Klipsch Greek club

Reaction score
396
Δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του pioneer αλλά με av τα αδικείς νομίζω :drinks:.
Σιγουρα θα τα αδικω αλλα επειδη λειτουργεί ο pioneer πιο πολλες ωρες απο τον rotel,θελω να εχω τα καινουρια να ακουω πιο πολυ.Και εδω που τα λεμε ας ξεκουρασω και λιγο τα αλλα.20+ χρονια γραφουν.

Reaction score
1.068
Σύνδεσα εναν crown xli 2500 στα rp 160m. San προενισχυτης ήταν ο denon avr 4100. Τον δανείστηκα για να δω πως θα πάνε οι εντάσεις σε ταινία (όπου ο denon θα παίξει πιο ξεκουραστα καθότι θα οδηγει, κεντρικό και σαραουντ) kai οκ ήταν όντως καλύτερα, πιο καθαρά, πιο δυνατά και ο ντενον δεν ζεστάθηκε.

Σε στερεοφωνική ακρόαση όμως δεν μπορώ να πω ότι ο τελικός έπαιξε πιο δυνατα... Είναι δυνατόν;;; Στο 80 % ψιλοαναβε το λαμπάκι clip οπότε και δεν πήγα παραπάνω.

500 watt dual 8 ohm γράφει ο κατασκευαστής.

Δοκιμασα να μετρήσω στάθμη με εφαμοργή κινητού. Μου έδειξε 86, αλλα έπρεπε να φωνάξω για να με ακούσω οπότε δεν ασχοήθηκα άλλο θεωρώντας ότι δεν μετράει σωστά...

Reaction score
396
Σύνδεσα εναν crown xli 2500 στα rp 160m. San προενισχυτης ήταν ο denon avr 4100. Τον δανείστηκα για να δω πως θα πάνε οι εντάσεις σε ταινία (όπου ο denon θα παίξει πιο ξεκουραστα καθότι θα οδηγει, κεντρικό και σαραουντ) kai οκ ήταν όντως καλύτερα, πιο καθαρά, πιο δυνατά και ο ντενον δεν ζεστάθηκε.

Σε στερεοφωνική ακρόαση όμως δεν μπορώ να πω ότι ο τελικός έπαιξε πιο δυνατα... Είναι δυνατόν;;; Στο 80 % ψιλοαναβε το λαμπάκι clip οπότε και δεν πήγα παραπάνω.

Δοκιμασα να μετρήσω στάθμη με εφαμοργή κινητού. Μου έδειξε 86, αλλα έπρεπε να φωνάξω για να με ακούσω οπότε δεν ασχοήθηκα άλλο θεωρώντας ότι δεν μετράει σωστά...
Ποια ειναι η εφαρμογη για τα db;;;;;

Reaction score
1.068
Nai, το κατάλαβα! Το τι εννοείς πήγαινε στην ερώτηση "τι έξοδο προενισχυση δίνει ο ντενον"! Σήμερα που θα βρω τον κάτοχο του κινητου, θα σου πω την εφαρμογή (είμαι της παλιάς σχολης, το κινητό αν δεν έχει κουμπάκια δεν το θέλω).

Reaction score
6.597

Τον έχεις γυρισμένο τον τελικό στο 0.7v; έχει κουμπί πίσω δεξιά.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Nai, το κατάλαβα! Το τι εννοείς πήγαινε στην ερώτηση "τι έξοδο προενισχυση δίνει ο ντενον"! Σήμερα που θα βρω τον κάτοχο του κινητου, θα σου πω την εφαρμογή (είμαι της παλιάς σχολης, το κινητό αν δεν έχει κουμπάκια δεν το θέλω).
εχεις το manual του ενισχυτη? προς το τελος εχει τα τεχνικα του χαρακτηριστικα, για ψαξου λιγο να μας πεις

Reaction score
1.379
... Στο 80 % ψιλοαναβε το λαμπάκι clip οπότε και δεν πήγα παραπάνω...
Αναλόγως την έξοδο του προ θα οδηγήσει και τον τελικό. Πειραματίστηκα με αρκετούς (προ και πηγές) και είδα διαφορές στην οδήγηση αλλά αυτό που περιγράφεις μου φαίνεται υπερβολικό. Στα δικά μου ηχεία με 90db ευαισθησία μόνο το πρώτο λαμπάκι ανάβει όταν ανεβάζω την ένταση αρκετά. Τα ποτεσιόμετρα του ενισχυτή (Crown XLS 1502) είναι σταθερά στα τρία τέταρτα και αλλάζω την ένταση από τον προ.

Reaction score
1.068
Logika (kai σύμφωνα με αυτά που διαβάζω), εφόσον ο ενισχυτης χρησιμοποιείται για live, θα τον έχει στο 1,4 καθότι του δίνει σήμα με xlr...

Reaction score
6.597

κατω δεξια ειναι για consumer συσκευες με χαμηλη ταση εξοδου οπως ο av σου, συνδεεις στις rca και το κουμπι στο 0.7 sensivity και εισε ετοιμος...μετα μιλαμε τι και πως...;)

Reaction score
1.068
Και μιας και το φέρνει η κουβέντα, δεδομένου ότι μιλάμε για avr ενισχυτη και όχι στερεοφωνικό (οι οποίοι πλεονεκτούν στην ακρόαση μουσικής), υπάρχει λόγος να προτιμήσω "σπιτικό" τελικό ή και με pa κάνω τη δουλειά μου (δεδομένου ότι οι pa ειναι αρκετά πιο φθηνοί);;;

Υπάρχει κάποιοι thread στο οποίο έχει συζητηθεί το θέμα;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Αυτά με τους av και το χάος των ρυθμίσεων, έχουν σαν αποτέλεσμα να μην βγαίνει ποτέ άκρη.
Για καμιά ταινιούλα, καλοί είναι. Όταν όμως φτάνουμε στην ακρόαση μουσικής, εκεί φαίνεται η αδυναμία τους. Ακόμη και ο 7009, ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται και βασικό μηχάνημα, όταν φτάνει η ώρα για κανένα ποιοτικό μουσικό άκουσμα.... no! Είναι θέμα προ ενίσχυσης? είναι κάτι άλλο? Πάντως σε απ ευθείας αντιπαράθεση με δικάναλο σύστημα, βαθμολογείται κάτω της βάσης. Άρα αν πρόκειται να αναβαθμίσουμε τον av μας, προτιμότερη είναι η αγορά stereo ενισχυτή από την επιλογή τελικού. Ή ακόμη καλύτερα,αγορά σετ pro-τελικού.

Reaction score
1.068
Επίλεξα το 0,7 v kai παλι τα ίδια.... Δεν ξέρω.... Τον ξεσύνδεσα τελικά τον τελικό.... Αμα βρω καναν "σπιτικό" να δανειστώ, ξαναδοκιμάζω....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef