HI END κατηγορία, ....δηλαδή? Σκέψεις περί ήχου και συστημάτων...

Reaction score
2.217
Ετσι κι αλλιώς εδώ δεν γράφουν οι χαΙεντάδες οπότε είμαστε ασφαλείς.

Reaction score
2.217
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ποιοί γράφουν οι νταληκιέρηδες? :lol: :lol:
... ευτυχώς που γράφουν μόνο όσοι έχουν τα μινι κουπεράκια :lol:

Reaction score
2.217
Οταν με το καλό επιστρέψει ο Αναμουρλίδης προβλέπω να πέφτουν μάπες :lol:

Reaction score
14
g.kar said:
Οταν με το καλό επιστρέψει ο Αναμουρλίδης προβλέπω να πέφτουν μάπες :lol:
Όχι βρε.
Τον γύρo του θανάτου με μοτοσυκλέττα θα μας κάνει. :lol:

Όμως...θα πρέπει να λυθεί πρώτα από το κουβάρι με τα καλώδια. :mrgreen:

Reaction score
2.217
Τώρα όμως που ο MAC φοράει την ειδική στολή παραλλαγής, που του έδωσε όταν επέστρεψε από Σαντορίνη ο Ανδρέας Κ. , δεν βλέπω να τη βγάζετε καθαρή ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπηκε και αναψε φωτιες εδω μεσα και την τελευταια μια ωρα καθεται και διαβαζει οτι θεμα μπορει στους "Βιντεοπροβολεις"(το εχει μισογυρισει , τ' ακους Μιχαλη?)

Οι ασθενεις περιμενουν εν τω μεταξυ... :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.066
άντε βρε πάγενε να δοκιμάσεις καλώδια!
παλιοχαιεντά!

(και πού'σαι, αν δεν έχει χτυπημένο ρούμπι, χτύπα ένα. με το μαλακό, ε?)

Reaction score
3
Kώστα,μπορώ να πω,ότι αυτές σου οι σκέψεις,είναι και δικοί μου προβληματισμοί.
Οπως και εσύ,έχω χεσμένους τους τίτλους και τους βαρέως τύπου χαρακτηρισμούς. :lol:
Ας το δούμε απλά σαν χόμπυ,κάτι που μας βοηθάει να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας. :)

Reaction score
3
Λοιπόν με την "στολή παραλαγής" που μου έφερε ο Αντρέας Κ.,κανονίστε γιατί τώρα που ήρθα αγριεμένος και αναψοκοκκινισμένος απο τις διακοπές,να μην με νευριάσετε,γιατί καταλαβαίνετε τι θα πάθαιτε... :) :lol: :lol:

Reaction score
7
Τώρα Κώστα μας την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια. Εγώ σε είχα σαν τον πιό κατασταλαγμένο χομπίστα. Ε λέω ξεκίνησε και πέρασε απο όλες τις κατηγορίες, δεν μπορεί τόση ακουστική εμπειρία θα έχει κατασταλάξει. Αφού δεν του έκανε κάτι σε έτοιμο ή έφτιαξε δικό του ή τροποιποίησε κάτι που απο πολλούς (και καταξιωμένους στον χώρο) θεωρείτε φετίχ. Απέριψε το βινύλιο, τον αναλογικό ήχο άρα λέω ενσυνείδητα ξέρει που πηγαίνει. Αρχίζει ψάχνει τα ψηφία, βάζει σε σειρά ένα σωρό μπερδεμένα πράγματα, απο το που αποθηκεύονται μέχρι που ανασύρονται, δεν μπορεί λέω ξέρει τι θέλει και ξέρει τι κάνει!!! μπράβο. Και τώρα αρχίζει και αναρωτιέται αυτό που έκανε (την τελευταία φορά) τι είναι, τι λαλάει και που στην ευχή θα το εντάξει. Οντως σε βρίσκω λίγο ηχητικά ανένταχτο. Πάντως χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ή να αυξήσω τον προβληματισμό σου (άλλωστα χειμώνας έρχεται), άν θυμάμαι είχες πεί ότι είχες κάπου 2.500 βινύλια και δεν τα πέταξες, μήπως να έβαζες στην αλυσίδα και κανά πικάπ, που ξέρεις μπορεί να δώσει χαρακτήρα και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα (μήπως υποβόσκει κανένας βινυλιάκιας μέσα;). Σοβαρά τώρα αν δώσεις απάντηση σαυτά τα ερωτήματα νομίζω ότι μετά θα σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτό το χομπυ.

Reaction score
2.217
Ετσι είναι Ευάγγελε, όταν φτάνεις μετά από πολλούς κόπους στην τελειότητα, αρχίζεις να φιλοσοφείς 8)

Reaction score
3
Τα 2500 χιλιάδες "άχρηστα" βινύλια,δέχομαι να τα πάρω για να τα "ανακυκλώσω" όπως πρέπει και έρχομαι Θεσσαλονίκη προκειμένου να σε απαλλάξω απο το βάρος και να σου αδειάσω και τον χώρο... :wink: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Κουφάλα... :lol: :lol:

Δν ξέρω, δεν απαντώ. Ας πει ο ίδιος... 8) 8)

p.s. Πάντως κάποια "βαριά" σίγουρα τα τρώει η σκόνη δεξιά - αριστερά... (υπογραφή: Αρτέμης Μάτσας). :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.886
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios