ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Εσύ να πας να πάρεις προβολέα Microsoft...αφού πήρε το χρήμα με τις μαϊμουδιές(e-shift) είπε να ξεκουραστεί φέτος και να ασχοληθεί μόνο με native 4K που στην ουσία είναι ακόμα άχρηστο....
Εσύ να πας να πάρεις προβολέα Microsoft...αφού πήρε το χρήμα με τις μαϊμουδιές(e-shift) είπε να ξεκουραστεί φέτος και να ασχοληθεί μόνο με native 4K που στην ουσία είναι ακόμα άχρηστο....
Με δεδομένο ότι ο 500 έχει εξαιρετική εικόνα, ο χώρος είναι τυπικό σαλόνι και ο χρήστης είναι απλόςκατα την γνωμη σας, θα ειναι ευκολα ορατη, η διαφορα ενος x500 με εναν x700 σε ενα τυπικο σαλονι με αντανακλησεις κτλ
ή μηπως οι διαφορες θα ειναι πολυ δυσδιακριτες και θα θελει bat cave για να γινουν ευκολα αντιληπτες..; (μιλαμε για εναν απλο χρηστη, οχι να τις ψαχνουμε με το μικροσκοπιο και επαγγελματικα εργαλεια)
τον x900 δεν τον βαζω, γιατι νομιζω οτι ενας x700 με επαγγελματικο καλιμπραρισμα θα εχει την ιδια εικονα με τον x900.
Ο 900 έχει αρκετά καλύτερο μαύρο. Αν δεν με πιστεύεις, η γνώμη του ειδικού ίσως σε πείσει. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο contrast μέχρι και 25%) και πιο φυσικές διαβαθμίσεις χρώματος και κλίμακας του γκρι. Κάπου σε ξένα φόρουμ κυκλοφορεί ένα συγκριτικό μεταξύ του 70 και του 90.Νομιζω οτι 700 & 900 εχουν την ίδια οπτική μηχανή οποτε δεν νομιζω να εχουν διάφορα.. Αλλα anyway..
Του 2013 είχαν περιςςοτερες ρυθμίσεις απο οτι τα μοντέλα του 2014;
Μ'αρέσεις....έχεις το 'γνώθι σαυτόν'Μας βλέπω του χρόνου να ξηλωνόμαστε χοντρά...
Ακόμα τον 'Χ3' έχεις;πως μπορείς να το κάνεις αυτό στη JVC;loggeo προτείνω δεκαήμερο banBρεεεεε καλά έκανα και παρήγγειλα απλά μία λαμπίτσα για τον Χ3 μου για φέτος..
Το στόμα μου είναι ερμητικά κλειστό...Μη μου πεις ότι εννοείς τον 900;![]()