Ifi audio Zen dac V1

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7.104
Aριστη κατάσταση,απόδειξη αγοράς,αρχική συσκευασία,καλώδια,κλπ,100 ευρώ.

Reaction score
7.104
Δηλαδή αποκλείεται κάποιος να έχει δυο ίδια? Το ένα πήγε στο πεθερό μου, όπως είχα γράψει, γιατί είχα πάει σε άλλο καλύτερο dac,στο ένα από τα δύο desktop συστήματα. Το δεύτερο το δίνω τώρα, γιατί απλά καταργώ το δεύτερο desktop σύστημα (υπάρχει και αγγελία για τα συνοδευτικά ηχεία). Mε την ενοποίηση των αγγελιών, απλά επειδή είναι ο ίδιος τύπος συσκευής, παρουσιάζετε σαν αναξιόπιστο το μέλος που πουλά κάτι. Δηλαδή τώρα φαίνεται ότι είπα ψέμματα τον Δεκέμβριο και ότι πουλώ ξανά την συσκευή, δεν είναι έτσι όμως!!!!! Να βάζουμε το serial number τότε, για να αποφεύγουμε τέτοιες περιπτώσεις.

Last edited:

Reaction score
7.104
Καλά σβήσατε το μήνυμα μου που εξηγώ ότι πρόκειται για διαφορετική συσκευή???? Παρακαλώ να κλειδωθεί η αγγελία.Ευχαριστω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Καλά σβήσατε το μήνυμα μου που εξηγώ ότι πρόκειται για διαφορετική συσκευή???? Παρακαλώ να κλειδωθεί η αγγελία.Ευχαριστω.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Απαγορεύονται οι διπλές αγγελίες αν δεν περάσει ένας χρόνος απο το τελευταίο post, απαγορεύονται τα up αν δεν περάσει μήνας.
Δεν ενδιαφέρει αν είναι ίδια ή τα ίδια, δεν επιτρέπονται προωθήσεις για εξηγήσεις.

Reaction score
7.104
Oι αγγελιες εχουν σοβαρο κενο στο θεμα αυτο και μελη παρουσιαζονται σαν αναξιοπιστα......δεν πειραζει Ας σβηστουν ολα τα μηνυματα γιατι δεν εχει και νοημα τελικα και να κλειδωθει.,ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas