Harbeth Shl5+ (plus)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
436
Αν και προτιμώ την ανταλλαγή με Μ 40.1 και διαφορά, τράμπες κλπ., πωλούνται 1ο χέρι τα ομώνυμα ηχεία τετραετίας, στο ακριβό χρώμα (επιπλέον κόστος) και οι βάσεις censo οι οποίες με ένα άλεν μπορούσαν να ενισχύσουν τα χαμηλά (δεν ξέρω αν ήταν παραμύθι ή αλήθεια, δεν ασχολήθηκα). Εννοείται κουτιά κ.λ.π.

Τιμή : 2700 με τις βάσεις
Γιατί δεν θα πουληθούν λιγότερο...
1. Μην αρχίσουμε τα Μου σου ξου, δεν θα πουληθούν λιγότερο, γιατί έτσι μας αρέσει.
2. Υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο να κρατηθούν και να αγοραστούν και κάτι άλλα...Χα χα χα)
3. Η τιμή τους είναι 3.300 λίρες στα φτηνά χρώματα.
4. Στην Ελλάδα κοστίζουν λιγότερο καινούρια (με κάποιες βέβαια βασικές υπονοούμενες προυποθέσεις).
5. Στα 1.800 πωλούνται τα απλά, όχι τα plus
6. Στο εξωτερικό πωλούνται και λιγότερο μεταχειρισμένα αλλά δεν ξέρετε τι παίρνετε και πληρώνετε και μεταφορικά.
7. Εδώ σας τα δίνουμε στο ακριβό χρώμα και με τις ακριβές βάσεις.
8. Και από εδώ αρχίζουν τα ωραία: Τι θα πάρω εγώ με 2.700 σε μόνιτορ; Κάποιο Spendor 100 ξεχασμένο από το Θεό; Ένα φτηνό PMC μήπως; Μήπως ένα Spendor των 7.000 ευρώ τσοντάροντας 4.000; Ή μήπως ένα Graham Audio φυσικά ένα αντιστοίχου μεγέθους στην προνομιακή τιμή των 8.000 ευρώ. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή των μόνιτορ στα 1800 ευρώ αρχών δεκαετίας του 80. Μεταχειρισμένα τα προαναφερθέντα ακριβά δεν πωλούνται.
9. Όποιος βρει τα 5+ σε καλύτερη τιμή πρέπει να τα πάρει. Τι περιμένει αν θέλει monitor;
10. Είναι πανέμορφα.

Παρακαλώ προτάσεις με pm σε περίπτωση μόνο ανταλλαγής με 40.1.
Η φωτογραφία είναι δική μου, τα ηχεία είναι αυτά.

Attachments

Reaction score
436
Τα ηχεια αποσυρονται καθως και η τιμη ειναι πια απαγορευτικη για αγορα αντιστοιχης αξιας ηχειων. Με δεδομενο οτι τα απλα 5 πωλουνται 1700 - 1800 ευρω χωρις ακριβες βασεις, 8ετιας - 10ετιας σε φθηνο χρωμα, δεν αξιζει να δοθουν. Ετσι αλλιως παιζονταν εδω και 4 χρονια ελαχιστα λογω υπαρξης πολλων συστηματων. Ευχαριστω το avsite για την φιλοξενια

Reaction score
436
Επαναφορα της αγγελιας να θυμισω σε χρωμα tiger ebony, κατασταση 10/10, τιμη 2100 ακατεβατα μετρητοις. Καμια ανταλλαγη. Οι βασεις χρεωνονται ξεχωριστα. Εννοειται κουτια κλπ. (Αν το επιτρεπουν οι διαχειριστες)

Reaction score
436
Τα ηχεία πουλήθηκαν σε μέλος του site. Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία. Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Εγώ τώρα τι θα κάνω...για τους αντικαταστάτες τους.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988