High End στην βιντεοπροβολη!

Καλυτερος High End προβολεας

• Digital Projection

Votes: 0 0,0%
  • Meridian

Votes: 2 10,0%
  • Projection Design

Votes: 0 0,0%
  • Runco

Votes: 12 60,0%
  • SIM2

Votes: 4 20,0%
  • Αλλος

Votes: 2 10,0%

• Total voters
    20
Reaction score
8.347
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High End στην βιντεοπροβολη!

Δυστυχώς η τοποθέτησή σου, μου θυμίζει την περίπτωση του topic του Zizik με το καλιμπράρισμα του προβολέα του. Και είναι κρίμα που νοιώθουμε ότι πρέπει να απολογηθούμε. Εγώ τουλάχιστον έτσι νοιώθω.
Λυπαμαι αν το εξελαβες ετσι.Δεν ειχα κανενα τετοιο σκοπο και νομιζω οτι ημουνα ξεκαθαρος.
Απλα εκανα ενα σχολιο οτι η κατηγορια των προβολεων του φορουμ,ισως συμπτωματικα,ασχολειται τελευταια με μηχανακια απροσιτα για τον πολυ κοσμο.Δεδομενης και της παρουσιασης που εγινε,νομιζω οτι δεν ειναι αστοχο αυτο που λεω.

Reaction score
1
Απάντηση: High End στην βιντεοπροβολη!

Εγώ ψήφισα ΡΟΥΝΚΟ :405: γιατί τους έχουν οι φίλοι μου !

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Απάντηση: Re: High End στην βιντεοπροβολη!

Τουλάχιστον στην Αθήνα Αργύρη, είμαστε αρκετά τυχεροί, αφού έχουμε κατά καιρούς τη δυνατότητα αντιπαραβολής στους προβολείς. Ευτυχώς στην εικόνα υπάρχουν κριτήρια και μετρήσεις, ώστε να κρίνουμε πιο αντικειμενικά.
που ?
που μπορουμε να δουμε Α_Β ενα dp και ενα sim ?
lumis ας πουμε......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

πιστευω οτι πρεπει να γινουμε .....για να μπορουμε να δουμε ενα μεριντιαν Α_Β με ενα pd ,
pd εχω να δω απο το κατω μαγαζι του σακιωτη (στην υπογα) απο το 03 ? 04 ? καπου εκει......
αρυθμιστο και με πηγη το δικο μου 868....ουτε πηγη δεν ειχε για ντεμο, ουτε ταινια (νοικιαζαμε στο φτερο απο το απεναντι video club)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

που ?
που μπορουμε να δουμε Α_Β ενα dp και ενα sim ?
lumis ας πουμε......
Απο οσο ξερω υπηρξε καταστημα που ειχε βραχυπροθεσμα τον Lumis για demo
Σε αντιπαραθεση ομως με DPI...δεν ξερω:203:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

δεν ειναι τυχαιο οτι σε μια χωρα σαν την ελλαδα (και δεν μιλαω για τωρα) η benq πουλα οσο ολοι οι αλλοι μαζι........

Reaction score
15.543

Το σημαντικοτερο στην εικονα ειναι η σταθεροτητα στις παραμετρους της.
....οπως το χρωμα
....η αποδωση του γκρι
... η ομοιομορφια φωτεινοτητας και αποχρωσης....κ.λ.π.

Οπως καταλαβατε High End ειναι ελαχιστα κομματια ...
Ουτε ταξι δεν γεμιζουν....:116:

η SIM ειναι ελαφρος ποιο δυνατο ονομα απο τους αλλους.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.310
Ξέρω ποιοί είναι οι τρεις που ψήφισαν SΙΜ2! :136::136:

Reaction score
15.543

και μονο design....

στα υπολοιπα καμια διαφορα....
ισως η ποιοτητα κατασκευεις αν παιζει.:112:

Μονο τα LED ειναι High End..

Ολα τα αλλα ακολουθουν μακρια.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

εγω δεν πσηφισα, παντως απο οτι εχει δει το πτωχο μου ματι ποτε δεν θα ξεχασω ενα signature στο σπιτι του πρωην αφετνικου του αδερφου μου στο φινιξ της αριζονα.Δεν θα ξεχασω ποτε το δεος που σου προκαλουσε ο γκοτζιλας.....απο αλλα δεν εχω δει τα παντα ολα.Αλλα η καρδια μου ειναι εκει στο αμερικα.Εκει που ξεκνησαν ΟΛΑ , δεν ξερω αν τα αλλα μηχανακια ειναι καλυτερα (μπορει) αλλα γουσταρω ΜΕΓΑΛΕΣ συσκευες.................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

αν ηταν αλλες εποχες θα υπηρχε και το ονομα barco στην λιστα , αλλα ασοψετε η τεχνολοια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

αν ηταν αλλες εποχες θα υπηρχε και το ονομα barco στην λιστα , αλλα ασοψετε η τεχνολοια
Nα σου πω την αληθεια το σκεφτηκα πολυ πριν το βαλω(οπως και αυτο της Marantz) αλλα τελικα δεν βρηκα τον λογο...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

τα τριφακα καποτε ηταν οτι ειναι ειναι σημερα τα τριτσιπα.Απλα τα τριτσιπα θα μεινουν εδω.Τα αλλα περασαν στην ιστορια απο την στιγμη που δεν γεμιζαν 130+ ιντσες...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

τα τριφακα καποτε ηταν οτι ειναι ειναι σημερα τα τριτσιπα.Απλα τα τριτσιπα θα μεινουν εδω.Τα αλλα περασαν στην ιστορια απο την στιγμη που δεν γεμιζαν 130+ ιντσες...
Μην ορκίζεσαι, μην ξεχνάτε, κάθε προβολέας θέλει το δικό του setup! μόνο σκεφθείτε την οθόνη της παρουσίασης του Βαγγέλη, και σε ποιους προβολείς θα ταίριαζε απόλυτα!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

δεν ορκιζομαι ,αλλα παντα ερχεται κατι μικροτερο , καλυτερο, φτηνοτερο........οτι αφορα την βιντεοπροβολη παντα...................

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Μην ορκίζεσαι, μην ξεχνάτε, κάθε προβολέας θέλει το δικό του setup! μόνο σκεφθείτε την οθόνη της παρουσίασης του Βαγγέλη, και σε ποιους προβολείς θα ταίριαζε απόλυτα!!!
Η οθόνη νομίζω ήταν 144' ίντσες 2:40/1 με gain 2-μόνο το (2) σε 'σώζει'-εκτός κι αν μπαίνει αναμορφικός σε τρίφακο:143:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

δεν ορκιζομαι ,αλλα παντα ερχεται κατι μικροτερο , καλυτερο, φτηνοτερο........οτι αφορα την βιντεοπροβολη παντα...................
Δηλαδή τα 45 κιλά και οι 70 πόντοι του πανάκριβου προβολέα Runco VX-22d DLP Projector, στο setup που έβαλε ο Ανδρέας σε άλλο θέμα, συμφωνεί με αυτό που λές?

Reaction score
1

Δηλαδή τα 45 κιλά και οι 70 πόντοι του πανάκριβου προβολέα Runco VX-22d DLP Projector, στο setup που έβαλε ο Ανδρέας σε άλλο θέμα, συμφωνεί με αυτό που λές?
Εμμμμ, και πάλι Ηλία μου, άλλο 70 πόντοι και 45 κιλά, και άλλο ενάμισι επί ενάμισι μέτρο και εκατόν πενήντα κιλά!... :116: :204:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Μωρή (που θα έλεγε και ο Άντυ! πιστεύω να ξέρετε ποιος είναι ο Άντυ έτσι?) αντί να με υπερασπίσεις το φίλο σου με μαρτυράς?
και όχι μόνο με μαρτυράς, αλλά με μαρτυράς και λάθος! 82 κιλά και 93 πόντους τον έχω!!!:116::116::116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.575
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik