HDD-DVD recorder στα Lidl με 179Ευρώ. Λέει τίποτα;

Reaction score
41
kgian said:
Πέρασα τώρα απο το εν λόγω Lidl (κοντα στο carrefour της Πάτρας) και είχε κανα 6άρι κομμάτια αλλά δεν πήρα γιατί όπως είπα δεν βλέπω και πολή τν και θα κάθεται...

Θα με τρελάνεις???? :shock: :shock: :shock:
Το πρωί δεν είχε κανένα!!!!!!!
Ρώτησα και μου είπαν ότι τελείωσε.......

Μήπως είδες τα DVDp? Και όχι DVDr??? :shock: :shock:

Reaction score
41
Και η "Λάμψη" πιο γρήγορα θα είχε τελειώσει....... :( :(

Όταν είδα το μήνυμά σου (ότι υπάρχουν DVDr) έψαξα να βρω το τηλέφωνο του LIDL.
Στο 11880 μου έδωσαν το 8001113333 αλλά γ@μώ την τύχη μου, η γραμμή δουλεύει μέχρι τις 6 το απόγευμα!!!!!!!! Και η ώρα ήταν 7 (όπως θα είδες...) :shock: :shock: :shock:

Έπρεπε λοιπόν να πάω με το αυτοκίνητο.....
Αλλά λόγω Παναθηναϊκού έπρεπε να κάνω τον γύρο της Ευρώπης για να φθάσω εκεί!!!!!
Με χίλια ζόρια, μισή ώρα μετά έφθασα και......Προφανές? Δεν υπήρχε και πάλι.....

Μίλησα με υπάλληλο και μου είπε ότι:

"είχαν τελειώσει και ξαναφέραμε το απόγευμα"
-Και γιατί δεν με ενημερώσατε το πρωί που ρώτησα στους υπαλλήλους?

"θα μπορούσατε να δώσετε το ονομ/μο σας για να σας κρατήσουμε μια συσκευή"
-Κανένας όμως δεν με είχε ενημερώσει για αυτό!!!

Με αρκετό ζόρισμα μίλησα με τον υπεύθυνο καταστήματος, γιατί ενδιάμεσα βρέθηκε (και καλά κατά τύχη) άλλη μια συσκευή στην αποθήκη αλλά δεν μπορούσαν να μου την δώσουν γιατί μπορεί να μην είχαν παραλάβει όλοι όσοι είχαν κάνει κράτηση.........

Ο υπεύθυνος μου υποσχέθηκε ότι θα μου βρει άλλη μια συσκευή και θα μου τηλεφωνήσουν αύριο να πάω να την παραλάβω.....

Αν δεν το κάνουν (είτε τηλέφωνο είτε δεν μου βρουν) θα φθάσω την ιστορία μέχρι τα κεντρικά. Γιατί θα μπορούσαν απλά να με έχουν ενημερώσει από το πρωί και δεν το έκαναν.......

Θα δούμε!!!

Reaction score
10
Έγω πρόλαβα και το χτύπησα σήμερα το πρωί... αλλά στο νέο Lidl του Ηρακλείου ;-)
Εγώ ένα θα πω: το δίνουν τσάμπα (μόνο 180ευρω με 200GB HD)!
Τέτοια πληρότητα ούτε στα πανάκριβα "επώνυμα". Μόνο οπτικό καλώδιο δεν δίνει.
Τα ΠΑΝΤΑ μεταφρασμένα στα ελληνικά. Βγάζει και προοδευτική σάρωση.
Αντιγράφει αρχεία από CD/DVD στον σκληρό και ανάποδα.
Παίζει DivX και με ελληνικούς υπότιτλους (λίγο άσχημη γραμματοσειρά).
Έχει αρκετά καλό δέκτη και στην υψηλή ποιότητα γράφει άψογα.
Επίσης άψογη και η εικόνα του (και στα DivX) αλλά χωρίς επιλογές για μικρορυθμίσεις.
Το μόνο που με χαλάει είναι το display.
Αν είχε μόνο μια θύρα δικτύου... να μην φάω μέρες να γεμίσω τον σκληρό με
τα DivX και τα mp3.

ΥΓ πολύ ωραίο και το σετάκι με τις τηλεχειριζόμενες πρίζες (μία με dimmer) ότι πρέπει για αυτοματισμούς σε HT

Reaction score
10
Όχι και Ηράκλειο Αθήνας... κοτζάμ θάλασσα στη φωτογραφία δίπλα δεν την βλέπεις σύντεκνε ;-)

Reaction score
784
Oυπς! :)
Στην Αθηνα δεν υπαρχει καθολου το ρημαδι?Στο site δεν αναφερουν καθολου και τηλεφωνα... :x

Reaction score
1
Παιδιά, αυτό το recorder παίζει αρχεία .mpg ? Φορτώνει μήπως αρχεία .mpg από δισκάκια DVD, στον σκληρό του? Επειδή έχω την δορυφορική κάρτα skystar 2 και θέλω κάποιο DVD που να τα παίζει, θέλω να είμαι προετοιμασμένος αν το δω στην Αθήνα σε προσφορά. Το DVD player Comet που έχω τώρα και παίζει .mpg ξεκίνησε και μου κάνει κόλπα, μάλλον είναι στα τελευταία του!

Reaction score
0
Παιδες. οποιος το εχει ας μας πει 2 λογια παραπανω.
Υποτιτλοι - μεγεθος υποτιτλων - ποιοτητα εγγραφης κλπ

θσ το παρω την επομενη πεμπτη 149 ευρω...ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ????

Reaction score
0
Θα το εχει ΜΟΝΟ σε ενα νεο καταστημα που ανοιγει στην Θεσσαλονικη (Ανατολικα)...οποτε

ΑΞΙΖΕΙ? οποιος το εχει να μας πει για το θεμα των υποτιτλων ΠΑΡΑΚΑΛΩ

HV

Reaction score
0
Δεν κοιταξα ολο το θεμα αλλα το MediaMarkt εβαλε προσφορα TOSHIBA DVDR με 160gb σκληρο στα 199ε....Δεν ειναι κατι φοβερο ως ποιοτητα αλλα για καποιον που θελει κατι μαρκας και οικονομικο ειναι μια χαρα :)

VG

Reaction score
0
H toshiba βγαζει κατι φτηνα players και recorders που ειναι τοσο χαλια μα ΤΟΣΟ χαλια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.234
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ