kia pro-ceed fl 1,6

Reaction score
265
Την γνωμη σας παρακαλω για το αυτο/το.Στα 17.500e περιπου που κοστιζει με πινακιδες και υπερπληρες εξοπλισμο(με ηλιοροφη και esp) αξιζει η αγορα του λετε?Τα τουρμπακια που ειναι της μοδας στις ημερες μας,τα ξεχναμε διοτι ο υποψηφιος ειναι της παλαιας σχολης που θελει ατμοσφαιρα και το κεφαλι του ηρεμο χωρις τις ζημιες και τα ντραβαλα που θα ερθουνε καπια στιγμη λογο τουρμπηνας.Πιστευω ειναι απο τα πιο ωραια,αν οχι το ομορφοτερο της κατηγοριας του,με εξοπλισμο υπερ αρκετο και πολυ καλους χωρους.

Reaction score
1.188
Απάντηση: kia pro-ceed fl 1,6

Είναι το ομορφότερο της κατηγορίας του από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις!

Reaction score
265

Είναι το ομορφότερο της κατηγορίας του από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις!

Η εκδωση που αναφερομαι εχει και φλασακια στους καθρεπτες,πραγμα που στην παρουσα φωτο,δεν υπαρχει.Ειναι πολυ ωραιο αμαξακι

Reaction score
807

Αν θες αξιοπιστο ατμοσφαιρικο 1600 με καλη τιμη και εξοπλισμο και μακραν καλυτερους χωρους, πας σε ford focus...
Δεν αναφερω καν το καλυτερο στησιμο...

Reaction score
265

Αν θες αξιοπιστο ατμοσφαιρικο 1600 με καλη τιμη και εξοπλισμο και μακραν καλυτερους χωρους, πας σε ford focus...
Δεν αναφερω καν το καλυτερο στησιμο...
Το αξιοπιστο το κουβεντιαζουμε αν θελεις.............οπως και την καλη τιμη.

Reaction score
2.001

Από θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου και χιλιομέτρων, θεωρώ και εγώ ότι Hyundai & Κia (ένα και το αυτό) είναι από τις καλύτερες.... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε προβληματίσει!

Τώρα στήσιμο κλπ εκεί πάμε αλλού (και με άλλα ευρο...)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Μόλις με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνει κανείς το πάτωμα του Focus χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας (Mazda 3). Βέβαια, το Mazda δεν έχει ηλιοροφές και λαμπάκια στους καθρέπτες και άλλα τέτοια, αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα. Εξαρτάται τί ζητάει κανείς και πώς αντιμετωπίζει την αγορά ενός αυτοκινήτου. Πώς να το πω, αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο, κοιτάει το στήσιμο, το μοτέρ και την αξιοπιστία. Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το Ceed δεν είναι κακό στο δρόμο, αλλά δεν είναι ούτε Focus / Mazda 3 / S40 / C30, πόσο μάλλον Leon.

Πάντως, αν δεν τον ενδιαφέρουν οι πίσω πόρτες, ας έχει σοβαρά υπ' όψιν του και το C30.

Reaction score
807

Το αξιοπιστο το κουβεντιαζουμε αν θελεις.............οπως και την καλη τιμη.
H εκδοση trend αν δεν κανω λαθος εχει και ηλιοροφη με πληρη εξοπλισμο και αρκετα οικονομικη.
Μακραν καλυτερο στησιμο και χωροι,οπως και η ποιοτητα στο εσωτερικο με μαλακο πλαστικο.
Μην κοιτας τις τιμες καταλογου.Πηγαινε σε αντιπροσωπεια και θα σου κοψουν αρκετα χρηματα.
Δεν θελω να παρεξηγηθω, το ceed ειναι καλο αμαξι, αλλα οχι για την ακριβη του εκδοση και ουτε για τα 1600 κυβικα, εκει μπαινει σε αλλων τα χωραφια και δεν το παιρνει...
Μονο σε 1400 κυβικα...

Reaction score
995

Αν αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Πάντως και το 1400 είναι γρήγορο με λιγότερο θόρυβο και λιγότερη (σαφώς) κατανάλωση.

Μην το αποκλείεις.

Reaction score
265
Re: Απάντηση: kia pro-ceed fl 1,6

H εκδοση trend αν δεν κανω λαθος εχει και ηλιοροφη με πληρη εξοπλισμο και αρκετα οικονομικη.
Μακραν καλυτερο στησιμο και χωροι,οπως και η ποιοτητα στο εσωτερικο με μαλακο πλαστικο.
Μην κοιτας τις τιμες καταλογου.Πηγαινε σε αντιπροσωπεια και θα σου κοψουν αρκετα χρηματα.
Δεν θελω να παρεξηγηθω, το ceed ειναι καλο αμαξι, αλλα οχι για την ακριβη του εκδοση και ουτε για τα 1600 κυβικα, εκει μπαινει σε αλλων τα χωραφια και δεν το παιρνει...
Μονο σε 1400 κυβικα...
Το εχω κανει βολτα και το focus Δεν εχει την αισθηση του κια και στον ιδιο εξοπλισμο ειναι ακροβοτερο.Επιπλεον,απο θεμα εμφανισης,ειναι αρκετα ασχημο για τα δικα μου γουστα.Ειναι λιγο πιο ανετο απο το κια,αλλα απο την αλλη δεν ειναι και το γκαζι που θα περιμενες απο 1.600αρι με 120 αλογα.Ειναι λιγο αργα τα ζωα μου.Αν δουμε και τις τιμες των ανταλακτικων της ford,κλαψτα χαραλαμπε αν παθεις ζημια,πραγμα που θα γινει καποια στιγμη και μαλιστα οχι και σε μεγαλο χρονικο διαστημα απο την αγορα του.Τεσπα το focus δεν μου κανει,δεν με κανει να νιωθω ευχαριστα τοσο οταν το βλεπω απο εξω οσο και οταν ειμαι μεσα και αντικριζω την απαισια κεντρικη κονσολα του.Μου φερνει στο μυαλο τo απαισιο ταμπλο του leon.Eιναι για παπουδες το αμαξι,δεν μετραει πλεον στην πιατσα,ασε που σε λιγο καιρο θα ερθει και το καινουργιο φοκους,οποτε θα ειναι και παλιο μοντελο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o 1os μου ξαδερφος εχει το C4 1.6 122ps με το μοτερ BMW-Peugeot και εχω οδηγησει πολλες φορες το αυτοκινητο σε ταξιδια και μεσα στην Αθηνα. Δεν μπορω να βρω ενα αρνητικο σημειο αξιο αναφορας παραμονο την καπως περιεργη αισθηση του επιλογεα ταχυτητων. Το αυτοκινητο ειναι ησυχο με ποιοτητα κυλισης πολυ καλη, και χαιρεσαι να μπαινεις στο εσωτερικο του το οποιο ειναι οτι πιο φρεσκο αισθητικα στην κατηγορια. Κρατημα φρενα υπερανω κριτικης για το χαρακτηρα του αυτοκινητου και το πραγματικο του ατου ο κινητηρας που εμφανιζεται πολυ πιο ψυχωμενος απο οτι δειχνει η ονομαστικη ιπποδυναμη και το πιο περιεργο απο ολα ειναι η απιστευτη καταναλωση που δεν ξεφευγει ακομα και με το ποδι να βαραινει περισσοτερο το πενταλ

Ας το χει υποψην του ο φιλος γιατι απο οτι ξερω ειναι σε πολυ καλη τιμη

Reaction score
265

o 1os μου ξαδερφος εχει το C4 1.6 122ps με το μοτερ BMW-Peugeot και εχω οδηγησει πολλες φορες το αυτοκινητο σε ταξιδια και μεσα στην Αθηνα. Δεν μπορω να βρω ενα αρνητικο σημειο αξιο αναφορας παραμονο την καπως περιεργη αισθηση του επιλογεα ταχυτητων. Το αυτοκινητο ειναι ησυχο με ποιοτητα κυλισης πολυ καλη, και χαιρεσαι να μπαινεις στο εσωτερικο του το οποιο ειναι οτι πιο φρεσκο αισθητικα στην κατηγορια. Κρατημα φρενα υπερανω κριτικης για το χαρακτηρα του αυτοκινητου και το πραγματικο του ατου ο κινητηρας που εμφανιζεται πολυ πιο ψυχωμενος απο οτι δειχνει η ονομαστικη ιπποδυναμη και το πιο περιεργο απο ολα ειναι η απιστευτη καταναλωση που δεν ξεφευγει ακομα και με το ποδι να βαραινει περισσοτερο το πενταλ

Ας το χει υποψην του ο φιλος γιατι απο οτι ξερω ειναι σε πολυ καλη τιμη
Τα γαλλικα ειναι εκτος,εδω και 20 χρονια.Μακρια απο εμας.Ασε που η φινετσα τους,ιδικα το c4,ειναι κουκουρουκου την τελευταια 5ετια.Για το κια θα θελα την γνωμη σας παρακαλω μονο και αν εχει ακουσει κανενας οτιδιποτε κακο για το αμαξι που δεν το νομιζω!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το μονο κακο που εχει το κια ειναι η λειτουργεια του κινητηρα του κινητηρα που ειναι τραχυς και οσο ανεβαινουν οι στροφες το φαινομενο επιδεινωνεται, καθως και το γενικοτερο στησιμο και οδικη συμπεριφορα που υπολειπεται του ανταγωνισμου.

Reaction score
265

το μονο κακο που εχει το κια ειναι η λειτουργεια του κινητηρα του κινητηρα που ειναι τραχυς και οσο ανεβαινουν οι στροφες το φαινομενο επιδεινωνεται, καθως και το γενικοτερο στησιμο και οδικη συμπεριφορα που υπολειπεται του ανταγωνισμου.
ναι...κανει λιγο θορυβο οταν το γκαζωνεις τερμα κατι που δεν μας χαλαει γιατι δεν θα πηγαινει κοματια,αλλα απο κρατηματα η εκδωση 1,6 σπορτ μετα 17αρια ειναι πολυ καλη.κανενα αλο αρνητικο ξερετε????

Reaction score
43
Re: Απάντηση: kia pro-ceed fl 1,6

Ασε που η φινετσα τους,ιδικα το c4,ειναι κουκουρουκου την τελευταια 5ετια.
Ενώ το ΚΙΑ ιδικά απο φινέτσα σκίζει...
Άσε που πιό ακριβά θα μπορέσεις να πουλήσεις μεταχειρισμένη μπουγάτσα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.686
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis