Kiss DP-600 Kυκλοφόρησε!!!

VG

Reaction score
0
Το Kiss DP-608 ειναι εξισου καλο και εχει σκληρό,ή πρόκειται για κατώτερο μοντέλο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To Kiss 608 έχει 80 GB σκληρό και κατά τα λοιπά είναι ίδιο με το 600.

Προσωπικά το σκέφτηκα να πάρω το 608 με τον σκληρό αλλά από την στιγμή που συνδέεται με pc, δεν είναι dvd recorder για να γράφω από την τηλεόραση και ο 80άρης σκληρός χωράει μόλις 7 ταινίες HDTV προτίμησα το 600.

Από την άλλη αν κάποιος θέλει να έχει μόνιμα στον σκληρό δίσκο του dvd player κάποια αρχεία παίρνει το 608 το οποίο βέβαια θα είναι και ακριβότερο. Προσοχή όμως: Δεν ξέρω αν το 608 θα μπορεί να κάνει rip dvd! Τα προηγούμενα μοντέλα της Kiss που είχαν σκληρό νομίζω δεν μπορούσαν... Μόνο ως αρχεία (δηλ. π.χ. video σε divx) μπορούσαν να περάσουν στον σκληρό τους...

Reaction score
5
deliol wrote
Το ένα και μοναδικό DP-600 (δείγμα προπαραγωγής) που είχα δει στον Αντρέα έπαιζε ts... Στα HD mpeg (που είχαν προκύψει από μετατροπή των ts σε Mpeg) έκανε κάποια προβληματάκια...(- καταλάβατε τώρα γιατί εγώ φωνάζω να μην πειράζετε τα ts????)

Ο Ανδρεας ειχε ορισει PAL 50Hz οποτε ολο το υλικο σε NTSC ειχε stuttering.Το Blue Realm ειναι ουτως η αλλως PAL οποτε .......................
Πιστεψε με η μετατροπη σε mpg ειναι αψογη :D :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως από άποψη ποιότητας εικόνας αλλά και γενικότερων δυνατοτήτων, το μοντέλο προπαραγωγής που είχαμε δει το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακό...

Επίσης πάλι στον ίδιο τομέα έχουμε οδηγό τον Σωτήρη Οικονόμου που έχει το snazio και από ότι έχει πει είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Υπενθυμίζω ότι το snazio και το Kiss έχουν το ίδιο chip...

VG

Reaction score
0
Προσωπικά το σκέφτηκα να πάρω το 608 με τον σκληρό αλλά από την στιγμή που συνδέεται με pc, δεν είναι dvd recorder για να γράφω από την τηλεόραση και ο 80άρης σκληρός χωράει μόλις 7 ταινίες HDTV προτίμησα το 600. ...
Οντως αμα δεν ειναι dvd recorder δεν πολυαξίζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300