- Reaction score
- 2.994
αχα ...Το μωρό;
[DOUBLEPOST=1557928879][/DOUBLEPOST]
Η κιθάρα πάντως στην φωτό του προφίλ είναι αναλογικότατη και πολύ 80's...
Δεν υπάρχει "ελπίς"
αχα ...Το μωρό;
Η κιθάρα πάντως στην φωτό του προφίλ είναι αναλογικότατη και πολύ 80's...
Οι κοκκινομάλες γενικότερα είναι φωτιά αλλά μετά από τα τελευταία κρούσματα
μυρτούλα= κος Παναγιώτης δεν ξέρεις τι σε περιμένει χαχαχ
Καλά τα λες αλλά τα σαμπ θα τα γλιτώσειςΤο " μωρό "... είναι πολύ δυνατός παίκτης και το πάει όλο το forum στη μια ρόδα !
.
Υ.Γ. : αν είναι θηλυκού γένους.... χαρίζω 2 sub, στα κουτιά τους .
.
αχα ...
Οι κοκκινομάλες γενικότερα είναι φωτιά αλλά μετά από τα τελευταία κρούσματα
μυρτούλα= κος Παναγιώτης δεν ξέρεις τι σε περιμένει χαχαχ
Το " μωρό "... είναι πολύ δυνατός παίκτης και το πάει όλο το forum στη μια ρόδα !
Τέτχοια αgνυπόστατα ψεύδη λεγόσαντε απ' τον εκ Γορτυgνίας κομμουgνιστή για τη γgλυκιά Μεgλίνα μας με αποτέλεζμα ή κοπέλα να σκιαχτεί και να μη ποgλυσυμμετέχει πχιά.Καλά τα λες αλλά τα σαμπ θα τα γλιτώσεις
μωρό.... με Χιούμορ και πολύ "εμπειρία"το "μωρο" ?
το "μωρο"
...
χμμμ
το "μωρο" ε ?
Το "μωρο" !
Και που να 'ξερες...Οι κοκκινομάλες γενικότερα είναι φωτιά
Και ενα καλο ειναι... Θα σε ενημερωσω οταν τελειωσω με το upgrade του σεταπ μου. Τωρα ξεκινησα.Το " μωρό "... είναι πολύ δυνατός παίκτης και το πάει όλο το forum στη μια ρόδα !
.
.
Καθε διμηνο που θα βγαινει ο ''ηχος'' θα βαζεις το εξωφυλλο στο ''εδω γελαμε''. Εκει ανηκει.
[DOUBLEPOST=1557936786][/DOUBLEPOST]
Μου φαινεται οτι αρχιζετε να χανετε το μετρο. Για κοιτα πανω τι γραφει ο τιτλος του θρεντ. Να σοβαρευομαστε σιγα-σιγα.Το θέμα δεν είναι το εξώφυλλο του ήχου... αλλά το δικό σου..
.
Αμα το λες εσύ ...Μου φαινεται οτι αρχιζετε να χανετε το μετρο. Για κοιτα πανω τι γραφει ο τιτλος του θρεντ. Να σοβαρευομαστε σιγα-σιγα.
Εξωγαλαξιακε μας φιλε, εξηγησου !- αν και είμαι στο μπαλκόνι, μ' έχει φτιάξει και η μυρωδιά του
Του περιοδικού , πατρίδα !Εξωγαλαξιακε μας φιλε, εξηγησου !
ποιανου η μυρουδια σ' εφθιαξε ?