alexis
Reticular Activating System
- Μηνύματα
- 17.529
- Reaction score
- 31.494
Λογικό, αφού αυτά είναι και τα βασικά σημεία αιμορραγίας του χαϊεντά.γενικα στην εκθεση πολυ ανακοντα (καλωδια) , λαμπα και πικαπ.
Λογικό, αφού αυτά είναι και τα βασικά σημεία αιμορραγίας του χαϊεντά.γενικα στην εκθεση πολυ ανακοντα (καλωδια) , λαμπα και πικαπ.
Πάρτα συ, κι ας τα προφέρεις και γκατς-νάιν, δε θα ενοχληθούν καθόλου τα υγρά μεσαία τους, αυτά δε παρεξηγούνται.Κρητικακι κατσε στ' αυγα σου!!!Η ξαδερφη μου στη Φρανκφουρτη εχει αλλη αποψη. Εξ' αλλου, το Γκαιτ(χ)αιν ειναι στα αγγλικά. Στα γερμανικα το χ δεν προφερεται σχεδον ποτε και στα αγγλικα, σπανιοτατα.
. Μη γινεστε επιστημονες με το ιντερνετ. Δεν ειναι πανάκεια το ιντερνετ.
Ο διφθογγος ei στα γερμανικα ειναι άι και οχι έι. Τις περισσοτερες φορες ισχυει και στα αγγλικα.
Εδά, λοιπόν, που καλοκαιργιάζει να γιαγείρετε, μαζί με την ξαδέρφη απ' τη Φρακφούρτη, και να 'ρθετε στο Μεγάλο Κάστρο για να μιλήσουμε, εκτός απ' τα Γκεϊθάιν, και σχετικά με τσι σημειολογικές δγιαφορές ανάμεσα στα Frankfurter Würstchen & Rindswurst και τα Κρητικά λουκάνικα...Κρητικακι κατσε στ' αυγα σου!!!Η ξαδερφη μου στη Φρανκφουρτη εχει αλλη αποψη.
Καλή μου Ρόζι, η λέξη Geithain στα γερμανικά προφέρεται Γκάϊτχάϊν, όμως υπάρχει ευρεία συναίνεση να αναφέρεται ως Γκεϊθάιν
Γνωρίζουμε ποια ήταν τα subς?της focal επαιζε καλα εκτος απο τα sub που απλα ηταν παρα πολυ λιγα για τον χωρο , ισως 8 κατι να κανανε
Δεν ειπε , σιγουρα κλειστα η 10ιντσα η 12 ιντσαΓνωρίζουμε ποια ήταν τα subς?
Άντε τώρα, να έχεις δώσει 30Κ για τα ΚΙΙ+ΒΧΤ και μετά από λίγο να σού βγάλει αυτά τα νέα ενισχυτικά και το νέο γούφερ ο πούτζης...
Βλέπω πως τα έχετε μακρουλά εκεί στη λεβεντογεννα...
Τελικά προφερεται ''Γκάιτεν'' (Geithain) ή ακομα πιο γερμανικα, ''Γκάιτν'' και φερει το ονομα της ομονυμης πολης στη Λειψία της Σαξονίας, στη Νικολάι-στράσσε 7...Ωραία μερη...![]()
Για τη γκεϊθαιν μιλάς;![]()
Καλή μου Ρόζι, η λέξη Geithain στα γερμανικά προφέρεται Γκάϊτχάϊν, όμως υπάρχει ευρεία συναίνεση να αναφέρεται ως Γκεϊθάιν (κατ' αντιστοιχία με την Κλάϊν Μάϊν) ως φόρος τιμής στον ΕΑΡ που την πρωτοανέφερε, αν δεν απατώμαι, στο αβουσάιτ.
Προσωπικά, επιλέγω να χρησιμοποιώ την Νταπόστειο απόδοση ως Γκεϊπράϊντ κυρίως αναλογιζόμενος τι τιμές χρεώνουν οι πούστηδοι...
![]()
English (Welsh) Pronunciation, από το Λίνκ σου.
Που θα με πείτε μένα, γατάκια.
![]()
Κρητικακι κατσε στ' αυγα σου!!!Η ξαδερφη μου στη Φρανκφουρτη εχει αλλη αποψη. Εξ' αλλου, το Γκαιτ(χ)αιν ειναι στα αγγλικά. Στα γερμανικα το χ δεν προφερεται σχεδον ποτε και στα αγγλικα, σπανιοτατα.
. Μη γινεστε επιστημονες με το ιντερνετ. Δεν ειναι πανάκεια το ιντερνετ.
Ο διφθογγος ei στα γερμανικα ειναι άι και οχι έι. Τις περισσοτερες φορες ισχυει και στα αγγλικα.
Πάρτα συ, κι ας τα προφέρεις και γκατς-νάιν, δε θα ενοχληθούν καθόλου τα υγρά μεσαία τους, αυτά δε παρεξηγούνται.![]()
Εδά, λοιπόν, που καλοκαιργιάζει να γιαγείρετε, μαζί με την ξαδέρφη απ' τη Φρακφούρτη, και να 'ρθετε στο Μεγάλο Κάστρο για να μιλήσουμε, εκτός απ' τα Γκεϊθάιν, και σχετικά με τσι σημειολογικές δγιαφορές ανάμεσα στα Frankfurter Würstchen & Rindswurst και τα Κρητικά λουκάνικα...![]()
![]()
Γιατί δεν ρωτάμε τον Αλέξη τον Σπυρόπουλο που προφέρει ωραία και το όνομα του Ζζζβάινστάιγκερρρ?Από τα γερμανικά που θυμάμαι, η προφορά πρέπει να είναι Γκάιταϊν και όχι Γκάιτεν. Γιατί "ε" το "ai";
Πάντως φυσικά το ei προφέρεται ως άι, και το th ως "τ"
[DOUBLEPOST=1557915679][/DOUBLEPOST]
Και την Porsche οι Αμερικανοί την προφέρουν ευρεία συναινέσει "Πορςςς" (χονδρό-χονδρό) αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό
Καθώς και ... χορταστικά και πικάντικα...Βλέπω πως τα έχετε μακρουλά εκεί στη λεβεντογεννα...![]()
Dynaudio Confidence 60, PMC Fenestria και κείνα τ’ ακουστικά της Quad, με ιντριγκάρουν. Όλα τ’ άλλα…15 νέα προϊόντα από την έκθεση hiend 2019
https://www.whathifi.com/features/15-best-new-hi-fi-products-high-end-show-2018
Το link είναι απ'το 2018.
Να βάλω και του my hiend??