Heavy Metal

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Έχετε πάρει τα πάνω σας τελευταία....:rolleyes: μέχρι και Χεβιμεταλά συντονιστή (wizzy) βάλανε...:laugh:
:thumbsup::thumbsup:
ΥΓ. Στάθη δεν φέρνεις κανένα κομμάτι και από εδώ να ξεμπουκώσουμε τα ηχεία....:p
:spiteful::whistling::dance2::rolleyes:

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.518
Έχετε πάρει τα πάνω σας τελευταία....:rolleyes: μέχρι και Χεβιμεταλά συντονιστή (wizzy) βάλανε...:laugh:

ΥΓ. Στάθη δεν φέρνεις κανένα κομμάτι και από εδώ να ξεμπουκώσουμε τα ηχεία....:p
@VasilisM.: Τώρα το είδα αυτό, thanks man!

Στάθη, εσύ που είσαι και κοντά και επειδή πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρό(σ)κληση του φίλτατου ΜΗ, τι λες, δεν πας από εκεί με κάποια από αυτά τα κομμάτια:

wizzy

Reaction score
21.518
Έχω και χειρότερα/πιο κάφρικα/πιο βαριά να σου προτείνω! Άμα είναι να γίνει η δουλειά, να γίνει σωστά!:devilish:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Έχω και χειρότερα/πιο κάφρικα/πιο βαριά να σου προτείνω! Άμα είναι να γίνει η δουλειά, να γίνει σωστά!:devilish:
Η προταση εγινε,ο vasilisMH, ηδη ξερει τι θα του παω.:D
Ανέμενε..

wizzy

Reaction score
21.518
Πσσστ, Στάθη, βρήκα άλλο ένα κομμάτι, με μπάσο ιδανικό για ξεμπούκωμα (ή "ξεκούμπωμα") ηχείων. Α, βάλτο δυνατά, ε!:D

wizzy

Reaction score
21.518
Βασικά, βλέποντας τις προτάσεις μέχρι τώρα, νομίζω ότι ο ΜΗ μάλλον θα βρει κάποια δικαιολογία" (π.χ. "με πονάει το δεξί μου ρουθούνι") για να μην σε καλέσει τελικά...!:)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Βασικά, βλέποντας τις προτάσεις μέχρι τώρα, νομίζω ότι ο ΜΗ μάλλον θα βρει κάποια δικαιολογία" (π.χ. "με πονάει το δεξί μου ρουθούνι") για να μην σε καλέσει τελικά...!:)
Mαγος! :cautious:...:laugh:

Reaction score
436
Ηρθε η ωρα να αναπληρωσω το κενο!!!!Enjoy

Emyn Muil:Túrin Turambar Dagnir Glaurunga
Year:2013
Genre:Epic Black Metal
Country:Italy
Lyrical Themes:Tolkien

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ