Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
0
Φιλε μου σε υπερ ευχαριστω... οντως ετσι ηθελε!

Σε υπερευχαριστω... Παλι καλα που εχω και εσας γιατι αλλιως το χαος!

Πανος

Reaction score
3
Ρε παιδιά! Μπορεί να μου λύσει κανείς αυτή την διαφορά τιμών σε 2 διαφορετικά μαγαζιά για τον 255;

AVR255: http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=935
AVR255: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502567

Πρώτο σάιτ: γύρω στα 700ε. Δεύτερο: γύρω στα 500! Και αν δείτε τις διαστάσεις του προϊόντος είναι διαφορετικές, ενώ τα χαρακτηριστικά δείχνουν ιδια.

Τι παιζει;

Reaction score
2
Εγώ τον βρήκα σε MediaM... στο ράφι στα 599 και αρκετές δόσεις χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση π.χ. για μένα που ήθελα 3 μήνες μου βγαίνει 604 ευρώ.

Ελλάς το μεγαλείο σου ,όπως βολεύει τον καθένα πουλάει...

Reaction score
7
Φίλε Octavia5 απάντησα στο PM σου αλλά μου λέει αυτό:

octavia5 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

Διόρθωσε το πρόβλημα με το Account σου, ή στείλε PM πάλι με κάποιο mail σου να πάρεις την απάντηση που σου έγραψα σχετικά με τις απορίες σου για τον 255

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Φίλε Octavia5 απάντησα στο PM σου αλλά μου λέει αυτό:

octavia5 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

Διόρθωσε το πρόβλημα με το Account σου, ή στείλε PM πάλι με κάποιο mail σου να πάρεις την απάντηση που σου έγραψα σχετικά με τις απορίες σου για τον 255
'
Ευχαριστώ φίλε subcode είχα τσεκάρει απο λάθος την φραγή μηνύματων.....και Καλά Χριστούγεννα.

Reaction score
802
Εγώ τον βρήκα σε MediaM... στο ράφι στα 599 και αρκετές δόσεις χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση π.χ. για μένα που ήθελα 3 μήνες μου βγαίνει 604 ευρώ.

Ελλάς το μεγαλείο σου ,όπως βολεύει τον καθένα πουλάει...
απο media markt τον πηρα και εγω.Μετρητοις κανουν λιγο καλυτερη τιμη.
569ε τον πηρα εγω.

Reaction score
2
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Τον είχαν ετοιμοπαράδοτο ή Κ.Π. στο Mediamarkt που αναφέρεις?

Reaction score
802
ετοιμοπαραδοτος στο media markt στην κηφισιας διπλα στο avenue.
Μπορει να τον εχουν και αλλου.

Reaction score
802
Τωρα που ειδα οτι υπολογιστης και λαπτοπ ΔΕΝ εχουν serial port τι μπορω να κανω για την αναβαθμιση του firmware στον 255?

Reaction score
8
Τωρα που ειδα οτι υπολογιστης και λαπτοπ ΔΕΝ εχουν serial port τι μπορω να κανω για την αναβαθμιση του firmware στον 255?
υπάρχει καλώδιο usb σε σειριακό .Το αγοράζεις ,φορτώνεις το προγραμμαατάκι που υπάρχει στη συσκευασία στο λαπτοπ και μετα το βλέπει σαν σειριακό.Δυστυχώς υπαρχει περίπτωση η σειριακή πλευρά να έχει και τα παξιμάδια στις ακρες του βίσματος.Και ο harman όμως έχει παξιμάδια με αποτέλεσμα να μην θηλυκώνουν τα βίσματα.Εγώ αφαίρεσα τα παξιμαδάκια απο το serial-usb και όλα πήγαν μια χαρα:107:

Reaction score
802
αγορασες καποιον συγκεκριμενο ανταπτορα απο πλαισιο η eshop?
Toυλαχιστον να παρω καποιον συμβατο ανταπτορα γιατι καπου διαβασα οτι δεν συνεργαζεται ο ενισχυτης με ολους.

Reaction score
0
απο media markt τον πηρα και εγω.Μετρητοις κανουν λιγο καλυτερη τιμη.
569ε τον πηρα εγω.
Συν - ιδιοκτητες του 255 καλησπέρα...
Μόλις τον απέκτησα κι εγώ. Τιμή ? κρατηθήτε...540 € Media Markt Θηβών κ' Καβαλας. Η τιμή στο ράφι ήταν 599. Τον πήρα και με 6 δόσεις. Πιστεύω ότι εάν επέμενα κι άλλο θα κατέβαζαν κι άλλο την τιμή. Αγοράζουν - με επιφύλαξη αυτό, είναι η τιμή που είδα στο σύστημά τους την ώρα που περίμενα να καταχωρήσουν την πώληση - 411€ και κάτι ψιλά...

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Συν - ιδιοκτητες του 255 καλησπέρα...
Μόλις τον απέκτησα κι εγώ. Τιμή ? κρατηθήτε...540 € Media Markt Θηβών κ' Καβαλας. Η τιμή στο ράφι ήταν 599. Τον πήρα και με 6 δόσεις. Πιστεύω ότι εάν επέμενα κι άλλο θα κατέβαζαν κι άλλο την τιμή. Αγοράζουν - με επιφύλαξη αυτό, είναι η τιμή που είδα στο σύστημά τους την ώρα που περίμενα να καταχωρήσουν την πώληση - 411€ και κάτι ψιλά...

Εχω κολλητό μου,πωλητή στο ΜediaMarkt και θα δοκιμάσω την τύχη μου σε τιμή που μπορεί να πάρει αυτός με απόδειξη στο όνομα του για το συγκεκριμένο μηχάνημα για να δω όντως τι περιθώριο έχουν μετά απο όσα ανέφερες.Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η υποχρέωση στο φίλο γιατί εάν είναι να μου πεί καμμιά 20-30 ευρώ πιο κάτω τζάμπα η φασαρία.

Reaction score
8
αγορασες καποιον συγκεκριμενο ανταπτορα απο πλαισιο η eshop?
Toυλαχιστον να παρω καποιον συμβατο ανταπτορα γιατι καπου διαβασα οτι δεν συνεργαζεται ο ενισχυτης με ολους.
που το διάβασες;το laptop πρεπει να συνεργαστεί όχι ο harman !Αν φορτωθεί το πρόγραμμα δεν έχει πρόβλημα

Reaction score
0
Μια χαρα γινεται η δουλεια και με laptop και με vista πανω παντως....
Μια ερωτηση παιδια...
Αντι για προενισχυτη πικαπ πηρα μικτη (numark dm950) για τον avr255.Σε 3 μαγαζια μου ειπαν οτι με τα λεφτα αυτα (80 ευτω) θα εχω σαφως καλυτερα αποτελεσματα, με λιγοτερο θορυβο.Ισχυει ή με ειδαν μικρο κ με κοροιδεψαν???

Reaction score
0
Συγνωμη για το off topic παραπανω....Και οι ερωτησεις συνεχιζονται!:105:
Τον μικτη τωρα,πως θα τον συνδεσω στον 255?Με rca στο aux?Στον μικτη θελω να βαλω ενα πικαπ κ ενα dvd το οποιο ειναι συνδεδεμενο με τον ενισχυτη με hdmi.Η hdmi ακυρωνει τις υπολοιπες εξοδους ήχου?Θα μπορω να εχω ηχο και απο τον μικτη οταν παιζω μουσική και απο την hdmi οταν βλεπω ταινιες?
Κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα...
Οταν μια ταινια εχει ήχο DolbyDigital, o ενισχυτης γιατι δεν το βλεπει και παιζει με την τελευταια ρυθμιση που ειχα για την συγκεκριμενη πηγη?Στο manual λεει οτι το βρισκει μονος του, ενω μου παιζει DTS Neo6 ,Dolby Prologic ή Logic 7.Δεν γινεται να ακουσω το DD.Τι κανω λάθος?:110:

Reaction score
0
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Καλή μας χρονιά... :)
Έστησα προχθές τον 255 με τα 2 μπροστινα μόνο ηχεία δαπέδου και συνέδεσα πάνω του tv και ps3. Eνώ λοιπόν έχω ρυθμίσει την είσοδο TV στο hdmi1 που είναι συνδεδεμένο το ps3 και μπορώ να ακούω ήχο απο αυτό κανονικά, δεν μπορώ να ακούω ήχο απο τα κανάλια της tv. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι;
Απο το μενου της tv (Sony KDL40V3000) πάντως δεν βλέπω κάποια ρύθμιση που να στέλνει τον ήχο στον ενισχυτή και όχι κατευθειαν στα ηχειάκια της...

Reaction score
164
Πρέπει να συνδέσεις με οπτική ίνα, αν θυμάμαι καλά για την τηλεόρασή σου, την έξοδο ήχου της τηλεόρασης, με μια είσοδο του ενισχυτή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης