- Reaction score
- 35.976
Μπραβο στο φιλο Θαναση, του χρωσταω κι εγω ενα ευχαριστω και το χα αμελησει
Ok αυτό θα κάνω. Σε περίπτωση αγοράς να πάω σε δυο 10αρια, σε ένα 12αρι ή σε 2 12αρια (το τελευταίο θα ήθελα να το αποφύγω λόγω παντόφλας); Ο χώρος είναι μετα βίας 40 τετραγωνικά, τετράγωνος με απόσταση ακρόασης τα 2.5 μέτρα από το κεντρικό. Μαξ μπατζετ τα 1000 ευρώ.Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Από τι στιγμή που ο Denon διαθέτει Audyssey βγάλε το sub που λες και άσε να κάνει πάλι το Auto set up του και ότι σου βγάλει τα ηχεία σου.
Ο δικός μου χώρος είναι μετά βίας 32,5 τετραγωνικά, και τα σαμπ έχουν συνολικά 4 τεμάχια 12" και 4 τεμάχια 10". Και για να χτίσω σοβαρή βάση κάτωθεν της 1ης οκτάβας, θα ήθελα 9 τεμάχια 18.Ο χώρος είναι μετα βίας 40 τετραγωνικά,
Γιατρέ μου συγχωρα με δεν σε επιασα.Θα είχες ποτέ δικάναλο σύστημα με αριστερό ηχείο Tannoy και δεξί JBL ?
Θα βάλεις διαφορετικά ηχεία σε ένα ηχοσύστημα;Γιατρέ μου συγχωρα με δεν σε επιασα.
Κοίτα απλά υπάρχουν στο μέλλον βλέπουμε. Μου ξέμειναν από μια έκθεση. Θέλω πολύ να βάλω gold αλλά στο μέλλον γιατί θέλω να πάρω πρώτα subs. Θα το άφηνα 5.2 αλλά λέω αφού τα έχω είναι και διακριτικά γιατί όχι.Θα βάλεις διαφορετικά ηχεία σε ένα ηχοσύστημα;
πολυ σωστα, γιατι να καθονται οταν μπορουν να επιτελεσουν χρεη heights?Κοίτα απλά υπάρχουν στο μέλλον βλέπουμε. Μου ξέμειναν από μια έκθεση. Θέλω πολύ να βάλω gold αλλά στο μέλλον γιατί θέλω να πάρω πρώτα subs. Θα το άφηνα 5.2 αλλά λέω αφού τα έχω είναι και διακριτικά γιατί όχι.
Γιατί είναι διαφορετικάΚοίτα απλά υπάρχουν στο μέλλον βλέπουμε. Μου ξέμειναν από μια έκθεση. Θέλω πολύ να βάλω gold αλλά στο μέλλον γιατί θέλω να πάρω πρώτα subs. Θα το άφηνα 5.2 αλλά λέω αφού τα έχω είναι και διακριτικά γιατί όχι.
Πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει αφού θα λειτουργήσουν ως height και όχι στην βασική σύνθεση; Καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικά αλλά αφού υπάρχουν λέω να τα δοκιμάσω.Γιατί είναι διαφορετικά
Ο κανόνας λέει πως βάζουμε παντού ίδια ηχεια, ή στην χειρότερη ηχεια ίδιας σειράς.Πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει αφού θα λειτουργήσουν ως height και όχι στην βασική σύνθεση; Καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικά αλλά αφού υπάρχουν λέω να τα δοκιμάσω.
Υψος από τα front; Ενημερώνω ότι με τις βάσεις τους έχουν δυνατότητα να γυρουν.πολυ σωστα, γιατι να καθονται οταν μπορουν να επιτελεσουν χρεη heights?
βαλτα 30-35 μοιρες απο την θεση ακροασης και εισαι αρχοντας
Υψος από τα front; Ενημερώνω ότι με τις βάσεις τους έχουν δυνατότητα να γυρουν.πολυ σωστα, γιατι να καθονται οταν μπορουν να επιτελεσουν χρεη heights?
βαλτα 30-35 μοιρες απο την θεση ακροασης και εισαι αρχοντας