Hi end ιδιομορφίες...

Reaction score
3.487
Νίκο, η ιδιομορφίες της κατηγορίας είναι δεδομένες,. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες.
Το υψηλό κάστος των συσκευών επίσης είναι δεδομένο. Με πορδες όμως δεν φάβονται τα αυγά.

100.000 € είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι μόνο η αρχή για ένα budget HiEnd σύστημα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Νίκο, το κακό ξεκίνησε πιο πριν, όταν ο RDoherty ανακάλυψε στο google ότι η XLO απουσίαζε από κάποιο φιλανθρωπιστικό συνέδριο. κ.λ.π κ.λ.π ...
Ναι αλλά δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να με ενδιαφέρει τι κάνει ή δεν κάνει η XLO. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι χαρακτηρισμοί εδώ μέσα, αν γίνομαι αντιληπτός...

- Θα ξαναπαρακαλέσω, ελπίζω για τελευταία φορά, να σταματήστε να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν πολλά θέματα προς συζήτηση...

- Συμφωνούμε απόλυτα για τις... πορδές και τα ωά, το ξέρεις... :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
g.kar said:
RDoherty said:
Δεν περίμενα να καταφεύγεις σε απειλές όταν ξεμένεις από επιχειρήματα.
Δεν θα παραθεσω επιχειρήματα από τη στιγμή που υπάρχουν καταγεγραμμένα τα γεγονότα. Εγώ το μοναδικό λάθος που έκανα ήταν να προχωρήσω στην δοκιμή του καλωδίου της XLO στο σπίτι μου και στη συνέχεια στο σπίτι του συνσυντονιστή της κατηγορίας Γιώργου (MAC) Αναμουρλίδη.
Γιώργο δεν κατάλαβα που έκανες λάθος (?), αυτό το χόμπυ σε μεγάλο μέρος του συνδυάζει ακρόαση μουσικής και δοκιμές συσκευών και λοιπών συνοδών ή κατά βάση (σχεδόν) μόνο αυτά (δηλαδή ακροάση-απόλαυση μουσικής και δοκιμές μηχανών).

Άλλο αν κάποιοι το έχουν μπερδέψει με τη διάπλαση των παίδων....(τους προτείνω σχετικά να διαβάσουν τον Αρχαίο μας Πλούταρχο) :lol:

Reaction score
0
Γιώργο (g.kar), ελπίζω να μην κάνεις πράξη τα λεγόμενά σου.
Θεωρώ απαραίτητη στην κατηγορία αυτή και τις εμπειρίες σου, και τις γνώσεις σου.
Το ίδιο ισχύει και για όλους όσους αγαπάνε αυτήν την κατηγορία.

Reaction score
3.487
Πίκος Απίκος said:
g.kar said:
RDoherty said:
Δεν θα παραθεσω επιχειρήματα από τη στιγμή που υπάρχουν καταγεγραμμένα τα γεγονότα. Εγώ το μοναδικό λάθος που έκανα ήταν να προχωρήσω στην δοκιμή του καλωδίου της XLO στο σπίτι μου και στη συνέχεια στο σπίτι του συνσυντονιστή της κατηγορίας Γιώργου (MAC) Αναμουρλίδη.
Γιώργο δεν κατάλαβα που έκανες λάθος (?), αυτό το χόμπυ σε μεγάλο μέρος του συνδυάζει ακρόαση μουσικής και δοκιμές συσκευών και λοιπών συνοδών ή κατά βάση (σχεδόν) μόνο αυτά (δηλαδή ακροάση-απόλαυση μουσικής και δοκιμές μηχανών).

Άλλο αν κάποιοι το έχουν μπερδέψει με τη διάπλαση των παίδων....(τους προτείνω σχετικά να διαβάσουν τον Αρχαίο μας Πλούταρχο) :lol:
Το λάθος μου ήταν που στη συνέχεια δημοσίευσα τις εντυπώσεις μου για το συγκεκριμενο καλώδιο. Βρέθηκα χωρις να το θέλω ανάμεσα στα πυρά του Luxman και του RDoherty κι έφαγα αρκετές αδέσποτες. Δεν τα ξανακάνω φυσικά ποτέ. Εκτος κι αν αλλάξουμε νοοτροπία που δεν το βλέπω να γίνεται άμεσα.

Reaction score
3.487
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Θεωρώ απαραίτητη στην κατηγορία αυτή και τις εμπειρίες σου, και τις γνώσεις σου.
Την αγαπάμε την κατηγορία όσο δεν φαντάζεσαι Δημήτρη. Ακόμα πιο πολύ αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κανενας δεν έχει δικαίωμα να μας στερήσει αυτή τη χαρά.
Θα συνεχίσουμε φυσικά τις ακροάσεις μας και θα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή την όμορφη παρέα μας.
Κανένας και κανένα φορουμ στον κόσμο δεν θα καταφέρει να μας χαλάσει τελικά αυτή την καλή διάθεση.

For me, this topic is over.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτο που με πειραξε πιο πολυ ηταν αυτο : http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12585.0

RDoherty said:
Χτες βράδυ είδα μία ωραία ταινία, το Paycheck, και μετά κοιμήθηκα 8ωρο. Το ενδιαφέρον σου (και του "sonus") για μένα με συγκινεί. Σου αφιερώνω λοιπόν το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ "Ο θάνατος του εμποράκου".
Αυτο δεν ειναι χαρακτηρισμος . Τι ειναι ; Ευχη ; Συναδει με τις αρχες του AVSITE ;

Αυτη ειναι η διαφημιση που ενοχλησε τον Νοχερτη :
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12604.0

Γιαννη Μιχαηλο προτιθεσαι να ανεβασεις καποια παρομοια προσφορα στο μελλον ,στην κατηγορια Προσφορές καταστημάτων ; Θεωρεις οτι ειναι ενας αθεμιτος τροπος προβολης και οχι προσφορα ;

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
g.kar said:
Πίκος Απίκος said:
g.kar said:
RDoherty said:

Το λάθος μου ήταν που στη συνέχεια δημοσίευσα τις εντυπώσεις μου για το συγκεκριμενο καλώδιο. Βρέθηκα χωρις να το θέλω ανάμεσα στα πυρά του Luxman και του RDoherty κι έφαγα αρκετές αδέσποτες. Δεν τα ξανακάνω φυσικά ποτέ. Εκτος κι αν αλλάξουμε νοοτροπία που δεν το βλέπω να γίνεται άμεσα.
Ναι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, όταν γράψεις για τις ακροάσεις σου δέχεσαι πυρά και ειρωνεία από τους ζηλόφθονους και άσχετους με το χόμπυ αυτό ή ακόμη κι από αυτούς που ποτέ δεν είχαν πρόσβαση σε τέτοιου επιπέδου ακροάσεις, είναι αναπόφευκτο τα τελευταία χρόνια, αλλά από τη στιγμή που λες αυτά που πιστεύεις φαίνονται οι "εγκάθετοι".
Δεν σου κρύβω βέβαια πως σε κατανοώ απόλυτα και είχα γίνει και εγώ δέκτης σχολίων τηλεφωνικά όπως "..εδώ δεν ενδιαφέρει κανέναν οι ακροάσεις που κάνετε.." , άραγε τι ενδιαφέρει τελικά?

Reaction score
2
RDoherty said:
Δεν είπα κανέναν "ηλίθιο". Το πόσα δίνει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Ο φίλος μου είναι ένα φτωχό παιδί που ζει κάνοντας ιδιαίτερα για να μπορεί να κάνει το μεταπτυχιακό του. Συνεπώς το να δώσει 3-4 μηνών εισόδημα για καλώδια θα ήταν Η αηδία.
Αγαπητε RDoherty υπαρχουν πολλοι παρα πολλοι και εμου συμπεριλαμβανομενου οι οποιοι εχουμε κανει τεραστιες οικονομικες θυσιες -για μια τετοια αγορα- πολλων χρονων.Προσωπικα το ακριβοτερο και καλυτερο συστημα το ειχα οταν ειμουν φοιτητης που μαζευα τα χρηματα απο την ονομαστικη μου εορτη και τα γενεθλια μου και οι μονοι που ελεγαν οτι κανω ''μπαρουφες-αηδιες'' κτλ ηταν οι γονεις μου που δεν μπορουσαν τοτε να καταλαβουν το ''ψωνιο'' μου.Ομως καποιος που γραφει σε μια καθεαυτου hi-end κατηγορια δεν βρισκω τον λογο γιατι να υποστηριζει κατι τετοιο!Ο φιλος σας προφανως δεν ασχολειται με το hiend ή δεν τον ενδιαφερει οπως αλλωστε το ιδιο καταλαβαινω και για εσας.Προς θεου δεν θελω καμια αντιπαραθεση μαζι σας γιατι θα καταντησουμε γραφικοι, απλως σας λεω αυτα που πιστευω σε εντελως φιλικο επιπεδο.Εδω ειναι μια κατηγορια με τιτλο hi-end.Οσοι πιστευουν σε αυτον τον τιτλο ας τον υποστηριξουν.Εμεις ειμαστε οι, πως να το πω, οι πορωμενοι με το αθλημα, για τους αλλους υπαρχει και η κατηγορια του hi-fi και του home.Eδω θα διαβασετε για cd players των 20.000€ και καλωδια των 10.000€.Αυτο ειναι το hi-end τι να κανουμε ειναι η υπερβολη.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
g.kar said:
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Την αγαπάμε την κατηγορία όσο δεν φαντάζεσαι Δημήτρη. Ακόμα πιο πολύ αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κανενας δεν έχει δικαίωμα να μας στερήσει αυτή τη χαρά.
Θα συνεχίσουμε φυσικά τις ακροάσεις μας και θα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή την όμορφη παρέα μας.
Κανένας και κανένα φορουμ στον κόσμο δεν θα καταφέρει να μας χαλάσει τελικά αυτή την καλή διάθεση.

For me, this topic is over.
Φυσικά Γιώργο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις ακροάσεις που πλέον από ότι καταλαβαίνω θα είναι prive.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδιά ειλικρινά... βαρέθηκα, η υπομονή μου τέλος...

Μαρίνε,
- Σου εξήγησα ήδη, ότι το topic αυτό ήσουν ο μοναδικός που το συνέδεσες, με τον τρόπο που το έκανες, με την δουλειά σου.
- Τα υπόλοιπα όλα γράφτηκαν στο thread που ΕΣΥ άνοιξες για να καταδείξεις ότι ο ντόχερτης ενδεχομένως δουλεύει για να δυσφημεί το προϊόν σου. Και εκεί ΕΣΥ πρώτος άρχισες τους χαρακτηρισμούς.
- Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιός εμπορεύεται και ποιός του τη λέει. Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟΝ ο τρόπος συμπεριφοράς και η θεματολογία.

ΟΜΩΣ αυτά ΓΙΑΤΙ πρέπει να ενδιαφέρουν κι εμένα, την κατηγορία ή το AVSite ολόκληρο και να μιλάμε για αυτά ακόμη? Η επιμονή σου ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ όσο δεν μπορείς να φανταστείς διότι κατ' αρχάς με αυτήν υποννοείς ότι κατάλαβα κάτι και δεν το κατέδειξα ή ότι αυτή είναι πάγια τακτική εδώ μέσα και δεύτερον γιατί με γράφετε κανονικά αφού έχω κατ' επανάληψη ζητήσει να μην συνεχίσει εδώ αυτή η κουβέντα.

1. Οι αντιπαραθέσεις εδώ μέσα ΤΕΡΜΑ. Αν θέλετε έχει πολλά άλλα forum να πάτε να τα πείτε, υπάρχουν τηλέφωνα και e mails.
2. Η κατηγορία λέγεται HI END, αυτό είναι το βασικό της αντικείμενο, αυτό θα υποστηρίξω όπως προσπαθώ με τον συνσυντονιστή μου, μόνοι μας εδώ και πολύ καιρό. Οι υπόλοιποι αρκούνται μόνο σε κρίσεις και επικρίσεις. Σε όποιον αρέσει καλώς, σε όποιον δεν αρέσει, πάλι καλώς. Δεν πρόκειται να υποχρεώσω κανέναν να μην γράφει ή να γράφει για τις γνώσεις του ή τις ακροάσεις του. Θέλετε να απέχετε? Θέλετε να μην υπερασπιστείτε το hi end? Θέλετε ακροάσεις prive? Κανένα πρόβλημα, αλλά ΜΗΝ προσπαθήσετε ποτέ να μου ξαναπείτε ότι "αγαπάτε" την κατηγορία ή έστω το χόμπυ...

Reaction score
298
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Ο φιλος σας προφανως δεν ασχολειται με το hiend ή δεν τον ενδιαφερει
Μην προτρέχεις. Από όσο θυμάμαι, ο φίλος μου αγόρασε πριν 1-2 χρόνια από σένα έναν ενισχυτή και ένα ζευγάρι ηχεία δίνοντας γύρω στα 3.000 €, λεφτά αποταμιευμένα με πολύ-πολύ κόπο. Τα διάλεξε φέρνοντας δικά του CD μαζί του, από ό,τι μου είπε είχε ευγενική εξυπηρέτηση και σωστή καθοδήγηση από το κατάστημα, έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του και είναι ακόμα πολύ ευχαριστημένος από το σύστημα αυτό, που έχει και παίζει στη γκαρσονιέρα που νοικιάζει. Στη θέση σου δεν θα έσπευδα να τον χαρακτηρίσω ως κάποιον που "προφανως δεν ασχολειται με το hiend ή δεν τον ενδιαφερει". Και ασχολείται και τον ενδιαφέρει και κάνει το καλύτερο που μπορεί με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες για να ακούει τη μουσική που αγαπάει. Γιατί δεν κρατάς την εξαιρετική του γνώμη για το κατάστημά σου? Εγώ αυτό θα διατυμπάνιζα. Για τον σωστό έμπορο ο ευχαριστημένος πελάτης είναι ΧΡΥΣΑΦΙ, γιατί είναι μία ζωντανή και ανυστερόβουλη διαφήμιση.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
Νίκος Τσαρουχάς said:
[Κανένα πρόβλημα, αλλά ΜΗΝ προσπαθήσετε ποτέ να μου ξαναπείτε ότι "αγαπάτε" την κατηγορία ή έστω το χόμπυ...
Δεν υπάρχει μονοπώλιο στην αγάπη για το χόμπυ ... 8) ούτε μετρητής αφοσοίωσης, άλλωστε είναι γνωστά πράγματα αυτά εδώ και χρόνια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φυσικά.
Η παρουσία όμως και ο τρόπος του καθενός εδώ μέσα, άνετα αποδεικνύει και τις πραγματικές προθέσεις του, οτιδήποτε κι αν αυτός ισχυριστεί...

- Όπως κι εσύ είπες: ουδέν κρυπτόν...

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
Μα φυσικά κι όπως λέει κι ο λαός μας....
"ότι έσπειρες θερίζεις.." :lol:
"τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα..." :lol:
"όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.." :lol:
"των φρονίμων τα παιδιά...." :lol:

κλπ κλπ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος