Klipsch Palladium P38F

Reaction score
27
Πωλούνται ηχεία δαπέδου Klipsch σειρά Palladium P38F σε άριστη κατασταση 2 ετών ,χρώμα merlot, λόγω αναβάθμισης του συστήματος ,τιμή 5300 ευρώ.
Επισης, πωλείται προενίσχυση phonoboard AD 20 της Accuphase συμβατή με τα περισσότερα ενισχυτικά της Accuphase εντελώς αχρησιμοποίητη με το κουτί της, τιμή 650 ευρώ.
Καλώδιο interconnect SLC της Accuphase 1 μέτρο σε άριστη κατάσταση 350 ευρώ.
τηλ επικοινωνίας 6973046475.

Reaction score
27
Απάντηση: Klipsch Palladium P38F

Τα KLIPSCH δίνονται σε νέα τιμή στα 4500.Καινούργια κοστίζουν 9500 ευρώ μετρητοίς! Είναι ιδανική επιλογή και για home cinema υλοποιήσεις.τα συγκεκριμένα είναι 2 ετών και σε άριστη κατάσταση

Reaction score
433

Τα KLIPSCH δίνονται σε νέα τιμή στα 4500.Καινούργια κοστίζουν 9500 ευρώ μετρητοίς! Είναι ιδανική επιλογή και για home cinema υλοποιήσεις.τα συγκεκριμένα είναι 2 ετών και σε άριστη κατάσταση
Καλές πωλήσεις φίλε μου για τα καταπληκτικά ηχεια που διαθέτεις. Απλώς ο μόνος προβληματισμός μου σε τόσο ακριβές συναλλαγές, είναι ποιος δίνει στην σημερινή εποχή 4 και 5 χιλιαρικα χωρίς απόδειξη? έτσι όπως παει η κατάσταση με τις φορολογικές δηλώσεις και τα πόθεν εσχες, είναι τρομερό ρίσκο να δώσει κάποιος τόσο σημαντικό ποσο χωρίς απόδειξη... Εκτός αν μιλάμε για μαύρο χρήμα βαρελιού χωρίς πάτο....

Και πάλι καλή επιτυχία στην πώληση...

Reaction score
27

Απολύτως συμφωνώ μαζί σου φίλε μου και κατανοώ τον προβληματισμό σου που είναι και πολλών άλλων. Σε άλλες καταστάσεις όμως και γω δε θα πουλούσα ένα τέτοιο ηχείο..και σε αυτή την τιμή.

Reaction score
27

Νεα τιμη για τα ηχεία στα 4100 ευρώ!!το καλωδιο και η προενισχυση phono παραμένουν διαθεσιμα.Ευχαριστω!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Νεα τιμη για τα ηχεία στα 4100 ευρώ!!το καλωδιο και η προενισχυση phono παραμένουν διαθεσιμα.Ευχαριστω!
Καλημέρα.

Εντελώς φιλικά θέλω να εκφράσω κάτι.

Είναι κρίμα να σκοτώνουμε τα μηχανήματα μας...διότι η τιμή που σε βλέπω να αφήνεις αυτό το ηχείο είναι σκότωμα! Μην το κάνεις φίλε μου. Προστάτευσε την επένδυση που έχεις κάνει..

Υπομονή και νυφαλιότητα, όσα και προβλήματα να έχουμε!

Είναι κρίμα!!

Φιλικά

A

amoustakas

Guest

Καλημέρα.

Εντελώς φιλικά θέλω να εκφράσω κάτι.

Είναι κρίμα να σκοτώνουμε τα μηχανήματα μας...διότι η τιμή που σε βλέπω να αφήνεις αυτό το ηχείο είναι σκότωμα! Μην το κάνεις φίλε μου. Προστάτευσε την επένδυση που έχεις κάνει..

Υπομονή και νυφαλιότητα, όσα και προβλήματα να έχουμε!

Είναι κρίμα!!

Φιλικά
+1000

Reaction score
27

Τα ηχεία έφυγαν!ευχαριστω το avsite για τη φιλοξενία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo