- Reaction score
- 2.323
moi! Ωραιες εποχές!
- ειδικά όταν έβαζε μουσική ο Χρίστος Δασκαλόπουλος . . . πάρτι . . . ρεβεγιόν . . . και άλλες ομορφιές
Χθες το απόγευμα του πήγαν εναν κροκόδειλο, προσπαθεί απο τοτε να του κανει εμβόλια...Τελικά, ηχεία υπάρχουν ή με ακουστικά και εσύ;
Τελείωσα....Χθες το απόγευμα του πήγαν εναν κροκόδειλο, προσπαθεί απο τοτε να του κανει εμβόλια...
Μόλις τελειώσει θα ανεβάσει φωτο
Καλά πήγε η εγχείρηση, καλή και η ακτινογραφία αλλά έχεις ξεχάσει μέσα μια τσουγκράνα...
Μια μόνο ξέρει στην Ελλάδα (και ο Δημήτρης στο Αττικο) ειναι φίλη μου, στείλε πμ αν πραγματικά ενδιαφέρεστεVet, μαιμουδες αναλαμβανεις?
Τρεις τουλάχιστον ανά καταγματικο τμήμα.Καλά πήγε η εγχείρηση, καλή και η ακτινογραφία αλλά έχεις ξεχάσει μέσα μια τσουγκράνα...
Πέρα από τη πλάκα τόσες βίδες μπαίνουν στη λάμα?
Εγώ
... μου άρπαξες και την extra πορτοκαλόπιτα.Ε άι στο διάολο...!
Με το πρόγραμμα γυμναστικής στο οποίο τον έχω βάλει, άμα του "κουνηθεί" ο κορκόδειλας , σε dt θα τον κάνει τσάντα.Χθες το απόγευμα του πήγαν εναν κροκόδειλο, προσπαθεί απο τοτε να του κανει εμβόλια...
Μόλις τελειώσει θα ανεβάσει φωτο
Μπα, δεν είναι τόσο απλό..ευκολάκι ... nearfiled ... ο λόγος άμεσου προς έμμεσο ήχο είναι τόσο μεγάλος που ο χώρος αποκτά δευτερεύουσα σημασία....
Εγω ενδιαφερομαι Πως περιορισες την επιδραση του χωρου?πλεον θελω προγραμμα για γραμμωση, ερχεται το καλοκαιρι....
κανεις δεν ενδιαφερθηκε για την ουσια, το πως περιορισα την επιδραση του χωρου.
το νημα ειναι αποτυχημενο, λαμβανει τελος....