vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.703
το καλοκαιρι...........τον χειμωνα θα τα ξαναπακεταρει γιατι στο μπαλκονι θα εχει ψοφο!!!!!!Απο οτι καταλαβα, η θεση ακροασης ειναι στο μπαλκονι ......
το καλοκαιρι...........τον χειμωνα θα τα ξαναπακεταρει γιατι στο μπαλκονι θα εχει ψοφο!!!!!!Απο οτι καταλαβα, η θεση ακροασης ειναι στο μπαλκονι ......
Μου αρέσει έτσι όπως το λες....το ότι με έχουν σύστημα αναφοράς.... τιμή μου είναι!Κι ο Luger μου έλεγε σήμερα πως θα τονε πάει π1πα κWλο τον Μ.
L, S > M.
Και μια καλύτερη
Όταν το βάλω για πούλημα θα ρωτήσεις
Η αναγκαστικά near field θέση ακρόασης από πίσω...
Και από εμπρός ...
View attachment 41474
Συνεχίζεται ....
Κανόνισε ρε τρελαμένε να μου τρελάνεις τον ανηψιό.
Τα πικαπ θέλουν στησιμο
έχει φτιάξει και εκεί (στο μπαλκόνι) μια θέση νίαρ φίλντ.........πίσω από την κουρτίνα είναι μπαλκονόπορτα ;.....
Φίλε Δηκομηδη ο χώρος είναι διαφορετικός,μόλις χθες άναψαν οι ενισχυτές,έχει αρκετή δουλειά το σύστημα-χώρος για να έλθει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο αλλά έτσι είναι το χόμπι.Είναι άλλος ο χώρος σε σχέση με αυτόν των φωτος της πρώτης σελίδας ; πίσω από την κουρτίνα είναι μπαλκονόπορτα ;
σου είχα ξαναγράψει ότι τα λατρεύω αυτά τα ηχεία, και εύγε σου που τα έχεις και τα αγαπάς και σε αγαπούν ...
δεν χρειάζεσαι εμένα να στο επισημάνω, το ξέρεις από μόνος σου πως στον χώρο που βλέπω και με το στήσιμο αυτό, δεν παίρνεις ούτε το 60-70 % που μπορούν να παίξουν... οι ασφάλειες και οι φουρουκάουγες είναι σαν να δίνεις ασπιρίνες σε νεφροπαθή ...
εύχομαι να τα ευχαριστηθείς κάποια στιγμή σε έναν χώρο αντάξιο τους !
Την ομορφιά μουΠες μας τι αγορασες η τι εταξες στην γυναικα και σου επετρεψε να βαλλεις τις ορθιες ντιβανοκασσελες μπροστα απο το παραθυρο.....τι ρε? λεγε.............
Την ομορφιά μου