Jvc kw avx810

Reaction score
0
Κατ'αρχήν καλώς σας βρήκα!:123: Έχω στην κατοχή μου το Jvc kw avx810 και μπορώ να πω πως είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Θα ηθελα να τοποθετήσω ενα TV tuner στην παραπάνω πηγή..Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? Πρέπει να ειναι απαραιτητα Jvc το tuner η δεν έχει σημασία? Εν κινησει θα βλεπω τιποτα ή....Τιποτα απολυτως?:128:

Reaction score
1.269
Καλή η JVC αλλά δεν συγκρίνεται με την Pioneer.
Τα ακριβά μοντέλα κυρίως της Pioneer έχουν μινιμαλιστικό design (που όλοι εντυπωσιάζονται) με πληθωρικές λειτουργίες..

Agg

Reaction score
0
Απάντηση: Jvc kw avx810

Κατ'αρχήν καλώς σας βρήκα!:123: Έχω στην κατοχή μου το Jvc kw avx810 και μπορώ να πω πως είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Θα ηθελα να τοποθετήσω ενα TV tuner στην παραπάνω πηγή..Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? Πρέπει να ειναι απαραιτητα Jvc το tuner η δεν έχει σημασία? Εν κινησει θα βλεπω τιποτα ή....Τιποτα απολυτως?:128:
Aναλογα την περιοχη που θα εισαι και τι κεραια θα βαλεις.

Reaction score
0

Κανεις δεν το εχει η δεν το γνωριζει το tuner αυτο??:134:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Jvc kw avx810

Καλή η JVC αλλά δεν συγκρίνεται με την Pioneer.
Τα ακριβά μοντέλα κυρίως της Pioneer έχουν μινιμαλιστικό design (που όλοι εντυπωσιάζονται) με πληθωρικές λειτουργίες..
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Γιατί τον πήρες απο τα μούτρα τον άνθρωπο; Δεν ρώτησε τις διαφορές με την pioneer. Για tv ρώτησε.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Κανεις δεν το εχει η δεν το γνωριζει το tuner αυτο??:134:
Ναι είναι καλό και δυσεύρετο. Δεν έχει την δυνατότητα να το χειριστείς απο το touch παρα μόνο απο το τηλεχειριστήριό της. Κάνε λίγο υπομονή γιατί σε λίγο καιρό θα δουλεύουν μόνο τα ψηφιακά. Θα ξεκινήσουν απο τον Χορτιάτη (Θεσ/νίκη) μέσα στο 2009 και μετά Αθήνα. Οπότε θα αγοράσεις μια και καλή τον ψηφιακό δέκτη που θα δουλεύει και με το touch.

Reaction score
0

Οταν λες πως θα δουλευουν μονο τα ψηφιακα τι εννοεις?? Δεν με απασχολει κ τοσο το θεμα touch στην tv οποτε σκεφτομαι να το παρω το tuner της jvc αρκει να ειναι καλο..

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Οταν λες πως θα δουλευουν μονο τα ψηφιακα τι εννοεις?? Δεν με απασχολει κ τοσο το θεμα touch στην tv οποτε σκεφτομαι να το παρω το tuner της jvc αρκει να ειναι καλο..
Σήμερα ο κάθε σταθμός εκπέμπει σε 2-3 συχνότητες με αποτέλεσμα να υπάρχει κορεσμός χώρου. Σε λίγο καιρό που θα εκπέμπουν ψηφιακά θα υπάρχει μια συχνότητα εκπομπής για κάθε κανάλι αποκαθιστώντας το σημερινό αλαλούμ (πιάνω απο Αίγινα-Πάρνηθα-Υμητό). Γνωρίζω ότι λίγος καιρός απομένει για τους αναλογικούς δέκτες. Μόνο στα Βαλκάνια έχουμε ακόμα τους αναλογικούς. Μόλις γίνει ψηφιακή εκπομπή δεν θα δουλεύουν οι δέκτες μας. Τώρα αν θες να το αγοράσεις το αναλογικό της jvc που είναι πολύ καλό φοβάμαι ότι σε λίγους μήνες θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με το ψηφιακό γιατί δεν θα δουλεύει.

Reaction score
0

A ok καταλαβα τι θελεις να πεις... ποιος περιμενει ομως...??:136: Μιλαμε για πολυυυυυ καιρο ακομα? Και καλα οσοι δν εχουν ψηφιακο δεκτη τι θα κανουν?? Θα αναγκαστουν να αγορασουν αλλιωσ Tv γιοκ??

Reaction score
0

Kαια μια ερωτηση η οπιοα μπορει να φανει εντελως μα εντελωσ χαζη σε καποιους αλλα επειδη ειμαι λιιιιγο ασχετος....ειπα να ρωτησω..Λοιποοοον σκαει η ερωτηση....καλυφθειτε...
Το οποιοδηποτε tv tuner για το αυτοκινητο..αν το αγορασεις απο εξωτερικο δλδ απο κορεα η αγγλια κλπ...Θα εχει προβλημα με τις συχνοτηες εδω η θα βλεπει κανονικα..??Αυτααα!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Kαια μια ερωτηση η οπιοα μπορει να φανει εντελως μα εντελωσ χαζη σε καποιους αλλα επειδη ειμαι λιιιιγο ασχετος....ειπα να ρωτησω..Λοιποοοον σκαει η ερωτηση....καλυφθειτε...
Το οποιοδηποτε tv tuner για το αυτοκινητο..αν το αγορασεις απο εξωτερικο δλδ απο κορεα η αγγλια κλπ...Θα εχει προβλημα με τις συχνοτηες εδω η θα βλεπει κανονικα..??Αυτααα!
Όχι είσαι καλυμένος. Δεν είναι ντροπή καμμία ερώτηση.

Reaction score
0

Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου! Οντως υπαρχει ψηφιακο tuner Jvc..Μολις το βρηκα..Δεν το ηξερα..! Ειναι ομως αρκετα εως πολυ ακριβο..ακομα τουλαχιστον. Ευχαριστω και παλι!!:116:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis