home cinema η ηχομπαρα;

Reaction score
405
Ειχα στησει ενα συστημα 5.2.2 αλλα δε με ικανοποιουσε. Ετσι σκεφτηκα να τα αλλαξω ολα.
Ο χωρος ειναι ενα σαλονι 6χ3,5 με την τηλεοραση να ειναι στημενη στο στενοτερο τοιχο και η αποσταση ακροασης-θεασης ειναι στα 4 μετρα. Ο ενισχητης εφυγε και μπηκαν αγγελιες για τα ηχεια αλλα οχι για τα sub ακομα.
Η σκεψη ειναι να παω σε denon 3800 και αγορα 5 kali N8 για αρχη μαζι με τα 2 svs pb1000 που εχω, και αργοτερα να μπουν και τα ατμος.
Η αλλη σκεψη ειναι να παω σε μια καλη ηχομπαρα με sub τυπου sonos η παραπλησια.
Εχω sony bravia 75 και θα μπορουσε να μπει και ενα sony bravia theatre quad.
Ποια ειναι η γνωμη σας;;;
Τυχον αλλες ιδεες;;

Reaction score
2.818
Μην περιμένεις να πιάσει η ηχομπαρα τα kali...
Έχω έχω το στερεοφωνικό για μουσική και μια ηχομπαρα για τα υπόλοιπα μιας και δεν έχω απαιτήσεις για ταινίες κτλ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.205
Εξαρτάται τι θες. Αν ακούς μουσική άσε την ηχομπάρα στην άκρη. Αν βλέπεις μόνο ταινίες πάρε τα Quad.

Reaction score
405
Μην περιμένεις να πιάσει η ηχομπαρα τα kali...
Έχω έχω το στερεοφωνικό για μουσική και μια ηχομπαρα για τα υπόλοιπα μιας και δεν έχω απαιτήσεις για ταινίες κτλ.
ξεχασα να αναφερω οτι με ενδιαφερει περισσότερο η θεαση ταινιων και λιγοτερο η μουσικη. κατι σα 70/30.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.209
Καμμία μα καμμία soundbar δεν θα πλησιάσει ένα home cinema σωστά στημένο και ας αποτελείται από entry-mid-range level ηχεία.

Reaction score
1
Ειχα στησει ενα συστημα 5.2.2 αλλα δε με ικανοποιουσε. Ετσι σκεφτηκα να τα αλλαξω ολα.
Ο χωρος ειναι ενα σαλονι 6χ3,5 με την τηλεοραση να ειναι στημενη στο στενοτερο τοιχο και η αποσταση ακροασης-θεασης ειναι στα 4 μετρα. Ο ενισχητης εφυγε και μπηκαν αγγελιες για τα ηχεια αλλα οχι για τα sub ακομα.
Η σκεψη ειναι να παω σε denon 3800 και αγορα 5 kali N8 για αρχη μαζι με τα 2 svs pb1000 που εχω, και αργοτερα να μπουν και τα ατμος.
Η αλλη σκεψη ειναι να παω σε μια καλη ηχομπαρα με sub τυπου sonos η παραπλησια.
Εχω sony bravia 75 και θα μπορουσε να μπει και ενα sony bravia theatre quad.
Ποια ειναι η γνωμη σας;;;
Τυχον αλλες ιδεες;;
Γιατί δεν σε ικανοποίησε; Αν μπορείς να το περιγράψεις για να βρεθεί το τι χρειάζεσαι. Βέβαια έχε υπ όψη ότι μπορεί να είναι διαφορετικό με το τι θέλεις.

Reaction score
405
Τότε μην έχεις απαιτήσεις.
τι ακριβως απαιτηση εχω;
σκεφτηκα 2 τροπους για να εχω ενα συστημα στο σπιτι μου. ρωτησα ποιος ειναι καλυτερος η αν υπαρχει καποια αλλη λυση. οπως καταλαβες ο προυπολογισμος ειναι περιορισμενος.
Ουτε θα βαλω το καναπε στη μεση του σαλονιου για να εχω το τελειο τριγωνο.
Αν υπηρχαν περισσοτερα θα κοιτουσα και διαφορετικα εξαρτηματα.
Αν ωστόσο εχεις μια καλυτερη προταση σε αυτο το υψος κοστους ευχαριστως να την εξετασω.

Reaction score
5.618
4μ ακρόασης ε;

Μονόδρομος Sonos Arc Ultra για το θεαθήναι, και Sonos Ace ακουστικά για να απολαύσεις ταινία.
Με ένα κουμπάκι στα ακουστικά εναλλάσσεις τον ήχο από τα ακουστικά στην ηχομπάρα και το αντίστροφο.
Δεν υπάρχει πιο πρακτικός και αποτελεσματικός συνδυασμός.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.821
Στα 4 μέτρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Ξεκίνησες το θρεντ λέγοντας:
Ειχα στησει ενα συστημα 5.2.2 αλλα δε με ικανοποιουσε.
Δεν νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει ότι και αν επιλέξεις σε αυτόν τον προϋπολογισμό.

Reaction score
405
Δεν νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει ότι και αν επιλέξεις σε αυτόν τον προϋπολογισμό.
Πόσο πρέπει να ανέβω ώστε να έχω ένα καλό αποτέλεσμα;
Ενισχυτής και 5 ηχεία.
Και αν είναι δυνατόν και ποια.
4μ ακρόασης ε;

Μονόδρομος Sonos Arc Ultra
Ήταν μια από τις σκέψεις. Με 2 sub και 2 πίσω ηχεία μάλλον τα 300.
Μετά από σύστημα με 2 sub. Δε πάω σε ακουστικά. Άσε που δεν έχω θέμα να παίζω δυνατά ότι ώρα και να είναι.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos