- Reaction score
- 2.889
Θα το δω σήμερα στον κινηματογράφο.
Θα το δω σήμερα στον κινηματογράφο.
Δεν πήγε άσχημα η χρονιά όπως σε άλλα είδη που ήταν χάλια.
Oι ταινίες που ξεχώρισα:
The substance
Strange darling
Heretic
Blink twice*
Abigail
Speak no evil
A quiet place: Day one
Alien: Romulus
Oddity
MaXXXine
Δεν είναι φοβερή, είναι όμως καλή. Αξίζει μια θέαση. Δες το.
Pubity on Instagram: "Demi Moore won her first Golden Globe after 45 years in the industry, earning Best Actress in a Musical or Comedy for The Substance. 🏆🎬 The emotional win marked a career milestone for the iconic actress, who reflected on past struggles, including being dismissed as a “popcorn actress.” Moore credited The Substance for reigniting her passion for acting, emphasizing self-worth and perseverance in her heartfelt speech. (🎥 by @scoutlaruewillis) - #award #actor #family #wholesome #pubity"
222K likes, 832 comments - pubity on January 6, 2025: "Demi Moore won her first Golden Globe after 45 years in the industry, earning Best Actress in a Musical or Comedy for The Substance. 🏆🎬 The emotional win marked a career milestone for the iconic actress, who reflected on past struggles...www.instagram.com
Μετά από 45 χρόνια καριέρας κέρδισε Χρυση σφαίρα η Ντέμη Μουρ για το The substance και φαίνεται σε βίντεο πως ξεφάντωσε και η οικογένεια της….
Είναι τόσο καλή και η ταινία?
Είναι τόσο καλή και η ταινία?
Δεν είχα ενθουσιαστει μ αυτήν?Ξεκίνησε πολύ όμορφα…,αλλά ήθελα να δω και το τέλος…Θα δυσκολευτείς λίγο
αν κρίνω από όσα μας έχεις πει για το συγκεκριμένο είδος.
( βλέπω τελευταία το δοκιμάζεις συχνά και χαίρομαι γι αυτό)
Τέλειες ταινίες δεν υπάρχουν πια
Αναμφιβόλως από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Έγραψε ιστορία!!Κατα τη δική μου άποψη μια από τις καλύτερες και διαχρονικές ταινίες τρόμου.
Ξεχωρίζει η σκηνή της συνάντησης του Εξορκιστή με την Ελληνίδα μητέρα του στο σπίτι της με το τραγούδι "Ιστορία μου Αμαρτία μου" της Ρίτας Σακελλαρίου να παίζει από το ραδιόφωνο του σπιτιού
Και η στιγμή που ο Σατανάς που έχει κυριεύσει το σώμα της Linda BLair προσπαθεί να ξεγελάσει τον Εξορκιστή με τη φωνή της μητέρας του να μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά