Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.082
ΜΕΖΕδάκια τής πήρε
Ο γνωστός σου είναι άσχετος όσον αφορά τα sony.Για οτιδήποτε SONY, σε Headphones, μου έχει πει γνωστός μου ότι είτε παραμορφώνουν είτε βγάζουν φύσημα.
Μου έχουν προτείνει τα SENNHEISER HD-201 ως τα πιο καλά και φυσιολογική τιμή, γύρω στα 30 ευρώ. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;
'Οσον αφορά το πρώτο μέρος της απάντησης δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο ανθρωπο οποτε δεν ξερω αμα ειναι η δεν είναι, αλλα για το δέυτερο μέρος συμφωνώ. Δεν υπάρχει κάποιο ακουστικό που δεν ειναι μαπα εκει περιπου, ίσως τα KOSS KPH30i η KOSS KSC75 αλλα μήν περιμένετε και θάυματα, προσγειώστε τις προσδοκίες σας. Επίσης το ksc75 δεν είναι τυπικό ακουστικό και δεν μοιάζει πολύ στα KPH30i στο κομμάτι του ήχου.Ο γνωστός σου είναι άσχετος όσον αφορά τα sony.
Επίσης οποιοδήποτε ακουστικό κάνει 30€ είναι μάπα.
My 2 cents.
Απλά ως κάτοχος 4 ζευγάρια Sony στο lifetime μου, δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρονται.Οσον αφορά το πρώτο μέρος της απάντησης
Προσωπικά έχω το zen dac 2 και αργότερα συμπλήρωσα με το zen can . Δεν θα απογοητευτείς με αυτά τα 2.Καλό βράδυ σε όλους.
Δε ξέρω πόσο απλό είναι να ρωτήσω και να μου απαντήσει κάποιος αν πρέπει ως επόμενο μου dac να αποκτήσω το ifi zen dac 3 ή το fiio k7....
Τα επόμενα ακουστικά που θα αποκτήσω θα είναι τα Sen hd 660s
Ευχαριστώ
Μολις με το καλό αποκτήσεις τα Senn 660 , να πας να τα ακούσεις με πολλά DAC / Headphone amp combos.Καλό βράδυ σε όλους.
Δε ξέρω πόσο απλό είναι να ρωτήσω και να μου απαντήσει κάποιος αν πρέπει ως επόμενο μου dac να αποκτήσω το ifi zen dac 3 ή το fiio k7....
Τα επόμενα ακουστικά που θα αποκτήσω θα είναι τα Sen hd 660s
Ευχαριστώ
Μολις με το καλό αποκτήσεις τα Senn 660 , να πας να τα ακούσεις με πολλά DAC / Headphone amp combos.
Οπωσδήποτε επισκέπτεσαι και στην αντιπροσωπεία Φ. ΝΑΚΑΣ, για να ακούσεις τo DAC/ Headphone Amp της RME (Made in Germany) μοντέλο ADI-2 FS .
Αλλωστε αντιπροσωπεύει και την Sennheiser .
Καληνύχτα
Γιώργο; αν το όριο είναι τα 240€ , τότε δεν είναι ακόμα έτοιμος για το RME ADI-2 .Γιώργο το Zen DAC-3 κοστίζει μόλις 235€
New review of the iFi ZEN DAC V3
You may read the full review here posted in this thread, but if you wish to see the full review with test graphs and interpretation, you can see it at https://www.euphonicreview.com/reviews.html When the sun dips below the horizon and the world quiets down, true audio aficionados know it’s the pe...audiophilestyle.com