- Reaction score
- 7.845
Ναι μια χαρά.τα ιδια ενισχυτικα με το monoprice monolith 15in φορανε
δουλευει βρε ;
Ναι μια χαρά.τα ιδια ενισχυτικα με το monoprice monolith 15in φορανε
δουλευει βρε ;
Για να γεμίσω χαμηλά από 30 - 25 και κάτω.Απο ότι διάβασα ειναι το subwoofer 3 το οποίο ειναι ported, σωστά; Τα άλλα δυο θυμάμαι είναι κλειστής καμπίνας. Εαν ισχύουν τα άνωθεν, πως κι αποφάσισες να πας σε διαφορετικής σχεδιασης υλοποίηση και δεν πήρες άλλο ένα ίδιο με τα προηγουμενα;
Καοφτιαγμενο! Μεγεια! Απο περιεργεια, ξερεις γιατι δεν εδεσαν τα γουφερς μεταξυ τους;Έτοιμο. Αναλυτικές οδηγίες μέσα. Τα βασικά εργαλεία, καινούργιες βίδες.
5 λεπτά υπόθεση.
Και το εσωτερικό ενός sub 3
View attachment 215427 View attachment 215428 View attachment 215429 View attachment 215430
Ευχαριστώ. όχι δεν ξέρω. μήπως όταν είναι το ένα από τα δύο παθητικό να χρειάζεται κάτι τέτοιο? γιατί σε αυτά είναι ενεργά και τα 2.Καοφτιαγμενο! Μεγεια! Απο περιεργεια, ξερεις γιατι δεν εδεσαν τα γουφερς μεταξυ τους;
Λόγο ακυρώσεων τα 20 - 30 τα έχω να είναι πιο ψηλά αλλά για να γίνει αυτό έχω κομμένα όλο το υπόλοιπο φάσμα. δλδ χάνω γύρο στα 15db headroom.Αν και απο ότι θυμάμαι πας μεχρι 20, μετά πέφτει. Δλδ στα 25-30 δεν είσαι οκ;
Βεβαια, με ένα ακόμα θα είσαι καλύτερα, απλα μου κάνει εντύπωση που λες για γεμισμα 25-30 κι όχι κάτω απο 20.
Ότι και να γινει πάντως, καλύτερα θα ειναι, the more the merrier που λεν κι οι Εγγλέζοι!
Όταν είναι και τα δύο γούφερς ενεργά, το μεταξύ τους δέσιμο μειώνει τους κραδασμούς και τις δυνάμεις που μεταφέρουν στην καμπίνα. Όταν το ζεύγος είναι ενεργό-παθητικό δε μας νοιάζει.Ta μικρά Δίπλα ΚΕΦ έχουν τα δύο γουφερς στον ίδιο άξονα.
Ωραία , δύο μεγάφωνα δύο ενισχυτικά. Οπως πρέπει . Μιά χαρά. Καλορύθμιστο.Για όποιον έχει γνώσεις, ορίστε ο avalanche 1000 dsp
View attachment 215466 View attachment 215467 View attachment 215468 View attachment 215469 View attachment 215470
View attachment 215471
Είναι πολύ στιβαρή κατασκευή με HDF και όχι MDF.Οι κραδασμοί υπάρχουν , είτε είναι δεμένα με μπάρα τα μεγάφωνα είτε όχι. Μεταφέρονται δε , μέσω των βιδών στην καμπίνα . Ακύρωση κραδασμών θα είχαμε αν συνδέονταν τα μεγάφωνα με διαφορά φάσης 180 μοιρών μεταξύ τους.
Ωραία , δύο μεγάφωνα δύο ενισχυτικά. Οπως πρέπει . Μιά χαρά. Καλορύθμιστο.
τι λε ρε...τα ιδια ενισχυτικα με το monoprice monolith 15in φορανε
δουλευει βρε ;
θες να το ξεκοιλιάσω να τα βάλουμε κόντρα ρέι?Ε όχι
Τα δικά μας είναι καλύτερα!
φεύγουν μεθαύριο λογικάΤι γίνανε δικά σας?
Ναιιιιιιιι. Άνοιξε ένα να κάνουμε ανατομία sub....θες να το ξεκοιλιάσω να τα βάλουμε κόντρα ρέι?
φεύγουν μεθαύριο λογικά
Μη τα ξεκοιλιάζετε για χάρη γούστου μη πάθει καμία ζημιά ο ασθενήςθες να το ξεκοιλιάσω να τα βάλουμε κόντρα ρέι?
Ναιιιιιιιι. Άνοιξε ένα να κάνουμε ανατομία sub....
Το είδα εχθές στο fb. Αυτό είναι πιο μικρό και από του μικρού μου στο pc.απαυτα επρεπε να παρεις βρε....καμια 10αρια, να τα βαλεις οπου θες ....
....θαδινες κανα 15ρη χιλιαρικα βεβαια, αλλα θαχες σουπερ αποτελεσμα
View attachment 215797