- Reaction score
- 7.845
ΕυχαριστώΚαλορίζικο.
Άντε μάθε το εργαλείο για να μου λύσεις μερικές αποριες.
Το έχω 6 μήνες κοντά και δεν πειράζω τίποτα.
Σε μια δυο μέρες θα το έχω ξεσκονίσει και θα σου πω ότι θέλεις
ΕυχαριστώΚαλορίζικο.
Άντε μάθε το εργαλείο για να μου λύσεις μερικές αποριες.
Το έχω 6 μήνες κοντά και δεν πειράζω τίποτα.
Τι είναι αυτό; app του Γιωργάκη Παπανδρέου;Έβαλα και gapps
Τι είναι αυτό; app του Γιωργάκη Παπανδρέου;
Από gearbest 168 euroΕνδιαφέρον player. Μπορώ να ρωτήσω πόσο κι από που;
δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο μοντέλο. samsung 65mu6122 του 2017Ποια τηλεόραση έχεις;
Πολύ μακριά βίδα 20εκ με 10αρι ουπα.210 ήταν?
Κι εγώ που νόμιζα ότι έχω ψηλά τα δικά μου bipolar στα 140..
Την κλίση στα 250s πως την πέτυχες?
Αν μιλάς για άλλα ηχεία πάρε βάσεις όπως έβαλα στα πίσω.Όταν λες 2 σιλικόνες εννοείς ότι η κάτω πλευρά είναι κολλημένη με σιλικόνη στον τοίχο?
Τα δικά μου είναι 13 κιλά το ένα και φοβάμαι να κάνω δοκιμές..
Ξαπλωσε τα να κατεβουν και αλλο ειναι πολυ ψηλα , οπως τα εχω κανει και εγω πισωΚάποιες μικρές αλλαγές και νέα πίσω ηχεία klipsch rp160m στη θέση των r15m
Οι βάσεις κατέβηκαν περίπου 35εκ δε με πέρνει άλλο και πλέον τα ηχεία είναι στο 170εκ από το πάτωμα και κάθετα σε σχέση με τα 210εκ και οριζόντια που τα είχα πριν. Το ίδιο κατέβασα και τα bipolar.
Σε όλα έδωσα μεγαλύτερη κλήση και πλέον οι κόρνες κοιτάνε ακριβώς το κεφάλι μου στη θέση ακρόασης.
View attachment 132986 View attachment 132987 View attachment 132988 View attachment 132989
Σιλικόνες που βάζουμε κάτω από πόδια καρέκλας η τσοχακιαΌταν λες 2 σιλικόνες εννοείς ότι η κάτω πλευρά είναι κολλημένη με σιλικόνη στον τοίχο?
Τα rs 62 είναι και τους έχω ήδη σιλικονενια πατάκια.Αν μιλάς για άλλα ηχεία πάρε βάσεις όπως έβαλα στα πίσω.
Τα παλιά που ηταν μικρά τα είχα ξάπλα, με αυτές τις βάσεις τα φοβάμαι τα μεγαλα.Ξαπλωσε τα να κατεβουν και αλλο ειναι πολυ ψηλα , οπως τα εχω κανει και εγω πισω
Τα έχει φίλος με βάσεις Μελίδη και τους δίνεις ότι κλίση θέλειςΤα rs 62 είναι και τους έχω ήδη σιλικονενια πατάκια.
Είμαι υπέρ ευχαριστημένος με την τοποθέτηση και τον ήχο, απλά ήθελα να κάνω δοκιμές αν ήταν κάτι εύκολο.
Ευχαριστώ.καλοριζικα...
οχι ξαπλα, ειναι λαθος η διασπορα....και βαλτα αναποδα. ολα τα sur ....το καναρινι κατω