- Reaction score
- 0
Απάντηση: Honda civic '08-Pioneer-Lanzar.
Αν κ στο έχω ξαναπεί κ στο civinfo, πολύ καλή δουλειά Σπύρο !!
Αν κ στο έχω ξαναπεί κ στο civinfo, πολύ καλή δουλειά Σπύρο !!
Μιχαλη,το δικο σου διαστημοπλοιο αποτελεσε για μενα πηγη εμπνευσης για παραπανω βελτιωση.Δε θα ειχα κανει ποτε τη μονωση χωρις τη φιλικη και παραγωγικη κουβεντα με τα αλλα παιδια στο civinfo και αν δεν εβλεπα και αλλες φωτο απο μελη του εξωτερικου...Αν κ στο έχω ξαναπεί κ στο civinfo, πολύ καλή δουλειά Σπύρο !!
δεν κουδουνιζε ποτέ και ουτε προκειται..... αυτος αλλωστε ειναι και ο ρολος της μονωσης.ρε παιδιά , με τόσα ξεκουμπώματα δε θα κοπανάει μετά?
είναι που είναι κουδουνίστρα , από το άθλιο μοντάρισμα των μπεκρήδων απ'το νησί !!!!!
στο εύχομαι ολόψυχα, καλορίζικο το στέρεο!δεν κουδουνιζε ποτέ και ουτε προκειται.....
ευχαρισω αυτο 4.2 ειναι,οχι στερεο....:137:στο εύχομαι ολόψυχα, καλορίζικο το στέρεο!
ευχαριστω,τα depon πλεον κρινονται αναγκαια κατά την αποβιβαση....:139:Συγχαρητηρια!Ελπίζω το ηχητικό αποτέλεσμα να ειναι ακομα καλύτερο απο την ήδη άψογη εγκατάσταση!
Tελικα ποσο πηγε το μαλι για ολα?Λεπτομερειες.....
Σε ευρω?περιπου οσο κοστιζει σημερα ενας προβολεας sony 10.....
Σε ευρω?
...και λιιιιγο παραπανω.Περίπου στο 2 χίλιαρο (+) Μήτσο :126:
(2100 ± €)
σειρα εχει το εξωτερικο κομματι...Σπύρο, έχει γίνει ένα κανονικό "μαχητικό" !!
Τώρα σου λείπουν καλούδια μηχανής.......
Κιτ εισαγωγής της injen, όλο το cat σύστημα εξατμίσεων της invidia και ένα πρόγραμμα από τον γνωστό Νικηφόρο, για να μην πω κ για το κοντό κορωπυρήνιο !!
:126:σειρα εχει το εξωτερικο κομματι...
το σπο'ιλερ σου,θελω....