- Μηνύματα
- 550
- Reaction score
- 871
Μην το πειράξεις καθόλου τότε.Βρε σεις, το μηχανάκι είναι ήδη πολύ κοντό, στα 100 μέτρα αλλάζεις 5 ταχύτητες. Μαναχά η έκτη είναι μακριά.
Μην το πειράξεις καθόλου τότε.Βρε σεις, το μηχανάκι είναι ήδη πολύ κοντό, στα 100 μέτρα αλλάζεις 5 ταχύτητες. Μαναχά η έκτη είναι μακριά.
Αρχίσαμεεεεεε....Είπα ότι δεν θα τους αλλάξω ούτε βίδα, δεν είπα ότι δεν θα του αλλάξω μανέτες!!
Σε όλα τα μηχανάκια αυτού του τύπου βάζω πάντα τις μανέτες της zeta, εξαιρετικές σε αίσθηση και έλεγχο, οι μαμά μανέτες δεν με βόλεψαν ποτέ, δεν έχουν καμία ρύθμιση.
Του πήρα και μια μαγνητική τάπα. View attachment 389541
Δγιό πράματα θα κάνω:Αρχίσαμεεεεεε....
Ό,τι δεν περιλαμβάνει βίδες δλδ. Μη βγεις και ψεύτηςΔγιό πράματα θα κάνω:
Α) Θα το φέρω στα μέτρα μου, με ότι αυτό περιλαμβάνει.
Β) Μολις βγει από τη εγγύηση θα ξηλώσω το pair, το μηχανάκι έχει πρόβλημα στη λειτουργία, κυρίως με το μηχανόφρενο.
Θα του βάλω και ένα φίλτρο όταν έρθει η ώρα να πετάξω το χάρτινο, συνήθως στα χωμάτινα βάζω twin air.
Αυτά λέγονται μασπιέ.Πατάκια λέω να αλλάξω κάποια στιγμή , θα μπούνε φαρδύτερα και ποιοτικότερα, αυτά που φοράει είναι κυριολεκτικά απ' το σωρό.
Μ'αρέσει να με διορθώνεις, μάθε μου εσύ τη ορολογία της μοτοσυκλέτα, και γω θα σε μάθω να οδηγάς!Αυτά λέγονται μασπιέ.


Να γράψω Πατάκια εξώπορτας ή Πατάκια μηχανής?Γράψε στο GOOGLE πατάκια να δεις τι βγάζει μαρή!![]()


Εσύ μπορεί να έχεις ακούσει τον μπάρμπα σου από την Ρώμη να τα λέει και καρπέτα. Αδιάφορο .Τα του αυτοκινήτου τα λέμε όλοι πατάκια, γκόμενες ούσες και μη, εντός και εκτός Αττικής.
Real end of story.
Ταπέτο είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια να το λέει ένας Κτελατζής στα Μεσόγεια...