JBL 4530... AFTER THE REBUILD !

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436
Απάντηση: JBL 4530... AFTER THE REBUILD !

Μπραβο! ωραια πραγματα............
Μπορεις να μας πεις ποια μεγαφωνα εβαλες??

Reaction score
1.538

WOOFER B&C δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο .15αρι 100 DB

Reaction score
0

πολυ ωραιο
απο αποδωση πως παει
με τι τα εχεις σινδεσει?

Reaction score
460

WOOFER B&C δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο .15αρι 100 DB
Καλημερα,γιατι δεν εβαλες τα οριτζιναλ μεγαφωνα της jbl και προτιμησες αλλα?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.167
ΠΟλυ ομορφο το βλεπω Νικο μπραβο πολυ καλη προσπαθεια!
Πες μας και λιγο για το πως παιζει

Reaction score
1.538

λοιπον... τα γουφερ παιζουν απο εναν crown ο οποιος προσπαθησα να ειναι λιγα σχετικα watt για να μην χαλασω την παραδοση μιας και απο οσα εχω διαβασει και εχω δει απο φορουμ και σελιδες που ασχολουνται με τον vintage ηχο τα ηχεια αυτα και κυριως στην περιπτωση που θελει καποιος να τα δουλεψει σαν φουλ ρειντζ δεν θελουν watt . τωρα αν καποιος το δουλεψει στα λεγομενα τζαμαικανα συστηματα με γουφερ μεγαλων διαδρομων τοτε ναι θελουμε βατ. τα tweeter & κορνες οδηγουνται επεισης απο εναν μικρο αλλα ζεστο τελικο της ROTEL. τα Β&C εχουν μπει κυριως δοκιμαστικα αλλα μπορω να πω πως ακουγονται αρκετα καλα χωρις να ειναι πολυ φωνακλαδικα και δουλευουν καλα σε χορν καμπινες . ιδιαιτερες γνωσεις στον ηχο δεν εχω αλλα μπορω να πω πως εχω αρκετα καλο αφτι :114: ... επεισης τα original jbl ηχεια που ειχα βρει ηταν αρκετα ταλαιπωρημενα και με σερβις και δεν ηθελα να τα παρω. τα ηχεια ακομα ολοκληρωμενα δε τα εχω ακουσει για να εχω γνωμη γιατι τωρα δουλευω το 2ο και επεισης περιμενω ανταπτορα για τις κορνες οπως επεισης 2 bullet της jbl.

Reaction score
460

Εαν μπορεις να βρεις τα οριτζιναλ μεγαφωνα θα ακουσεις αλλα πραγματα!!!!Ψαξε στο bon stoudio εαν εχει ανταλλακτικα για ρικονινγκ (σιγουρα εχει,εαν οχι θα σου παραγγειλει) τωρα το ηχειο σου απλα δεν ειναι jbl οταν το κανεις οριτζιναλ jbl θα καταλαβεις τι εχεις!!!
Παντα φιλικα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.167
Ο Αντωνης φιλε Retro απ οτι καταλαβες εχει τα επετειακα Everest και ειναι απολυτος γνωστης των JBL .
Μπορει να βοηθησει παρα πολυ

Bεβαια.................

Πρεπει να παρει και ενα καλο πλατο με μια Κοetsu...:116:

αλλα τον συγχωρουμε...!!:116::116:

Reaction score
1.538

ρεκονινγκ για τα οριτζιναλ μονο απο ebay αλλα και παλι δεν θα εχουν την ιδια αποδοση απο οσο ξερω. αν βρω τα οριτζιναλ απο ebay σε καλη κατασταση ισως τα παρω ;) εμενα μου αρεσουν τα κακασχημα εβερεστ DD 55000 :p

Reaction score
460

ρεκονινγκ για τα οριτζιναλ μονο απο ebay αλλα και παλι δεν θα εχουν την ιδια αποδοση απο οσο ξερω. αν βρω τα οριτζιναλ απο ebay σε καλη κατασταση ισως τα παρω ;) εμενα μου αρεσουν τα κακασχημα εβερεστ DD 55000 :p
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα ρεκονινγκ,εχω κανει πανω απο 10 φορες,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!Αρκει να τα πας σε καλο τεχνιτη!
Ρωτησες στο μπον στουντιο για ανταλλακτικα,και σου ειπαν δεν εχουν?
Υ.Γ δεν εχω τα εβερεστ,τα K2S 9800SE εχω, τα 4312 stoudio monitor,και καποια αλλα συνοδευτικα για το χομ σινεμα και λοιπους χωρους.

Reaction score
460

τα ανταλλακτικα για ρεκονινγκ με κωδικο 2220Β το μπον τα εχει.Ο επισημος κωδικος της jbl (που ειναι καταχωρημενος) ειναι,jbl-C16R2220B,και στοιχιζουν γυρω στα 250ε +φπα ανα τεμαχιο.
Μπορει να εχουν ακριβυνει τωρα αλλα.........αλλα πραγματα θα ακουσεις φιλε μου.....
Κανε την κινηση και θα αποζημειωθεις πληρως!!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.133
Η B&C δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία ώστε να την απαξιώνουμε έτσι.
Κάποιες μονάδες της είναι πολύ καλές.

Reaction score
1.538

Υπαρχει αλλο ενα βασικο προβλημα ...επειδη δεν ειχα παρει τα γουφερ εκλεισα τις τρυπες για τα αγκιστρα των γουφερ ( αν εχετε τα πιανουν 4 αγκιστρα γυρο γυρο τα οποια ειχαν χαθει) αλλα θα το τσεκαρω για μεταχειρισμενα.. επεισης με το ρικονινγκ το αισθητικο αποτελεσμα δεν ειναι ωραιο... ειχα κανει σε 2 peavey και ηταν πολυ ασχημο μπροστα...ο τυπος ειχε και καλα καλυψει τις κολλες με μαυρη μπογια .... ομορφα τα 4312 αλλα το ονειρο μου ειναι τα 4350 ... ερωτας... με ενα ζευγαρακι λενσις επανω ....φωτια ...:141::135::135::135:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: JBL 4530... AFTER THE REBUILD !

Η B&C δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία ώστε να την απαξιώνουμε έτσι.
Κάποιες μονάδες της είναι πολύ καλές.
Πετρο καλημερα,δεν τα απαξιωνω σε καμια περιπτωση αλλα το ηχειο του φιλου ειναι jbl και με την τοποθετηση αλλων μεγαφωνων απλα δεν ειναι jbl!
Αλλιως θα παιξει ενα οριτζιναλ jbl και αλλιως μια καμπινα jbl με αλλα μεγαφωνα.
Η καμπινα αυτη ειναι μετρημενη και φτιαγμενη για τα συγκεκριμενα μεγαφωνα τωρα αμα βαλεις αλλα.......και καλης ποιοτητας να ειναι δεν θα ειναι οριτζιναλ.
Παντα φιλικα.

Reaction score
1.538

συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα τα συγεκριμενα μεγαφωνα που ειχε ηταν για πεταμα... παντως στο παρελθον επειδη τα συγκεκριμενα jbl ειχαν κατακλισει τις disco σε ολο τον κοσμο πολλοι ηταν εκεινοι που αλλαζαν τα οριτζιναλ μεγαφωνα με αλλου τυπου .

Reaction score
1.766

Πετρο καλημερα,δεν τα απαξιωνω σε καμια περιπτωση αλλα το ηχειο του φιλου ειναι jbl και με την τοποθετηση αλλων μεγαφωνων απλα δεν ειναι jbl!
Αλλιως θα παιξει ενα οριτζιναλ jbl και αλλιως μια καμπινα jbl με αλλα μεγαφωνα.
Η καμπινα αυτη ειναι μετρημενη και φτιαγμενη για τα συγκεκριμενα μεγαφωνα τωρα αμα βαλεις αλλα.......και καλης ποιοτητας να ειναι δεν θα ειναι οριτζιναλ.
Παντα φιλικα.
αυτο ακριβως.

πολυ καλη η b&c αν οι καμπινες ηταν φτιαγμενες για αυτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.080
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK