- Reaction score
- 6.712
Την παλιά έκδοσηΜιλάμε για την τελευταία έκδοση ή κάποια από τις παλαιότερες;
..τα πρώτα
Την παλιά έκδοσηΜιλάμε για την τελευταία έκδοση ή κάποια από τις παλαιότερες;
Γουστάρω: Τελικό, Sub, Κεντρικό, Κύρια ηχεία, Χώρο!!!!! Θα ήθελα μια ακρόαση, αλλά,,,,,Σύρος!!!
Ευπρόσδεκτοι όλοι!!! Ενεργοί - παθητικοί, με καλώδια ή μή.Γουστάρω: Τελικό, Sub, Κεντρικό, Κύρια ηχεία, Χώρο!!!!! Θα ήθελα μια ακρόαση, αλλά,,,,,Σύρος!!!
Απο Akustik Project πήρα εγώ και ο @ankokdogΚαλησπέρα παιδια. Έκανα μια ερευνα για τα ηχεια Klipsch RP-6000F Walnut. Εδώ τα δίνουν γυρω στα 1200 ενώ στο Akustik Project μου βγαινει 915 ευρω με χρεωση καρτας. Πως προκύπτει μια τόσο μεγάλη διαφορα. Να το ρισκάρω να αγοράσω από το Akustik ; Επίσης τι ενισχυτή θα προτείνατε για τα συγκεκριμένα ηχεια ;
Είχα στην κατοχή μου τον συγκεκριμένο ενισχυτή με το προηγούμενο μοντέλο των RP-8000F, τα RP-280F (μεγαλύτερα από τα RP-6000F δηλαδή). Απέδιδαν μια χαρά σε ταινίες & μουσική (για τα δικά μου γούστα) σε λογικές εντάσεις. Το μόνο κακό που είχε ο ενισχυτής αυτός ήταν ότι δεν είχε έξοδο προενίσχυσης αν ήθελα να συνδέσω τελικό ενισχυτή μελλοντικά.Ευχαριστω για το feedback. Τώρα όσον αφορα για ενισχυτή έλεγα να συνδυάσω τα Klipsch RP-6000F η τα RP-5000 με τον DENON AVR-X2600 με μελοντικό στησιμο ενος 5.1 . Με αυτόν τον ενισχυτή θα αποδωσουν τα παραπάνω ηχεία ή να πάω σε ένα στερεοφωνικό ενισχυτή που θα δώσει μια ποιο ολοκληρωμένη ισχύ ;
Καλησπέρα σε όλους ! Μου κάηκε το subwoofer της klipsch..το είχα πάρει πριν 1 χρόνο από Γερμανία..ξέρετε αν καλύπτει την εγγύηση η εδώ αντιπροσωπεία ;;
και πολύ κράτησε, τα καινούρια λέει είναι οκ (spl - 120 - 150) δλδ δεν καίγονται αμέσως, σε βάθος χρόνου θα δείξει....Χρόνια τώρα πραγματικά δεν έχουν σταματημό οι καμμένοι ενισχυτές στα υπογούφερ της Klipsch, τόσο καιρό δε μπορούν να βρουν τι συμβαίνει; Επιτρέπεται ενός χρόνου μηχάνημα να καίγεται;
Το θέμα είναι να μη καίγονται καθόλου κι όχι το αμέσως, αξιοπιστία μικρή στα υπογούφερ της δυστυχώς.και πολύ κράτησε, τα καινούρια λέει είναι οκ (spl - 120 - 150) δλδ δεν καίγονται αμέσως, σε βάθος χρόνου θα δείξει....