Ice Age - Κουίζ

Reaction score
0
Επειδή έχω πώρωση με την ταινία τί να κάνω για να κερδίσω;;;;;;;;;;

Υ.Γ. Πάλι πρέπει να πουλήσω το κορμί μου;;;;;;
ψψψψψτ.
κουλουρακια στην ομονοια δοκιμασες να πουλησεις;;;:mrgreen:

Aν θες να κερδισεις ,κανε δωρο στον Cine-Mod την Unrated εκδοση του "Μαντεψε τι κανω τα βραδια" με τον Ψαλτη
σε διπλη βιντεοκασσετα που περιεχει εκτος απο τις κομμενες σκηνες ,
το Making of καθως και ολο το Live πορνο
στην γνωστη σκηνη του Ψαλτη μεσα στο σινεμα :
"Δεν ειναι εκκλησια εδω; Kαι τα βογγητα δεν ειναι προσευχες πιστων; Kαι το Αξιος,Αξιος δεν ηταν επειδη χειροτονουσαν παπα" ;; :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
:) :)
Εχω πεσει σε χιουμοριστες και δεν ξερω τι να κανω.
Ατιμε πατρινοπουλε δεν θα ανεβεις πανω ;;
Θα πληρωσεις..

Reaction score
0
Μη κατηγορεις τον Dad αδικα; ΜοD .
Aπλα το μηλο κατω απ΄τη μηλια θα πεσει.
Παντως συμφωνω στο να πληρωσει.
:lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά δεν τα κατάφερα... Είναι από τα αγαπημένα μου animated :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, και εγώ μέσα για την κλήρωση. Φυσικά τις ξέρω αλλα δεν τις γράφω τις απαντήσεις. Ούτε με pm στον Ανδρέα. Γιατι να του αποκαλύψω τις απαντήσεις; 8)

Reaction score
0
Αντε μπας και κερδίσω τίποτα!!!!!!!!

Αλλά να μου πει σε λίγο θα βγει ο Σπύρος Μπλάτσιος και θα αρχίσει πάλι με γράφει όλο το σόι στο site για να κεδίσει αυτός!!!!!!!! :D :D :D
Από ό,τι φαίνεται ξεπέρασε το γεγονος ότι νοίκιασε το φορτηγάκι τσάμπα , για να παραβάβει τα δώρα του χριστουγεννίτικου διαγωνισμού!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Reaction score
5.050
Τί θα γίνει;;;;;;;;;;;

Θα πεις σε όλους ότι κέρδισα;;;;;;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απαιτω απολυτη διαφανεια!!!!! Οχι "γουτσου-γουτσου, ελα μωλέ, κολιτσάκι ειμαι.." και αλλα παρομοια! :twisted: Θα κερδισει ο καλυτερος χωρις "μέσο"! :lol: :lol:

Reaction score
5.050
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Απαιτω απολυτη διαφανεια!!!!! Οχι "γουτσου-γουτσου, ελα μωλέ, κολιτσάκι ειμαι.." και αλλα παρομοια! :twisted: Θα κερδισει ο καλυτερος χωρις "μέσο"! :lol: :lol:
Δεν σε κατάλαβα.......Τί εννοείς;;;;;;;;;;;;;
Ότι η προσωπικότητα και η ομορφιά μου θα κερδίσει;;;;;;;;;;;

Γούτσου...............

Reaction score
7
Με συγχωρείτε παιδιά αλλά εγώ κέρδισα...(Ανδρέα ξέρεις την Κρητική Μαφία ε?Αν δεν μου κάνεις το χατήρι...You hit me ,We hit you!)
Καθαρά και αξιοκρατικά.΄΄Οπως πήρε και η χορωδία του στρατού το 1ο βραβείο στην Χορωδία του Χαρίτωνα (όποιοι την έχουν δει με καταλαβαίνουν...Νομίζω??? 8))

Reaction score
6
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα με εχουν χώσει αυτές τις μερες και δεν εχει μείνει μυαλο.
Αυριο ο νικητής και φυσικά με διαφανεί κλήρωση χωρίς γούτσου και μπαλωθιες
8)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Cinemusic - Ανδρεας said:
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα με εχουν χώσει αυτές τις μερες και δεν εχει μείνει μυαλο.
Αυριο ο νικητής και φυσικά με διαφανεί κλήρωση χωρίς γούτσου και μπαλωθιες
8)
Ετσι σε θελω!! Ουτε απο απειλες, ουτε απο κολακειες να διαβαλλεσαι!!! Εσυ που εισαι τοοοοοσο καλος και τελειος και απιθανος και καταπληκτικος και Cinemusic και Ανδρεας και εχμ... ναι.. τελος παντων... Αμεροληπτος πανω απ'ολα!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI