Home Cinema στο "termatogazi''

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.275
Reaction score
141.820
Δεν έχει νόημα να μπει δορυφόρος με 1,75" μεγαλύτερο γουφερ για να μεγαλώσει ακόμα 15-20cm η απόσταση ακρόασης, δεν κερδίζω τίποτα στην πράξη.
Δεν χρειάζεται να μεγαλώσει η απόσταση ακρόασης, και δεν έχω περιθώρια να μεγαλώσει ιδιαίτερα, είναι ελάχιστα τα κενά.

Σε κινηματογράφο, άντε κάτι ελικόπτερα που βαρούσαν από πάνω γερά, και ξύπνησαν καλά τα άτμος ηχεία, δε ζοριζονται.

Σε μουσική, σε ατμος εγγραφή, τα πάνω τερματίζουν πριν τα κάτω, στον κραφτγουερκ ας πούμε, έχει πολύ φόρτωμα στα πάνω, γίνεται τρελός χαμός σε όλα τα ηχεία, κανένα δεν κάθεται χαλαρό ούτε στιγμή.

Άκου που σε λέω, κάτι ξέρω. Πρώτα τα πάνω θα μεγάλωνα.
Μετά τα πάνω, θα μεγάλωνα τα 2 τέρμα πίσω ηχεία. Μπροστά έχω τριάδα, πίσω έχω δυάδα, είναι μικρότερες οι δυνατότητες στα πίσω από ότι στα εμπρός.

Μη σκέφτεσαι δικάναλα, θινκ ιμερσιβ. ;)
 

Μηνύματα
3.936
Reaction score
6.224
Τα πάνω από εσένα εξαρτάται πόσο θα τα φορτώσεις στο auro. Ο τρινοβ σε αφήνει να παίξεις μπάλα όπως θες, οπότε βάζοντας μεγαλύτερα κάτω μπροστά μπορείς να ξεκουράσεις τα απάνω, δεν ξέρω όμως πως θα ακούγεται αυτό.
 




















Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.013
Μηνύματα
2.998.025
Members
38.394
Νεότερο μέλος
DISCOMANIAC
Top