Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.148
Όχι παίζουμε!
Ακόμη και στο εξοχικό δεν μπορώ χωρίς αυτά!
Ακόμη και στο εξοχικό δεν μπορώ χωρίς αυτά!

Σημειώστε στο τέλος το σωστό: από ADVANCE προ & τελικός + chario + svs!Και κάτι άλλο, ακόμη δεν έχω καταλήξει συνολικά για το ποιο σύστημα ακούγεται ή με ευχαριστεί καλύτερα!
Δηλαδή λόγω του ότι το chario σαν κόστος έχει πάνω από διπλάσια τιμή, ψυχολογικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο.
Είναι όμως έτσι? Marantz & KLIPSCH δεν μπορώ να πω ότι είναι χειρότερο από ADVANCE προ & τελικός + chario!
Ίσως το αντίθετο!
![]()
Post automatically merged:
Σε άλλο κομμάτι του forum σημειώνω ότι έγινε αναβάθμιση στο (διπλό μου σύστημα).
Έτσι τα rf62 πλέον βρίσκονται στο σύστημα home cinema παρέα με τον marantz 7009.
Οι advance πλέον διαχειρίζονται τα chario cignys παρέα με το svs 1000.
Καλά τα chario αλλά στο χαμηλό σε σύγκριση με τα rf ήταν αρκετά πιο κάτω.
Έγιναν οι σχετικές ρυθμίσεις των chario σε συνδυασμό με το sub, σε σημείο που να με ικανοποιεί συνολικά.
Χθες είπα να κάνω on line αντιπαραβολές μεταξύ των 2 συστημάτων αφού έχω αυτήν την δυνατότητα.
Το πιστεύετε ότι παιδεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να φτάσω αυτό που απολαμβάνω στο χαμηλό από τα rf 62 μόνα τους (χωρίς sub δηλαδή) & τον marantz, από τον συνδυασμό: advance, chario, svs! Ευτυχώς κάποια στιγμή τα κατάφερα.
Παρ όλα αυτά δεν μπορώ να πω ακόμη, ότι θα μπορούσα να πετύχω περαιτέρω βελτίωση. Βέβαια γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη δυνατότητες, αφού ένα sub διαθέτει τις απαιτούμενες παραμέτρους για βελτίωση, αυτό όμως δεν είναι και πολύ εύκολο στην πράξη. Υπομονή και διάθεση πάντως υπάρχει, οπότε πιστεύω ότι ακόμη θα ανέβω σε ποιότητα.
Και κάτι άλλο, ακόμη δεν έχω καταλήξει συνολικά για το ποιο σύστημα ακούγεται ή με ευχαριστεί καλύτερα!
Δηλαδή λόγω του ότι το chario σαν κόστος έχει πάνω από διπλάσια τιμή, ψυχολογικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο.
Είναι όμως έτσι? Marantz & KLIPSCH δεν μπορώ να πω ότι είναι χειρότερο από ADVANCE προ & τελικός + chario!
Ίσως το αντίθετο!
Post automatically merged:
Σημειώστε στο τέλος το σωστό: από ADVANCE προ & τελικός + chario + svs!
Ίσως το αντίθετο!
Πολύ σωστά, και τις 2 σειρές τις χωρίζει πραγματικά μεγάλη διαφορά. Μπορούμε να πούμε άνετα ότι η μία σειρά είναι... τύπου Klipsch ή κάτι σαν klipsch, και η άλλη είναι.... klipsch. Με μια απλή μελέτη των χαρακτηριστικών τους, βλέπουμε τις διαφορές!Σίγουρα ο R-N803D ειναι καλύτερος σε οδήγηση από τον R-Ν402. Μιλάμε όμως για διπλάσια τιμή. Εαν υπάρχει κάποια οικονομικη δυνατότητα προς τα πάνω, πιο σοφό συνήθως είναι να επενδύεται προς το ηχείο, στην συγκεκριμμένη περίπτωση, η Klipsch έχει την σειρά reference premiere, καλύτερη της εισαγωγικής premiere.
Τα 160 τα έχω και παίζουν τρωμερά. Τα 600 αν ισχύει ότι και μεταξύ 280 και 8000 η διαφορά είναι στη κόρναΚαλησπέρα. Τα Klipsch RP 600M που τελευταία όλοι γράφουν καλές κριτικές για την απόδοση τους είναι ο διάδοχος του RP 160M. Στο διαδίκτυο δεν κυκλοφορούν μετρήσεις για το 160Μ αλλά πρακτικά είναι το ίδιο ηχείο με το 600Μ. ;
Έχει κανεις προσωπική εμπειρία και με τα δυο ηχεία? Έχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση ή ουσιαστικά μιλάμε για ίδια ηχεία με άλλη ονομασία?