hifi race: Nέο audiophile περιοδικό του Διαδικτύου (Πάρις Κωτσής et al.)

Reaction score
0
Ειναι δυνατον να εχεις εναν μισθωμενο ριβιουερ στον περιπτερο σου στην εκθεση για να σου κανει τα ντεμο και να πουλησει και να πεις καλη κουβεντα για τον Κωτση; Ποιον δουλευεις ρε;
Αλλος αχυρανθρωπος..

Καινουργιο ΛΑΜΟΓΙΟ!

Παλι πρωτο post απο καινουργιο ΨΕΥΤΟΜΕΛΟΣ σαν τα προηγουμενα του "Johan Croyff" και του "Kosta Papa"

Βρε καραγκιοζηδες αρχιλαμογια ποιον νομιζετε οτι δουλευετε???

ΠΑΛΙΟΚΛΙΚΑ!

Βασιλη Τσαντουλη τωρα που βρισκεσαι????

Εδω γιατι δεν παρεμβαινεις???

Δεν τους βλεπεις τους συντοπιτες σου???

Την κατευθυνομενη σφηκοφωλια???

Σε προκαλω να παρεις θεση! Γιατι σε θεωρω σοβαρο.......ακομη

Ποιον ριβιουερ ειχα να κανει τα ντεμο μου βρε αρχιλαμογια παλιοψευτες???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ειναι δυνατον να εχεις εναν μισθωμενο ριβιουερ στον περιπτερο σου στην εκθεση για να σου κανει τα ντεμο και να πουλησει και να πεις καλη κουβεντα για τον Κωτση; Ποιον δουλευεις ρε;
Ον ε σέκοντ θοτ, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η παρέμβασή σου δεν είναι κάποιου είδους καταγγελία όπως ενδεχομένως φαντάζεσαι. Και ο Κωτσής τώρα αν δεν κάνω λάθος, δουλεύει σε μαγαζί με ηχητικά (το είχε γράψει στο avclub). Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Υπάρχει?

...

Reaction score
0
Ον ε σέκοντ θοτ, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η παρέμβασή σου δεν είναι κάποιου είδους καταγγελία όπως ενδεχομένως φαντάζεσαι. Και ο Κωτσής τώρα αν δεν κάνω λάθος, δουλεύει σε μαγαζί με ηχητικά (το είχε γράψει στο avclub). Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Υπάρχει?

...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ (ΑΝ ΙΣΧΥΕ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!

Και μην το παιζεις ευγενικος εσυ...

Reaction score
1.842
Απάντηση: hifi race: Nέο audiophile περιοδικό του Διαδικτύου (Πάρις Κωτσής et al.)

Σταματήστε επιτέλους ν' ασχολείστε. Βλέπετε τι λέει η υπογραφή μου;

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του , ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.
Αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεφτιλίζει τα θέματα. Προσπεράστε τα μηνύματά του και ασχοληθείτε με πιο σοβαρά πράγματα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
κε Α.Γενικε, θα ζητουσα την παραδειγματικη τιμωρια του μελους "MHTSOS" εαν κρινετε και εσεις το ιδιο
Ειναι σαφες πως σκοπος του ειναι ενας και μοναδικος
Ευχαριστω πολυ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Και μην το παιζεις ευγενικος εσυ...
Είσαι τόσο επιπόλαιος που ακόμη και τις χαζομάρες που γράφονται για σένα, έτσι όπως πας θα τις μετατρέψεις σε σοβαρά επιχειρήματα. Δεν το παίζω καθόλου ευγενικός, σου τα χώνω όλη μέρα. Αυτό δεν έχει σχέση όμως, ακόμη κι ένας δολοφόνος αξίζει υπεράσπισης.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
κε Α.Γενικε, θα ζητουσα την παραδειγματικη τιμωρια του μελους "MHTSOS" εαν κρινετε και εσεις το ιδιο
Ειναι σαφες πως σκοπος του ειναι ενας και μοναδικος
Ευχαριστω πολυ
Συμφωνώ απολύτως, το μέλος θα απομακρυνθεί άμεσα. Το ερώτημα είναι βέβαια τι θα γίνει αν τον επιβεβαιώσει κάποιος. Πάντως σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να γίνει πιστευτός ο κος... Μήτσος.

...

Reaction score
0
Επιμενω και προκαλω τον Βασιλη Τσαντουλη να παρει θεση επι του θεματος!

Και τον Κωστα τον Κογια!

Υπαρχει η δεν υπαρχει συνδιασμενη επιθεση εναντιον μου κυριοι???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Και τον Κωστα τον Κογια!

Άσε ρε επιτέλους τον κόσμο ήσυχο. Όλοι σου φταίνε και ο μόνος που δεν φταίει είσαι εσύ. Να σου πω κάτι... Και γιατί να μην τα έχει γράψει επίτηδες ο αντιπρόσωπος για παράδειγμα των zu ή ο Κωτσής? Όταν το μυαλό το ξεχνάς μονίμως σπίτι, αυτά παθαίνεις.

...

Reaction score
0
Αντε ρε να μου χαθειτε αθλια φαρα...κλικαδοροι

Τελειωσατε για μενα

Και για πολλους αλλους

ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ!

Που μας πουλατε και τσαμπα ηθος και μας κανετε και κατηχητικο!

ΑΗΔΙΑ ΕΙΣΤΕ

Κι ο κοσμος δεν ειναι χαζος

Αι σιχτιρ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.754

Και τον Κωστα τον Κογια!

Όχι. Δεν έδωσα κανένα τέτοιο παράγγελμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.754
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ Σ.ΜΠΛΑΤΣΙΟ, ΤΟΝ JOHAN CROYFF, TON MHTSO KAI TON KOSTA PAPA NA ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ TAYTOXΡΟΝΑ!
Επειδή προφανώς αγνοείς κάποια (όχι και τόσο βασικά) ιντερνετοπράγματα, έχε υπ' όψιν πως εάν θέλει κάποιος, και γνωρίζει τον τρόπο, μπορεί να ποστάρει σε ένα φόρουμ με 10, ας πούμε, διαφορετικά ψευδώνυμα, από τον ίδιο υπολογιστή, με χρονική διαφορά 5 δευτερόλεπτα μεταξύ τους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: hifi race: Nέο audiophile περιοδικό του Διαδικτύου (Πάρις Κωτσής et al.)

''ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ ΓΙΟ ,ΜΟΝΟ Η ΛΕΝΙΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ''λεει μια παροιμια.

Καλα ολοι συνωμοτουν εναντιον του musiclover?

Reaction score
0
Επειδή προφανώς αγνοείς κάποια (όχι και τόσο βασικά) ιντερνετοπράγματα, έχε υπ' όψιν πως εάν θέλει κάποιος, και γνωρίζει τον τρόπο, μπορεί να ποστάρει σε ένα φόρουμ με 10, ας πούμε, διαφορετικά ψευδώνυμα, από τον ίδιο υπολογιστή, με χρονική διαφορά 5 δευτερόλεπτα μεταξύ τους.
Χα! Το κάνω σε 4!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ρε χαμένε κι εσύ, αν γράψουν την ίδια στιγμή όλοι αυτοί, το μόνο πιθανό σενάριο είναι να είναι ο ίδιος άνθρωπος. :cool_11:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ρε χαμένε κι εσύ, αν γράψουν την ίδια στιγμή όλοι αυτοί, το μόνο πιθανό σενάριο είναι να είναι ο ίδιος άνθρωπος. :cool_11:

...
Ωπ!
Μαζί γράφαμε ρε!
Εγώ είμαι εσύ ή εσύ είσαι εγώ; Μπερδεύτηκα τώρα... :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.620
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29