- Reaction score
- 9.603
Και μάλλον η πρώτη παρτίδα θα είναι εδώ αρχές του 2020.Πάντως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από έλληνα να πάρει την αντιπροσωπία.
Και μάλλον η πρώτη παρτίδα θα είναι εδώ αρχές του 2020.Πάντως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από έλληνα να πάρει την αντιπροσωπία.
Θέλεις να μπορείς να ελέγχεις την ένταση? Δες αυτό(υπάρχουν και άλλα παρόμοια από άλλες εταιρίες):Μια ερώτηση, καθώς περιμένω τα μικρά Kali.
Επειδή το Teac UD-501 δεν έχει μεταβλητή έξοδο, θα μπορούσα να πάρω το σήμα από την έξοδο ακουστικών και να το στείλω στο καρφί των ηχείων, ή να προγραμματίζω αλλαγή DAC;
Ρουν.
Από το κινητό.
Αλλά τα ηχεία θα βγάλουν με το ζόρι στάθμη αναφοράς στο 1μ.
Δε βλέπω λόγο να μειώσεις ποτέ τη στάθμη.
Αν εφαρμοστεί (ως προβλέπεται) κάποια ισοστάθμιση, θα μειώσει περαιτέρω τη στάθμη.
Νομίζω πως μια χαρά θα παίξουν χωρίς έλεγχο στάθμης.
Ο έλεγχος στάθμης κατά βάση χρειάζεται όταν μπορείς να ανέβεις πολύ πιο πάνω από στάθμη αναφοράς...
Όσο είναι ανοιχτές οι ραφές, γίνεται μια χαρά, πραγματοποιώ τέτοιες εξετάσεις εδώ και άπειρα χρόνια...Η΄ ξεκίνησε να κάνει υπερήχους εγκεφάλου
Να ποστάρεις και ποιές μπύρες ήπιατε στο ανάλογο thread.Όσο είναι ανοιχτές οι ραφές, γίνεται μια χαρά, πραγματοποιώ τέτοιες εξετάσεις εδώ και άπειρα χρόνια...
Λεπτομέρειες περί της εξέτασης, αν θες το βράδυ, μαζί με τις μπύρες.![]()
Άλλαξε το πρόγραμμα. Τετάρτες.Δεν είναι Πέμπτη!
100.000$Καλά είναι νωρίς, τώρα το πήρε.
Εντύπωση πάντως μου κάνει το κόστος απόκτησης του Klipper. $164;
Είναι $164 αρκετά για να αντικαταστήσει τις μετρήσεις ανηχοϊκού θαλάμου που θέλει εξαψήφια νούμερα;
Έχεις δίκιο.100.000$