I Love 'WAV'

Reaction score
4
----------- I Love 'WAV' ------------​

- Like :615:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.440
Απάντηση: I Love 'WAV'

Μετά από δύο ώρες, δεν υπάρχει άλλος!

Μάλλον μόνο σε σένα αρέσουν! :136::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ναμαι και γω.....ταγαπαω και γω τα σκασμενα και περναμε καλα τα δυο μας....ασε που πολλα album τα κοπιαρω για να εμπλουτιζω την μεγαλη μου συλλογη!!!!
Φυσικα με εξωφιλακια ....ολοκληρωμενες δουλειες κυριες και κυριοι!!!!

Αληθεια....για αυτα τα WAV δεν λες Τιμπρουλι μου??:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ωραια συνεχιζω να ακουω αφοβα τα 5500 παλιοwavia της συλλογης μου....και μεγαλωνει λεμε!!!

Τωρα θα μου πειτε......σιγα ρε Βλαση ...τα εχεις ακουσει ολα αυτα???
Φυσικα οχι λεει ο Βλασης αλλα τα ετοιμαζω για προικα για τα αγορια μου ...καταλαβατε???:143::143:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.778

Εγώ δεν τα πάω καθόλου. Προτιμώ ape, για να τη σπάω στον Ear. Άσε δηλαδής που τα ape έχουν και καλύτερες χροιές. Πάντως, το απόλυτο high end είναι τα wavpack, που μπορούν να έχουν το cue embedded, ααααα τςςςςςς...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

. Προτιμώ ape, για να τη σπάω στον Ear. Άσε δηλαδής που τα ape έχουν και καλύτερες χροιές.

Πες μας κιολας οτι εχεις αγορασει και MAC παρεα με το AMARA και θα το καψω το πιτσι μου!!!!!!!!!!!!:116::143:

Reaction score
11

:611:

Τελικά πόσοι είμαστε..? :137:
Είμαστε πολλοί και, (πλην εσού, εμού, κογιότ, πιγκουΐνων, ω μπαρδόν παρασύρθηκα), σιωπηλοί.

Είμαστε η ήρεμη δύναμη!

Κικιρίκουουουου!

(Ω, μπαρδόν :120:)

Reaction score
4

Το καλοκαίρι δεχομαι συχνότερα επισκέψεις και φιλοξενώ αρκετούς..
Κάποιοι που "ακούν μουσική" λοιπόν φέρνουν σκληρούς και ακούμε ο ένας του άλλου. Παλαιότερα διαλέγαμε ποιο σι-ντι θα γράφαμε αλλά τώρα τα "παίρνεις όλα".... αλλά είναι mp3.
Στα πλαίσια της τεχνολογίας, της ευκολίας κατεβάζεις ότι θες και ακούς οπουδήποτε..
"Ακούω από φορητό" σου λέει και μου φτάνει το 192mp3 (άντε 320).
(Μιλάμε τώρα για φίλους που έχουν μουσική από cds ετών και όχι μόνο από το internet).

Κάποια από τα δικά μου παίζανε καλύτερα (ριπ από δικά μου σιντις)... και σε έναν, έκανε εντύπωση η 'διαφορά'.
Επειδή και εγώ χρησιμοποιώ mp3 (απο το τίποτα)...., καταλαβαίνω την υπεροχή του wav.

Τώρα γιατί I Love 'WAV' και όχι flac ή ape ή ......

Γιατί είναι συμβατό με τα όλα και παίζουν παντού από το λάπτοτ-φορητό-αμάξι- ί-οτιδήποτε, κτλ
...Εκτός του ότι δεν έχουν όλοι foobar ξέρετε και τα flac είναι ιδιότροπα...
-εννοείται και σε mac δεν έχεις πρόβλημα με τα wav.

Ενώ έχω τα cds εύκολα, πικάπ και δίσκους, κασσέττα, ραδιόφωνο..... ως format είναι αυτό που αγαπάω περισσότερο χωρίς να σημαίνει ότι είναι το "καλύτερο" βέβαια....

Reaction score
4

Ακούω διαφορές στα "internet files" με εκείνα από δικό μου rip.. :137:

Από τα flac δεν ακούω διαφορές αλλά όταν όταν είναι να δανείσεις σε κάποιον, πρέπει να του δώσεις να τρέξει και το foobar.... οπότε το wav είναι πιο βολικό...
Μετά ας το κάνει ότι θέλει αφού βρίσκεις εύκολα κονβέρτερ...:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: Re: I Love 'WAV'

κατσε ρε τιμπρε καπνιστη, δηλαδη ακους διαφορες μεταξυ mp3 και wav?
Νατο το φυτιλι:145:.....μπαρουτι ο Κογιας :141: ....φυγαμε

Reaction score
4.600

Καλα θα με τρελανετε? Ας υποθεσουμε οτι εχετε 15.000 αλμπουμ. Θα τα κρατησετε σε wav? Θελετε 10 τερα σκληρους, ενω χωρις να χανεται το παραμικρο σε ποιοτητα θα χρειαστειται τους μισους σκληρους και θα κανετε οικονομια περιπου κοντα στα 500 ευρω!

Τα 15.000 αλμπουμ δεν ειναι υπερβολη πλεον!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale