Honda Type R 2017 (FK8)

Y

Yiannis_B

Guest
Πανάσχημη αμερικανιά. Και τι την χρειάζεται αυτή την δυόροφη μούρη?

Κάθε χρόνο και χειρότερα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_Type_R

Του 2015: - προσέξτε πόσο χαμηλότερο προφίλ έχει εμπρός.

Του 2006:

του 2001:

του '97 :

Last edited by a moderator:

Reaction score
80
2006 --> Πανέμορφο με στρογγυλεμένες και αρμονικές γραμμές.
2015 --> Αρχίζει να χαλάει. Πιο τετραγωνισμένο με περισσότερες ακμές, αλλά με χαρακτήρα
2017 --> Κακάσχημο. Ένα ελεεινό συνοθύλευμα ατάκτως τεμνομένων γραμμών χωρίς καμία αρμονία.

Κρίμα που κατάντησαν έτσι ένα κατά τα άλλα αξιολογότατο αυτοκίνητο, υπόδειγμα αξιοπιστίας με κινητήρα διαμάντι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.823
Είναι καρακιτσαριό σαν design. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει λιγότερο φωναχτές - ποιο διακριτικές εκδόσεις.
Αυτοί οι Ιάπωνες όταν έχουν οίστρο είναι τουλαχιστον επικίνδυνοι.
[DOUBLEPOST=1488988495][/DOUBLEPOST]Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τετράπορτη έκδοση από το 2015 και μετά.
ΚΑΙ το τωρινό τετράπορτο είναι.Τι διάολο?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.823
Δεν ξέρω τι θα κάνει το νέο στον δρόμο , αλλά ένα FN2 τουρμπατο που οδήγησα προ ημερών μου έκοψε την ανάσα.
Σαφώς και δεν μπορούσε να βάλει τα άλογα στον δρόμο , και να στρίψει καλά , αλλά πήγαινε τον κώλο του. Γκάζι ατελείωτο .
Μέσος όρος κατ/νωσης σε μια γρήγορη βόλτα μέχρι τα κιούρκα και πίσω 15λτ/100 , χωρίς πολύ σκίσιμο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.502
Αααχ, οι παλιές καλές εποχές...
Οι άντρες είχαν @@, οι γυναίκες δέχονταν το ξύλο, τα αυτοκίνητα ήταν απλά και λειτουργικά.

:D

Σαν αυτό όμως, κανένα!
Έχω αποφασίσει να το αγοράσω. Πηγαίνω σε ένα μαγαζί του Σαρακάκη που είχε ένα πετρόλ :geek: , το αυτοκίνητο κλειδωμένο.

-Μπορώ παρακαλώ να το δω;
-Το βλέπετε κύριε!
-...

Πήρα άλλο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.582

Είναι πάρα πολύ όμορφο, σύγχρονης αισθητικής, επιτέλους δε δείχνει κινεζιά. ;)

Απίστευτα πιο όμορφο από το προηγούμενο μοντέλο, μπράβο τους! :)

Είναι το πρώτο τάπερ που πραγματικά μου αρέσει πολύ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.504
Χαίρομαι που επιτέλους δεν στρογγυλεύουν τις γωνίες. Σαν τις lambo, ή σαν παιδικό όνειρο...

Reaction score
4.327
Το αν τα βλέπει κανείς όμορφα ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά το μαύρο ματ και το κόκκινο μου φαίνονται πανέμορφα. Όντας κάτοχος ενός civic 2008 1.8 αυτό μου φαίνεται μούρλια. Από ιπποδύναμη που βρίσκεται;

Reaction score
4.327
306, όσο το προηγούμενο.
Από τα ταπεινά 140 του δικού μου θα είναι καλό upgrade... :p . Πόσα έχει το τζόκερ αύριο; :dance2:

Y

Yiannis_B

Guest
Έλα ρε, κόφτε την παλαβή.

Σαν SUV που έπαθε καθίζηση είναι, και μετά του έβαλε aftermarket body kit, περιστεριώτης κάγκουρας. :rolleyes:

:laugh: :roflmao: :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.344
Πέρα από τα πολλά θετικά του νέου Type R, η οδήγηση αυτοκινήτου με κραχτή καβλόγκαζη εμφάνιση σε καθημερινές συνθήκες είναι για μένα πρόκληση για κράξιμο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.823

Είναι πάρα πολύ όμορφο, σύγχρονης αισθητικής, επιτέλους δε δείχνει κινεζιά. ;)

Απίστευτα πιο όμορφο από το προηγούμενο μοντέλο, μπράβο τους! :)

Είναι το πρώτο τάπερ που πραγματικά μου αρέσει πολύ.

Μόνο που η σύγχρονη αισθητική μπάζει νερά. Για τις 4 πόρτες δεν είδα κανένα σχόλιο και ανησυχώ.
Κατά τα άλλα όσο πιό καρακιτσαριό τόσο πιό πολύ αρέσει. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.823
Βλακείες , από άσχιετους δημοσιογρφίσκους της κακιάς ώρας.
Ξέρεις πόσα βίντεο υπάρχουν στο you tube? Εκατομμύρια. Πόσα θέλεις να βρούμε με όποιο αυτοκίνητο θελεις να παίρνει φωτιά?

Reaction score
7
Ναι ναι επισης προτεινω Σανιτας με 2 καλαμακια σε τουρμπο για μεγαλυτερη αξιοπιστια!
[DOUBLEPOST=1489007288][/DOUBLEPOST]Αλλα δεν το τραβαω παραπερα προτιμω να μεινω στην ανωνυμια και να αφησω ειδικους να μιλησουν για τον αγαπητο υπερκινητηρα της Honda
Μετανοειτε το τελος της αυτοκινησης ειναι κοντα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.825
Members
38.374
Νεότερο μέλος
ΠΝικος