Helios X5000

Reaction score
239
Τα φωτα σας για την πιο πανω πηγη, που μονο φραπε δεν κανει απ οτι λεει το σαιτ, αλλα

την εχει δοκιμασει καποιος ειναι οντως τοσο καλη, υπαρχει εναλλακτικη λυση στην πιο κατω τιμη? Τωρα που το δολλαριο ειναι και πεσμενο φενεται εξαιρετικη τιμη!

απ την εταιρεια..

Dear Charalambos Georgiades,

Greetings! This is Brian from NeoDigits. Thank you for the inquiry. The info you requested is indicated below:

Sub Total: $579.00
Shipping: $39.00
Tax: $101.32
Total: $719.32

Thank you and have a nice day.

Regards,

Brian Chua
Customer Service Manager
NeoDigits
www.neodigits.com

Reaction score
0
Αυτό το TAX δεν το καταλαβαίνω. Για ενδοκοινοτικές συναλαγές δεν έχει φόρο κανονικά. Νομίζω τα στέλνουν από τις αποθήκες τους στην Αγγλία άρα...δεν θα έπρεπε να υπάρχει φόρος. Τα παιδιά όμως που αγόρασαν το 4000 πλήρωσαν φόρο.

Reaction score
239
εχω ρωτησει περισσοτερες πληροφοριες για το φορο και περιμενω απαντηση. Το 5000 μονο απο Αμερικη νομιζω, στις αποθηκες στην Ευρωπη ακομη να ερθει

Σαν πηγη τι λεει ομως κανει οτι λεει? απ οτι εχω καταλαβει ειναι κατι παραμοιο με το κισσ?

Reaction score
0
Από ερωτήσεις που έκανα για το 4000 μου είπαν ότι "πλέον θα τα αποστέλουν από ευρώπη, ώστε να μην υπάρχει ο φόρος". Τώρα για το 5000 δεν ξέρω. Υπάρχει περίπτωση να είναι αποστολή από Αμερική. :?

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287