Hyperion Sound 968

Reaction score
684
Απάντηση: Hyperion Sound 968

Φυσικά και δεν έχω ακούσει όλα τα ηχεία της αγοράς μέχρι 10.000Ε, έχω ακούσει πολλά από αυτά, ξέρω όμως πως κινείται το Marketing σε αυτή την αγορά όπως επίσης τι πλασάρουν οι εταιρίες επειδή το γουστάρει η πλειοψηφία του κόσμου.
Επίσης έχω ακούσει τα Hyperion πάρα πολλές φορές σε πολλούς συνδυασμούς.
σε ενα πραγμα διαφωνω. Στο 10.000 Ευρω. Θα επρεπε να ανεβασεις τον πηχη ακομα ψηλοτερα για αυτα τα ηχεια....

Οποιος εχει τον χωρο και τα συνοδα που απαιτουνται (απο αποψης ποιοτητας) για να οδηγησει αυτα τα ηχεια καλο ειναι να προετοιμαστει για πολυ μεγαλο (ευχαριστο) σοκ...

Οποιος ηταν σε μια εκθεση high end πριν απο μερικα χρονια που επαιζαν με συνοδα αστρονομικης αξιας θα καταλαβει τι εννοω...

Reaction score
88
Απάντηση: Hyperion Sound 968

Θέλω να κάνω μερικές διευκρινήσεις. Το ηχείο είναι σε αρίστη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα και τις κούτες. Παρόλα αυτά έχω ρίξει την τιμή κατά 60% λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν αυτήν την εποχή.Όταν λοιπόν έχω προτάσεις ανταλλαγών με φθηνότερα μηχανήματα και διαφορά χρημάτων όπως έχω αναφέρει πριν στην αγγελία μου, να ξέρετε ότι θα περιμένω την ανάλογη μείωση για τα μηχανήματα σας από εσάς ,καθώς και ελάχιστη διαφορά μετρητών 1500 ευρώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas