Hyperion

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Hyperion

Κύριε Θεοφιλάκο εξελίσσεστε σε επίλεκτο μέλος του avsite !

Και δεν κάνω καμία πλάκα!

Προτείνω δε (εφόσον το επιθυμείτε και εσείς και δεν σας δημιουργεί

κάποιο πρόβλημα ) να επιλέξετε κάποιο από τα αναφερόμενα ηχεία

που οσονούπω έρχονται και να μας τα δώσετε για ένα τριπλό

test υποκειμενικών εκτιμήσεων.

1) Στον χώρο του Κορακάκη όπου θα ακουστεί σε σύγκριση με τα

"μεγάλα" KEF.

2) Στον χώρο του Μιχαλάκη του Diabolical όπου θα συγκριθούν

με τα Κάρμα.

3) Και στον δικό μου χώρο όπου θα συγκριθούν με τα Martin Logan

Summit.

Δοκιμές όμως που θα υλοποιηθούν όχι πρόχειρα και με στιγμιαίες

διαδικασίες αλλά αφού θα εξασφαλιστούν από πλευράς μεθοδεύσεων-

tuning οι βέλτιστες κατά περίπτωση προϋποθέσεις απόδοσης

του "δοκιμαζόμενου" ηχείου !

Επίσης αφού ολοκληρωθούν οι ακουστικές εκτιμήσεις και καταχωριστούν

στο site προτείνω να μετρήσω το ηχείο και να γίνει προσπάθεια

καταγραφής εκτιμήσεων που αφορούν στην μικρή ή μεγάλη σχέση των

αντικειμενικών συμπερασμάτων με τα υποκειμενικά.....
:cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Hyperion

Γιατί δεν πας στον αντιπρόσωπο των Hyperion να τα ακούσεις; Εκτός αν τον φοβάσαι...
Γιατί θα έπρεπε να φοβάμαι τον ψηλό ? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ? Στο θέμα μας . Κάθε νοήμον θα έκανε ακρόαση . Είχα λοιπόν την τύχη να τα ακούσω στο μαγαζί του Τάσου με έναν χειροποίητο Γερμανικό τελικό , και λίγο αργότερα σε ένα σπίτι με κάτι ‘’παλιοβαβακες’’. Αυτά όμως ήταν πριν μερικούς μήνες , από καθαρή τύχη και άσχετα με την τωρινή αγορά . Όμως επειδή δεν είμαι ξερολας και είμαι νέος και εντυπωσιάζομε εύκολα , είπα να πάρω και μερικές γνώμες , που συνήθως δεν βλάπτουν κανέναν , εκτός αν δεν ξερής ότι εκτός από 2+2=4 και 3+1=4 και 1+3=4….

Reaction score
0
Ε, οχι κι επιλεκτο μελος κ.Τσαντουλη!!

Νομιζω οτι με υπερτιματε, σας ευχαριστω παντως.

Δεν εχω κανενα προβλημα να σας το δωσω για δοκιμες, συγκρισεις η οτι αλλο θελετε..

Βεβαια του Μιχαλη το Kharma ανηκει σε αλλη υψηλοτερη κατηγορια, αλλα με το Martin Logan νομιζω οτι υπαρχει βαση για συγκριση κι αντιπαραθεση.

Τωρα απο μετρησεις παρτε μια μετρηση απο Von Schweikert απο το εγκυρο γερμανικο Image hifi για το VR4SR: http://www.vonschweikert.com/_awards.htm#reviews

Reaction score
0

Χαίρετε και πάλι παιδιά . Με τα Hyperion κάτι στράβωσε και έτσι συνεχίζω να είμαι χωρίς ηχεία . Καμιά πρόταση μέχρι τα 3χιλ. καθώς τα περισσευούμενα αποφάσισα να τα ρίξω στην αγορά των Hypex UCD 700HD

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Hyperion

........................Επίσης αφού ολοκληρωθούν οι ακουστικές εκτιμήσεις και καταχωριστούν

στο site προτείνω να μετρήσω το ηχείο και να γίνει προσπάθεια
....
Θά καταχωριστούν σέ τμήματα ? Η μήπως ενοείτε θά ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ????????:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hyperion

Θά καταχωριστούν σέ τμήματα ? Η μήπως ενοείτε θά ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ????????:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Αντιγράφω κατά λέξη από το λεξικό 'Μπαμπινιώτη" σελίδα 869 :

καταχωρίζω ή καταχωρώ ;

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε τον τύπο καταχωρίζω (αντί του

καταχωρώ) όταν θέλουμε να δηλώσουμε την καταγραφή "κατά χώραν"

(στην οικεία θέση) μιας επίσημης ή τυπικής πληροφορίας:

το αγοραστήριο καταχωρίζεται στα βιβλία της εταιρίας-

όλες οι συναφείς πληροφορίες είναι καταχωρισμένες στα αρχεία

της κοινότητας.

Το καταχωρίζω (<κατά χώραν θέτω) διαφέρει από τα σύνθετα του χωρώ

"προχωρώ,βαδίζω" που δηλώνουν κατά βάση κίνηση :ανα-χωρώ

,προ-χωρώ,προσ-χωρώ,υπο-χωρώ,απο-χωρώ,εισ-χωρώ,

συγ-χωρώ,υπανα-χωρώ,παρα-χωρώ,εκ-χωρώ.

Το καταχωρίζω δηλώνει θέση (τοποθέτηση σε ορισμένη θέση) με σκοπό

την ταξινόμηση και διάκριση των πληροφοριών ............

Βεβαίως το καταχωρίζω προσδιορίζει ως προτιμότερες τις χρήσεις

καταχώριση,καταχωρισμός,καταχωρίσιμος,καταχωρισμένος.....

ΥΓ. Συνεπώς μάλλον δεν τα ξέρεις καλά και προτρέχεις.........

Reaction score
0

Θα καταχωρίσετε καμιά πρόταση ; Μια ιδέα ρε παιδάκι μου , και βλέπουμε …..

Reaction score
0

Μέσα στην αναζητήσει μου , το Σάββατο που μας πέρασε άκουσα και τα Viena Beethoven Baby . Τα οποία με εντυπωσίασαν με την ποιότητα κατασκευής τους με το που τα είδα . Όχι όμως και με το πρώτο άκουσμα . Μετά όμως από 1,5 ώρα ακρόασης τίποτα δεν με είχε Ξενίσει η ενοχλήσει , και μου είχε αφήσει και μια αίσθηση ισορροπίας και ευχαρίστησης . Και ταχύτητα είχανε και αέρινα ήταν και χαμηλό είχανε . Αυτά . Καμιά άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία ;

Reaction score
0

Κανένας δεν έχει ακούσει κάποιο ηχείο κοντά στα 3χιλ. , για να μου δώσει μια γνώμη ;

Juf

Reaction score
0
Φίλε άκου και τα SF Grand Piano. Προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο από τα Vienna. Επίσης παίζει και το ήχειο που παρουσιάζει ο κος Τσαντουλής σε αυτά τα λεφτά απ' όσο ξέρω.

Reaction score
0

Ευχαριστώ . Αυτά , δεν μου είχαν έρθει καθόλου στο μυαλό [ χειμώνα , καλοκαίρι ……… ] .

Reaction score
0

Καλησπέρα και επανέρχομαι . Άκουσα τα S.F. Concerto Grand Piano Domus και δεν μου άρεσαν . Άκουσα και τα ATC SCM40 και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν . Το θέμα είναι ότι στον αντιπρόσωπο τα άκουσα με ενισχυτικά πολύ μεγαλύτερης άξιας . Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ μέλος τα έχει στην κατοχή του , να ζητήσω να μας φιλοξενήσει [εμένα και το έτερο ήμισυ ] με τα δικά μου μηχανήματα , αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο , για 1 έως 2 ώρες και εννοείται ότι το όλο τρέξιμο, κουβάλημα , θα είναι δικό μου , όπως και τα ποτά της προτιμήσεως σας .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Άκουσα και τα ATC SCM40 και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν .
ομοϊδεάτη μου...

Το θέμα είναι ότι στον αντιπρόσωπο τα άκουσα με ενισχυτικά πολύ μεγαλύτερης άξιας . Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ μέλος τα έχει στην κατοχή του , να ζητήσω να μας φιλοξενήσει [εμένα και το έτερο ήμισυ ] με τα δικά μου μηχανήματα , αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο , για 1 έως 2 ώρες και εννοείται ότι το όλο τρέξιμο, κουβάλημα , θα είναι δικό μου , όπως και τα ποτά της προτιμήσεως σας .
Αυτό που λες μπορείς να το γλυτώσεις κουβαλώντας τον ενισχυτή σου στον αντιπρόσωπο των ATC.

Επί της ουσίας λόγω χαμηλής ευαισθησίας σίγουρα θα χρειαστείς έναν ισχυρό ενισχυτή με αυτά τα ηχεία. Ειδικά αν σου αρέσει να ακούς μουσική δυνατά.

Reaction score
0

ομοϊδεάτη μου...

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Αυτό που λες μπορείς να το γλυτώσεις κουβαλώντας τον ενισχυτή σου στον αντιπρόσωπο των ATC.
Να πω την αλήθεια μου δεν τον ρώτησα . Αλλά άντε να βρεις να παρκάρεις εκεί που είναι :mad_3: . Άσε που θέλω μαζί μου προ. Τελικό φίλτρο καλώδια :angel:. Αν ήμουν σίγουρος για τον τελικό ίσος να μην το πολυσυζητουσα .
Επί της ουσίας λόγω χαμηλής ευαισθησίας σίγουρα θα χρειαστείς έναν ισχυρό ενισχυτή με αυτά τα ηχεία. Ειδικά αν σου αρέσει να ακούς μουσική δυνατά.
Αν ήμουν σίγουρος για τον τελικό ίσος να μην το πολυσυζητουσα .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88