Klipsch KG 5.5, βελτίωση!

Reaction score
1.230
...Η μουσική που ακούω εγώ είναι ιδιαίτερη καθώς ακούω μόνο λαϊκά και σκυλαδικα ( 5000 βινύλια μόνο γαβ γαβ και άγιος ο θεός )...
Εκτιμώ την ακομπλεξάριστη ειλικρίνεια σου, μου αρέσουν και μένα τα λαικά. Είναι μέρος της παιδικής μου και τα πρώτα μου ακούσματα.

...Εγώ ακούω έτσι για την ιστορία με λαμπατο dared προενισχυτη και μονομπλοκ.
Πικάπ/phono stage/κεφαλή τι χρησιμοποιείς;

Reaction score
348
Ηχειάρες τα 5.5.Εγω ξεκίνησα με τα 3.5 και μετά από λίγο καιρό τα άλλαξα με τα 4.5 αρκετά χρόνια πρίν.Τα έχω από '97-'98.

Reaction score
25
Εκτιμώ την ακομπλεξάριστη ειλικρίνεια σου, μου αρέσουν και μένα τα λαικά. Είναι μέρος της παιδικής μου και τα πρώτα μου ακούσματα.

Πικάπ/phono stage/κεφαλή τι χρησιμοποιείς;
Σκυλαδικα μέχρι να δύσει ο ΗΛΙΟΣ 🤣🤣🤣. Rega P5 αλλά αναβαθμισμένο φουλ με βραχίονα audiomods και νέο μοτέρ πλατό και όλα. Phono stage lehmann phono cube II. Step Up και κεφαλή Denon 103R που έχει γίνει όμως αναβελονωση με Shibata 3.

Attachments

Reaction score
348
RF 63ii
IMG_20250109_134147.jpg
IMG_20250109_134138.jpg
IMG_20250109_134128.jpg
IMG_20250109_134107.jpg

Εφαρμοστά και όχι ξεκκολημένα αλλά ούτε και κολλημένα στις πλευρές όπως μαλλον θα έπρεπε.
Επίσης δεν πιάνουν όλη την επιφάνεια της κάθε πλευράς του ηχείου.
Υπάρχει ένα διαχωριστικό μεταξύ εμπρός και πίσω εντός τους καμπίνας και στο δεξί όπως κοιτάμε μερος του ηχείου πίσω από το διαχωριστικό δεν έχει επένδυση.Μισές δουλειές.

Attachments

Last edited:

Reaction score
9.003
RF 63ii
View attachment 355409 View attachment 355410 View attachment 355411 View attachment 355413
Εφαρμοστά και όχι ξεκκολημένα αλλά ούτε και κολλημένα στις πλευρές όπως μαλλον θα έπρεπε.
Επίσης δεν πιάνουν όλη την επιφάνεια της κάθε πλευράς του ηχείου.
Υπάρχει ένα διαχωριστικό μεταξύ εμπρός και πίσω εντός τους καμπίνας και στο δεξί όπως κοιτάμε μερος του ηχείου πίσω από το διαχωριστικό δεν έχει επένδυση.Μισές δουλειές.
Πάλι καλά εσένα είναι τοποθετημένα χωρίς να έχουν φύγει από τη θέση τους, εμένα ήταν αλλού γι' αλλού, και σε όσα klipsch έχω δει δεν είναι γεμάτη η καμπίνα με αφρολέξ, ίσως και να μην χρειάζεται, δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να το γνωρίζουμε αυτό.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.098
Πάλι καλά εσένα είναι τοποθετημένα χωρίς να έχουν φύγει από τη θέση τους, εμένα ήταν αλλού γι' αλλού, και σε όσα klipsch έχω δει δεν είναι γεμάτη η καμπίνα με αφρολέξ, ίσως και να μην χρειάζεται, δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να το γνωρίζουμε αυτό.
Γεγονός είναι πως δεν θέλει υπερβολές και μπούκωμα αλλά και το γυμνό ξύλο κάνει κακό.
Επίσης δεν πρέπει να είναι κολλημένα καλά στα τοιχώματα αλλά να πιάνει σε λίγα σημεία.

Reaction score
348
Και ερωτώ:Να συμπληρώσω στ σημεία που λείπουν ή να τα αφήσω έτσι;;;Οχι υπερβολές αλλά έστω να μην είναι και γυμνή η επιφάνεια.

Reaction score
25
Σήμερα αποφάσισα να διώξω κανέναν γείτονα. Άσε που όσο παίζουν ακόμα καλύτερα γίνονται και έχω πάθει πλάκα. 🤘🤘🤘🤘🤘😱😱😱😱💗💗💗
Σκυλαδικα μέχρι να δύσει ο ΗΛΙΟΣ 🤣🤣🤣.
Σήμερα δύει στις 17:25. Έχεις άλλα 20 λεπτά και μετά τέλος... :p:p:p
[/QUOTE]

Ακόμα βαράω 🤣🤣🤣🤘🤘🤘🤘🤘

Reaction score
348
Δεν χορταίνονται ποτέ τα άτιμα και ας είναι ξεβράκωτα από επενδύσεις :biggrin::biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.043
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74