Help με Al Jazeera sport card

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια, ειμαι παντελως ασχετος με το χωρο της δορυφορικης και θα ηθελα πριν παρω οποιαδηποτε αποφαση να απευθυνθω σε καποιους που γνωριζουν το αντικειμενο.Γι αυτο και εκανα εγγραφη στο forum.Ειμαι συνδρομιτης, εδω και πολλα χρονια, της nova,κυριως λογω των αθλητικων γεγονοτων που προβαλλει.Ομως μετα απο αρκετο ψαξιμο ,και επειδη ειμαι πλεον απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες που παρεχει η nova , προσαλατολιζομαι στην αποκτηση της Al Jazeera sport card για 12 μηνες.Θελω λοιπον να κανω δυο απλες ερωτησεις :
i)Εχοντας τον εξοπλισμο της nova(60αρι πιατο κεντραρισμενο στον hotbird 13 E ) θα μπορω να πιανω τα Al Jazeera sport ανετα ειτε με τον panasat ειτε με καποιο αλλο δεκτη?
ii)Εαν η απαντηση στο πρωτο ερωτημα ειναι ναι, θα μπορεσω μονος μου να ενεργοποιησω την καρτα η χρειαζεται κατι που εγω, ως ασχετος, δεν θα μπορω να κανω?

Reaction score
114
Απάντηση: Help με Al Jazeera sport card

ι)Σκαναρε τη συχνοτητα με τα Αλ Jazeera και δες αν σου κατεβαινουν.
11296 H 27500 3/4

ιι)την καρτα θα την παρεις ενεργοποιημενη μαλλον απο το μαγαζι που θα την αγορασεις.
Την βαζεις στον δεκτη και πιθανοτατα ανοιγει.
Για τον δεκτη σου πρεπει να παρεις την irdeto.
Παντως τελευταια υπαρχουν προβληματα με την συγκεκριμενη καρτα,ειτε με το Αl Jazeera 3 ειτε και με τα υπολοιπα.

Reaction score
0

ι)Σκαναρε τη συχνοτητα με τα Αλ Jazeera και δες αν σου κατεβαινουν.
11296 H 27500 3/4

ιι)την καρτα θα την παρεις ενεργοποιημενη μαλλον απο το μαγαζι που θα την αγορασεις.
Την βαζεις στον δεκτη και πιθανοτατα ανοιγει.
Για τον δεκτη σου πρεπει να παρεις την irdeto.
Παντως τελευταια υπαρχουν προβληματα με την συγκεκριμενη καρτα,ειτε με το Αl Jazeera 3 ειτε και με τα υπολοιπα.
Μετα απο σκαναρισμα στη συχνοτητα που αναφερεις κατεβηκαν ολα τα καναλια καθως και τα δυο test,κλειδωμενα βεβαια,αυτο σημαινει οτι ειμαι καλυμμενος απο αποψη εξοπλισμου και το μονο που μενει ειναι η αγορα της καρτας και η ενεργοποιηση της??
ii)Σε περιπτωση που αγορασω την καρτα απο ηλεκτρονικο καταστημα με ποιον τροπο θα γινει η ενεργοποιηση?

Reaction score
68

Είσαι καλυμμένος. Ζήτησε από το κατάστημα να σου στείλουν την κάρτα ενεργοποιημένη, δηλαδή έτοιμη να παίξει.

Reaction score
131

Σε μένα η Al-jaz se Viaccess δεν επαιξε με τίποτα στον Humax HD2000!!!!!
Ξεθαψα τον παλιό καλό em-tech και την διάβασε μια χαρά!!
Βέβαια αναγκαστικα έχω και τους δύο τώρα, κλείνω τον ένα-ανοίγω τον άλλο!!
Πάντως πολυ καλό πακέτο για τα λεφτά του ειδικά τώρα που έχει περισσότερο αγγλικό ήχο! Να βάζαν και το HD στον Hotbird, θα εδιωχνα και τον Humax!

Reaction score
0

παιδιά να την πάρω την κάρτα? παιζει σε dreambox 500 με cc cam ? μη πετάξω άδικα τα χρήματα

Reaction score
131

"Βίτσια" των Humax μου είπαν από το καταστημα που πήρα την κάρτα.

Reaction score
114

Πρεπει να βαλεις πιθανοτατα αλλο patch και να δοκιμασεις στο κατω CI slot.
Ποιο patch εχεις ?

Reaction score
131

Συγνωμη αλλά το patch τι ακριβώς είναι?
Τα έβαλα (καρτα+μοντουλα) και στο κάτω και εσβησα και ξαναναψα......τίποτα!!
Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός και απλός johnny78

Reaction score
114

To patch ειναι αναβαθμιση για τον δεκτη.
Αν τον εχεις αγορασει παλια πιθανοτατα να πρεπει να του περασεις μια νεα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis