JVC 4K DLA-NX9 DLA-N7 DLA-N5

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Καλέ μετάφρασέ μας το βρε Μανώλη. :p
''Weiter heißt es, dass die neuen nativen 4K/HDR Beamer DLA-N5, DLA-N7 und das 8K e-Shift Gerät DLA-NX9 ungefähr Richtung Ende Januar/Anfang Februar in Deutschland eintreffen werden. ''

Αγγλικά:''It also states that the new native 4K / HDR projectors DLA-N5, DLA-N7 and the 8K DLA-NX9 e-Shift device will arrive in Germany approximately towards the end of January / beginning of February.''

Ελληνικά:''Αναφέρει επίσης ότι οι νέοι εγχώριοι 4K / HDR προβολείς DLA-N5, DLA-N7 και η συσκευή 8K DLA-NX9 e-Shift θα φθάσουν στη Γερμανία περίπου στα τέλη Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου.''

:p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.015
JVC 4K τέρμα οι καθυστερήσεις.

Η JVC Kenwood ανακοίνωσε στους μεταπωλητές της, με επιστολή της 21ης Δεκεμβρίου 2018, ότι επιλύθηκαν τα τεχνικά ζητήματα που επηρέασαν τα νέα μοντέλα 4K DLA-N5 , DLA-N7 και DLA-NX9 .

Συνεπώς, η μαζική παραγωγή ξεκίνησε και οι πρώτοι προβολείς που θα φθάσουν στους αντιπροσώπους τον Ιανουάριο του 2019 θα είναι οι N7 και NX9 , ακολουθούμενοι λίγο αργότερα από το N5 .

http://perfectimage.gr/2018/12/22/j...j3Qkai0RtKP4_eF6jgY81rsk4gHuo2K_OGLnYHdF0rHrs

:party::party::party::party:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.763
Τα ίδια λέτε όλοι. Περιμένετε το μέλλον που είναι ήδη εδώ. :p:p

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
5.130
Άντε με το καλό η επομενη φουρνιά του 2020 που περιμενω εγώ για να ψωνίσω ...
Τότε θα εχουν και οι μικρότερες σειρές.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Ελληνικά:''Αναφέρει επίσης ότι οι νέοι εγχώριοι 4K / HDR προβολείς DLA-N5, DLA-N7 και η συσκευή 8K DLA-NX9 e-Shift θα φθάσουν στη Γερμανία περίπου στα τέλη Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου.''
Ως συνήθως,συνεπέστατοι....η' όπως λέει και ο ευτυχής; κάτοχος''Warten hat ein ende''
n7.jpg

n71.jpg

n72.jpg

Reaction score
98
Δε ρωτάς τους π@π@ρες ποτε θα αρχίσουν τη διανομή Ευρώπη μιας κι είσαι εκεί; Σε λίγο θα γεννήσουμε με τόση καθυστέρηση.:D
Αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα περάσω να μεταφέρω τις ανησυχίες σας

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.763
Που να τους καεί το booth...
Καλέ Γιώργο, μέχρι να τον παραλάβεις θα έχει έρθει η ώρα να μου τονε πουλήσεις. :D

Επειδή όμως είμαι καλούλης κατά (πολύ) βάθος, θα σ' τον αφήσω έναν μήνα. :p

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος