reaction score
874
Ρε παλιο_καρμακόμα.....εμένα δε με κάλεσες να επιστρέψω όταν την είχα κάνει...:108:

Ας είναι καλά ο Σαλλλλλλλονικιός και ο ιδρυτής που με παρακάλεσαν να επιστρέψω μέσω δακρύβρεχτων π.μ......έτσι και ενέδωσα.....

Ο.κ. Πήρα και το κατιτίς μου...δεν μπορώ να πω....Ένα ρολόι καταδυτικό από τον πρώτο και μια τηλεόραση plasma από τον δεύτερο...Αλλά αυτά δεν μετράνε όμως για μένα...Η καλή κουβέντα μετράει...:144:

Που να σου σκουριάσει η βαλχάλα ρε.......

Reaction score
10
Ο Ηλιας βρε ειναι ψυχουλα, αλλα και εσυ πιστευω εισαι καλο παιδι, απλως πειραχτηρι οπως κι εγω. Ποτε θαρθω Αθηνα να σας παρω να παμε να πιουμε καφε, να δειτε πως θα τα βρειτε.
Oποτε θες Θανάση μέσα είμαι!!!!:)

Reaction score
10
Ρε παλιο_καρμακόμα.....εμένα δε με κάλεσες να επιστρέψω όταν την είχα κάνει...:108:

Ας είναι καλά ο Σαλλλλλλλονικιός και ο ιδρυτής που με παρακάλεσαν να επιστρέψω μέσω δακρύβρεχτων π.μ......έτσι και ενέδωσα.....

Ο.κ. Πήρα και το κατιτίς μου...δεν μπορώ να πω....Ένα ρολόι καταδυτικό από τον πρώτο και μια τηλεόραση plasma από τον δεύτερο...Αλλά αυτά δεν μετράνε όμως για μένα...Η καλή κουβέντα μετράει...:144:

Που να σου σκουριάσει η βαλχάλα ρε.......
χαχαχαχα....Αφού εσύ θα γύρναγες έτσι και αλλιώς, δεν μπορείς χωρίς εμένα!!!:142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος