HXEIA JMLAB ELECTRA 946 & KENTRIKO CC 901

P

plinakos

Guest
JMLAB / FOCAL cc901 - Κεντρικό - τιμή 1.350 € (4 ετών, ελάχιστη χρήση)



JMLAB / FOCAL Electra 946 - FloorStanding - επίσης ελάχιστη χρήση - 4.250 € - Χρώμα Classic - όπως του κεντρικού στη πιο πάνω φώτο.

 







P

plinakos

Guest
ΠΙΟ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:

3.650 Ευρω (οσο υπαρχει ακομα το Ευρω...)

Δυνατότητα ακρόασης και Δωρεάν μεταφοράς στο χώρο σας.
 

P

plinakos

Guest
κε Μελιδη Ευχαριστώ για τη διόρθωση, αλλά διαπιστώνω 2 μέτρα και σταθμά όπως επισήμανε και άλλο μέλος και τον κάνατε ban!

Nομιζετε οτι καιγομαι να κανω UP??

Η διευκρινηση μπηκε καθαρα για λογους τεσταρισματος της αντικειμeνικης μεταχειρισης!

Τι το διαφορετικό υπάρχει απο τη παρακάτω διευκρίνηση,

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79111

αφηστε που το δωρεαν μεταφορικα ειναι σημαντικη εκπτωση!


Κρίμα... να διαπιστωνω τετοια μεταλλαξη και συμπεριφορες που δεν υπηρχαν ακόμη οταν ηταν avforum ιδιοκτησιας εμπορικου καταστηματος.

Αντρεα νομιζω ως ιδρυτης πρεπει να επεμβεις.

Ευχαριστώ.
Πέτρος Πολυμενακος
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.130
Reaction score
30.740
Απάντηση: HXEIA JMLAB ELECTRA 946 & KENTRIKO CC 901

Παιδιά αν δείτε αγγελίες παλιές θα διαπιστώσετε ότι έχω αφήσει αρκετά έμμεσα up να περάσουν, ανάλογα με το πως ήταν διατυπωμένο το κείμενο και τι περιέγραφε.
Το ότι άφησα ένα μήνυμα επειδή δεν θεωρήθηκε εκείνη τη στιγμή έμμεσο up, δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσουμε όλα.

Κύριε Πολυμενακο ότι έκανα στο δικό σας ποστ, το κάνω συνεχώς και κάθε μέρα σε πολλές αγγελίες.
Μια απλή ανάγνωση προς τα πίσω αρκεί για να το δείτε.
Δεν το έκανα κατ΄εξαίρεση σε σας για κάποιο λόγο.
Και αν στο θέμα που αναφέρεστε με το λινκ σας έγινε ένα έμμεσο up και αφέθηκε (όπως και άλλα) δεν είναι λόγος να μπαίνει κάποιος και να χαλάει συνεχώς την αγγελία κάποιου.
Γι΄αυτό και έγινε μπαν στο μέλος, αφού πρώτα προειδοποιήθηκε και όμως αποκάλεσε "λαμόγιο" το μέλος που έβαλε την αγγελία.

Ούτε μπορώ να σπάω το κεφάλι μου κάθε φορά, αν κάτι που γράφει κάποιος είναι ακριβώς με το γράμμα του νόμου.
Δεν μπορεί ο κανονισμός πέρα από τη γενικότητα να έχει ειδικές παραγράφους και πρόβλεψη για κάθε περίπτωση.
Παρακαλώ μην δίνετε τόση έκταση σε απλά θέματα.

Να αναφέρω για παράδειγμα ότι ο κανονισμός λέει πως δεν πρέπει να δραστηριοποιείται κάποιος μόνο στις αγγελίες.
Και όμως αυτό γίνεται από κάποια μέλη με την ανοχή μας, με το σκεπτικό ότι δεν θα γίνει και καμιά ζημιά αν κάποιος πουλήσει και κάτι παραπάνω.
Όμως σε περιπτώσεις που κάποια μέλη καταχράστηκαν αυτή την ανοχή, λήφθηκαν μέτρα.
Και σε κάποια άλλα μέλη εστάλησαν προειδοποιήσεις.
 

P

plinakos

Guest
κε Μελιδη, Ευχαριστω για την απάντηση..

Οπως ισως θα εχετε προσεξει ακολουθω σχεδόν με ακριβεια το -10%, & στα πλαισια της ανοχης που εχετε δηλώσει του 7-8%.

Το αν δεν συμμετέχω η συμμετέχει κάποιος ενεργα σε άλλα threads του Forum μπορεί να σημαίνει πολύ απλά οτι μπορει να πιστευει οτι η γνωμη του ισως να μην μπορει να φανει χρησιμη σε καποιον λογω ελλειψης σημαντικων γνωσεων στο αντικειμενο η καθαρα ελλειψης χρόνου και να προτιμα να διαβαζει χωρις να γραφει.

Εκτιμώ οτι μια ξεκάθαρη πολιτική χωρίς αποκλίσεις με αυστηρή τήρηση των κανόνων είναι οτι καλύτερο και εξασφαλίζει αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Θα μπορούσατε για παράδειγμά να ορίσετε οτι επιτρέπεται στα μέλη να έχουν το δικαίωμα ενός Up στην ίδια αγγελία, ανά 1.000 μηνύματα τους η όποιο επίπεδο τα στατιστικά του forum βγάζουν στο τοπ 10% αριθμού μηνυμάτων ανά μέλος.

η να μη δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης αγγελιών σε μέλη που έχουν κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων

Σεβαστό, τίμιο και ξεκάθαρο σε όλους!

Ευχαριστώ
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.130
Reaction score
30.740
Απάντηση: HXEIA JMLAB ELECTRA 946 & KENTRIKO CC 901

Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά και έχουν συζητηθεί πολλές φορές διάφοροι κανόνες που θα έκαναν μια πιο αυστηρή πολιτική αγγελιών.
Ότι και να αποφασιστεί πάντα θα υπάρχουν αντιρρήσεις, διενέξεις, παράπονα κ.λ.π.
Δεν μπορούν να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις, όπως καταλαβαίνετε.

Π.χ. κάποιος αντί για up προσθέτει κάθε φορά και μια φωτο ή ένα νέο λινκ.
Πως να το πάρουμε, σαν έμμεσο up ή να το αφήσουμε;
Δεν γίνεται να ασχοληθούμε με τις αγγελίες σαν να είναι το πιο σοβαρό κομμάτι του AVSite.
Μπαίνουν διάφορες αγγελίες και άλλες φεύγουν αμέσως και άλλες παραμένουν εκεί για καιρό.
Άλλοι έρχονται, βάζουν μια αγγελία, πουλάνε και εξαφανίζονται.
Τι να κάνουμε; Να λάβουμε μέτρα για όλους και για όλες τις περιπτώσεις;
Δεν είναι υπερβολικό;
Τέλος θα ήθελα αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πρόταση ή παρατήρηση να γίνει στην σωστή κατηγορία διότι ήδη έχουμε κάνει κατάχρηση τον χώρο αυτής της αγγελίας.
 





Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Μηνύματα
3.041.069
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος
Top