Καλησπερα παιδια, ειμαι παντελως ασχετος με το χωρο της δορυφορικης και θα ηθελα πριν παρω οποιαδηποτε αποφαση να απευθυνθω σε καποιους που γνωριζουν το αντικειμενο.Γι αυτο και εκανα εγγραφη στο forum.Ειμαι συνδρομιτης, εδω και πολλα χρονια, της nova,κυριως λογω των αθλητικων γεγονοτων που προβαλλει.Ομως μετα απο αρκετο ψαξιμο ,και επειδη ειμαι πλεον απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες που παρεχει η nova , προσαλατολιζομαι στην αποκτηση της Al Jazeera sport card για 12 μηνες.Θελω λοιπον να κανω δυο απλες ερωτησεις :
i)Εχοντας τον εξοπλισμο της nova(60αρι πιατο κεντραρισμενο στον hotbird 13 E ) θα μπορω να πιανω τα Al Jazeera sport ανετα ειτε με τον panasat ειτε με καποιο αλλο δεκτη?
ii)Εαν η απαντηση στο πρωτο ερωτημα ειναι ναι, θα μπορεσω μονος μου να ενεργοποιησω την καρτα η χρειαζεται κατι που εγω, ως ασχετος, δεν θα μπορω να κανω?
i)Εχοντας τον εξοπλισμο της nova(60αρι πιατο κεντραρισμενο στον hotbird 13 E ) θα μπορω να πιανω τα Al Jazeera sport ανετα ειτε με τον panasat ειτε με καποιο αλλο δεκτη?
ii)Εαν η απαντηση στο πρωτο ερωτημα ειναι ναι, θα μπορεσω μονος μου να ενεργοποιησω την καρτα η χρειαζεται κατι που εγω, ως ασχετος, δεν θα μπορω να κανω?