MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Τώρα κι εσύ! θα στενοχωρήσεις γνωστό μέλος! τσ! τσ! τσ!Ο βελτιωμένος και απόλυτα συμβατός ήχος προέρχεται από το DTS. Στην καλύτερη περίπτωση φυσικά με το DTS: X.
Δεν έχει auro
Τώρα κι εσύ! θα στενοχωρήσεις γνωστό μέλος! τσ! τσ! τσ!Ο βελτιωμένος και απόλυτα συμβατός ήχος προέρχεται από το DTS. Στην καλύτερη περίπτωση φυσικά με το DTS: X.
Δεν έχει auro
στα του ηχου σωστα κανουν και εχουν στα κορυφαια μοντελα σταμπα....Κάτι τελευταίο σε ό,τι αφορά το σχόλιο στο τέλος, ότι "είναι καλό που η ΙΜΑΧ έχει επικεντρωθεί στα κορυφαία μοντέλα και όχι στα μεσαία/μικρά. Ότι η κορυφαία ποιότητα θα πρέπει να είναι προνόμιο των κορυφαίων μοντέλων": είναι -κατά τη γνώμη μου- ο βέβαιος δρόμος προς την αποτυχία (αν η σκέψη του παρουσιαστή απηχεί και τις απόψεις της ΙΜΑΧ).
Ειδικά αφού αφορά καταναλωτικά προϊόντα, που η επιτυχία τους καθορίζεται από το πόσο πουλάνε, και όχι για αίθουσες που με ένα μικρό παραπάνω αντίτιμο βλέπεις την ταινία σου με υψηλότερα standards.
Βλέπεις εφιάλτες με το atmos και μου αποδίδεις πράγματα που δεν γράφω.γι αυτο σου λεω οτι κρινεις χωρις να εχεις ακουσει.....και οχι μονο εσυ.
....σε καταλαβαινω οτι σαρεσει το atmos, αλλα δεν εχεις αισθηση περβαλοντος οπως αλλα forma.....το dts εχει στα specs του auro setup
αν ακουσεις auro 11.1 η 13.1 θα νομιζεις οτι το atmos ειναι σαν 7.1
που είναι απλώς αναφορά των γεγονότων όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Όχι;Αυτό που μέχρι τώρα φαίνεται, είναι η προσπάθεια της DTS να ανέβει στο τραίνο της ΙΜΑΧ ή και το ανάποδο. Στον ήχο, μήπως η DTS προλάβει να αντιμετωπίσει την κυριαρχία της Dolby στα 3D surround formats. Στην εικόνα, μήπως η ΙΜΑΧ προλάβει την διαφαινόμενη επικράτηση του Dolby Vision.
Εφιάλτες part #2στα του ηχου σωστα κανουν και εχουν στα κορυφαια μοντελα σταμπα....
....στα της εικονας δεν υπαρχει θεμα...
δεν μπορεις να ακουσεις αυτο που θελει η imax dts με 7 καναλια η 9
....δεν ειναι dolby που δουλεψε τον κοσμο με το 7.1.2 η με ηχεια πανω σε αλλα ηχεια δινοντας τους την εντυπωση οτι θα ακουσουν atmos ...ελεος πια !!!!!!
αν σαν hardware είναι ικανός και δεν το δώσουν θα είναι απαράδεκτοικαι εγω ειδα χθες οτι κατι δινει, αλλα του ειπα μετα και δεν ειδα τι ειναι....
...λες στον 7011 να δινει imax ;
κανονικα στον 7012 επρεπε να δωσει αφου δινει στον 8012 ....απαραδεκτον !!!!