Sleep
Dr. Jekyll & Mr. Hyde
- Reaction score
- 2.675
Θεός!καθως οι λαμπες φευγουν ....χωρις να παρουν αδεια και επειδη το κανουν προοδευτικα το καταλαβαινεις τελευταιος σαν τον ....κερατα ενα πραμα.
.
Θεός!καθως οι λαμπες φευγουν ....χωρις να παρουν αδεια και επειδη το κανουν προοδευτικα το καταλαβαινεις τελευταιος σαν τον ....κερατα ενα πραμα.
.
- όντως , αλλά και το αντίστροφο δηλ λάμπες ( πχ audio-Research ) , με τρανζιστοράτη υπογραφήΥπάρχουν πάντως κάποια τρανζίστορ που έχουν λαμπάτη υπογραφή.
Lavardin, Sugden, LFD είναι κάποια από αυτά, ίσως και τα Luxman σε καθαρή τάξη Α.
.
Τόσοι πολλοί βλαμμένοι είμαστε στον κάμπο που θα μας κάνουν και έκθεση;Ενα πουλάκι μου είπε πως την άνοιξη θα γίνει έκθεση και στην Θεσσαλονίκη.
Ισως και μια μικρή στη Λάρισα.
Δεν ξέρω , πες μας εσύ ...Τόσοι πολλοί βλαμμένοι είμαστε στον κάμπο που θα μας κάνουν και έκθεση;
Τώρα μας λείπει και ενα Μέγαρο για να κοντράρουμε την Θεσσαλονίκη, αν και έχουμε ένα στα μπετά εδώ και 10 χρόνιαΔεν ξέρω , πες μας εσύ ...
Δεν ξέρω πόσοι πολλοί "βλαμμένοι" είστε στον κάμπο, το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλές Cayenne στον κάμπο !!Τόσοι πολλοί βλαμμένοι είμαστε στον κάμπο που θα μας κάνουν και έκθεση;
Αστικός μύθος είναι οι Cayenne, ένα αστείο που διαδόθηκε και τώρα όλοι πιστεύουν ότι είναι αλήθεια.Δεν ξέρω πόσοι πολλοί "βλαμμένοι" είστε στον κάμπο, το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλές Cayenne στον κάμπο !!
Εδώ με κέρδισες τέλος, μη συνεχίζεις... μπορει να δωσει αυτο το συναισθημα στην φωνη του louis amstrong στο αλμπουμ μετην ella και να κρατησει την αναπαραγωγη των χαλκινων ΠΝΕΥΣΤΩΝ σε οργανικο τονο και οχι να σου ξυριζει αυτια η τρομπετα ..